Hát miért lenne egy extra üzemanyag ellátó rendszer olyan fordulatszám tartományba hangolva ahol a felére csökken a teljesítmény?
Ha jol tudom Mitorol beszélünk amugymeg.De mindegy ugylátom te szentül ragaszkodsz az elméleteidhez és sosem ismernéd be ha másnak igaza van még ha itt valaki grafikonnal is támasztja alá a mondanivalóját.Így én sem fáradozok azon hogy meggyőzzelek higgy amit akarsz
De tudd hogy amit az előzőekben leírtál az egy halom baromság
Az egy dolog hogy üresbe kipörög 13 ezerig.Próbáld meg 6ba vagy 7 be elpörgetni odáig.11nél tovább nem fog menni mert ott elfogy a teljesítmény.A powerjetes karbikat meg azért találták ki hogy egy ekkora karakterváltozást amit a powerszelep nyitása eredményez tudjon ellensulyozni elegendő üzemanyaggal.Mert kinyit a szelep a kipufogónyilásban több gáz tud kiáramlani kevesebb idő alatt de ha ezzel egyidőben befelé nem megy több tüzelőanyag kb semmit sem érne az egész.Ilyenkor húzza fel a powerjet furaton a többlet benzint ugyanis ez a súber előtt helyezkedik el ezt nem vezérled a gázkarral ezt csakis a torokban levő szivóerő hozzaműködésbe. Ezek a saját elgondolásaidon alapuló "tények" amikröl irsz... "minél jobban tulforgatható legyen a gép" Ilyen elméletet se hallottam még
7500 és 10500 közt van a legnagyobb teljesitmény akkor mégis hol lehet a "teljes terhelés" ?
- Egy utángyártott hengerszett (henger-dugó-gyűrű) mennyibe kerül?
Köszönöm!