..
...
..de nem hinném hogy tényleg nem lehet többet kihozni belőle mert gyárilag van az órában 160, de azt meg sem közelíti
...
..várom a választ..! előre is köszi
LOL
Városba ott hagyod a rendőröket simán 1 250-essel(Pádkárafel-kisuccába el,Lépcsőn fel, parkon át
)Városonkívül meg mégnagyobbak az esélyeid(Le az útról és senki nem tud követni) Énis lehet veszek 1 alkatrészvámos 600as endúrót majd(csak lehet minden héten át kell majd festeni
).
250 KTMMEL de legalább enduró változatban, 2 hibát fogok elkövetni. Rendszám nélkül, megéri 200erel olcsobban a motor nincs meg az eredeti számla és a régi forgalmija. Második ebből fakadó probléma 50es ként fogom használni. Kaptam kiképzést, gyalagosnak és álló autós rendőrnek még ÁLLÓ motoros rendőrnek se állj meg. Menet közben a kocsisoknak megint csak semmi kép, motorosoknak pedig ahogy érzed, én nekem 2 éves a jogsim sajnos 250esben még nincs tapasztalatom, de inkább a vesztegetést válalom ha nem akarja elhinni és elakarná venni a jogsim. Ezenkivűl ha meg el kell jutnom majd vhova oda meg felrakok egy osztrák rendszámot, ami a motor eredei rendszáma és az autópályán csak nem kapcsolnak le. Hajrá minden bliccelőnek :) Amúgy millió egyszer tovább engedtek bukó nélkül 2 személy bukó nélkül meg ilyenek, szval ha jó arc vagy a rendőrsem lesz kötsög, ha csak nem csalta meg a neje, vagy nem épp most vált el. :):)
...mióta megvettem semmi baja csak nem tudom hogy miért áll meg a mutató 100-nál?!
..Feltehetően még gyári állapotú ezért valami biztosan folytja..mondjuk ez nem baj mert legalább nem pörög szét..de akkor is egy 120-at simán kiköhöghetne
..azért így is nagyon szépen pörög, 6-nál kinyit a powre és aztán egész gyorsan kipörgi a 100-at..
,hadd tekrejen a paraszt....
LOL
(olyan 1-2 havonta előfordul ilyesmi) Olyat szólt, hogy hátbavágott...a tüdőmön éreztem a lökést, a kirakat is berezeg...de mi már megszoktuk, hogy van ilyen...nem szarunk be. De a két rendőr
Esküszöm a pult alatt gugoltak!!!
) és mint motoros a csóró motorost jó esélyel nem szopat meg. (A motorosrendőr ránéz a leömlőre, és úgyis tudja, hogy 125ös...) Ja, ezt több rendőr elött nem szabad bejátszani!!!!!!! És ha tipikus köcsögnek látszik, akkor se ajánlott.
Jefte