Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szaszili nyirbátor szemét genya hely.
Nikk! be ne vedd, hanem inkább nézd meg a kép felső részét figyelmesen, és kiderül a turpisság, hogy gerre a nagy Hudini!
Király! Nyírbátorról annyit, hogy a nyolcvanas évek végén tőlünk oda hordták a srácokat határőrnek. Állítólag igazi gladiátorképző volt
Vaazeeeeee az vagyok énnnnn tavaj
Eszt láttam. Fossá röhögtem magam. Hozzá tartozik, hogy én akkó se tudok nagyot kerózni, ha a mellékelt segédeszközökkel meg vagyok támogatva
Kokodrz barátom lebuktattott:::::
Pont ezért járunk sógorokhoz, nem sokkal drágább a Szlovákoknál, de sokkal komolyabbak a pályák.
Akkó gratula
Valakinek szóhacc, van mégegy
Nem én így szokatm mocskosnagyotsztoppizni ennnyi
Az nem veszélyes. Roglán - illetve pontosan Zrecében fejenként 13 euró a szállás, a síbérlet meg olyan 6 rugó körül van naponta. A fiaim után meg eddig se szállást, se síbérletet nem fizettem
Köszi szépen jaf wohl máj rottenfürer
megkaptad gerre?
sajnos magamnak fizetem , vagyis van infóm.
Semmering kb. 30-35 egy hétvége(szállás+bérlet)
Seefeld sem drágább sokkal arányaiban, csak messzebb van, meg oda egy hétre megyünk
Ez most hogy van? Közvetlen csonttörés előtti állapot?
Gyerekek ez még semmi a Nyírbátori motorostali szorolapján élőbe vagyok lefényképezve a robogoval és fel vagyok téve a szorolaptra!4 Majnem befostam
Téháix
Bármelyiket, ha van infód
küldöm Neked!
Nekem kell iwiwi mwghivo:gerre@freemail.hu
melyiket?a napit, vagy a hosszút?
Mennyiből lehet megúszni egy ilyen kirándulást (kábé)?
Szép kép!
Ha csak hétvégére megyünk akkor Semmering, ha az éves hosszabb síelés akkor Seefeld. Semmering a közelsége miatt jó, Seefeld meg nagyon komoly hely.
Na bocs, összevissza vakerolok. Szóval Roglában van egy panzió, ami korrekt, évek óta visszajárunk. A sógoroknál hova érdemes menni?