Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megfogtam a gépet a rutin háháhá
háde biztos geicnagyot estééé
Hogyha valami tartott volna látszana az árnyáka ugyanis arról süt a nap a másik oldal meg tisztán láccik
nézd meg az árnyékokat tee azután nyilatkozz...Kiszedtem mint a szart ennyi Itt nincs csalás csak tudés
jajaja, már beugrott...jobbulást neki!
edzőm/szerelőm...
neki asszem lőttek az idei szezonnak...
uhh
de lemaradtam, milyen Zoliról van most szó?
bazeg...zolit elbaszta egy kocsi....sávolt akart váltani az autós..és nem vette észre hogy zoli ott van mellette robogóval....rábaszta akorményt..őt meg fellökte...6 bordája eltört..
szasztok...nrhogy bedöljetek ennek a képnek,amit rafinált gerre csinált, biztos a telepükön valami targoncára felkötötte a robit,azt most ezzel vagizik
gerre a nem százas jo kép, de a végére kiv lennék
helló mindenki!
húha ez hogy is akarna lenni?! zsírul néz ki a kép!
bazz most olyan nagy felhők lettek itt hirtelen, lehet most hozzánk jön a jég
gerre!
Ez már negatív szög! Bukta volt a vége mi?
te mi a faszt csinálsz?
Hoppá kicsit odabax! Gerre és a mocskos nagy ENDO
na és igy már ne menny vele...
amikor nekem szétment az yz..ugya ez volt..elment belőle minden erő..nyélgázon ugy ment mint egy szimszon,csak akkor nem állt le ha koppig húztam a gázt...aztán haza felé le is állt...1,5 órát toltam haza kb 35 fokba...
100ropi volt hozzá az alkatrész...
hát valszeg akkor heló a dugónak....
szedd le a hengert és megtod mi a baja..
jóreggelt hogy vagytok?
helloooo
na emberek kicseréltem a gyertyát is a mociba de még mindig semmi..csak durrog mint álat meg elment belőle a kompresszió is. sokkal könnyebb berúgni.(-80% erővisszaesés)
én dugóra gyanakszok meg hogy a gyűrű eltört benn. remélem nm lessz 50 felet a javítása......
na de ki mitmond hogy mi lehet a baja?
Mert te is az lehetsz az már biztos az ilyen okos hozzászólásodnak köszönhetően!
A gyár és a szalon is ahonnan ma veszem a gépet 15 üzemóránkétni ólajcserét nem pedig dugócserét javasól!
Gondolkodjál már ember 1500km-két dugócsere az egy kicsikét nevetséges lenne.
De hát te biztos nagyon vágod ezt a dolgot ne is foglalkozz a hozzászólásommal.
Te aztán nagyon nagy szerelő lehetsz!A gyár 15 óránkénti dugó cserét javasol!
leht hogy az augusztusi csolnokira én is elmegyek...mondjuk szecsu mondta hogy 8 ropi anevezés...de lehet elmegyek..még nemtom
Cső!Hát crossba sztem igencsak kevés lennék meg akikkel edzek azok is ec ben nyomják.....de azért tervbe van a csolnoki cross verseny meg még jó volna a kőszárhegyire elmenni....
csao
mér endurocrosson tolod?
Gecc van fent 1 "kukac megfürdött" c . vidi azt azon a helyen ahol a srác beleesett 1 éve még a haverom dt-jét próbáltuk kiszedni a sárból..... Jó kis hely az biztos
na fasza basszemg hiányzik 1 db a kezemből:D:D
TÖk jó érzés főleg hogy pálinkával kentem lee.:DD:
deh úgy hogy csak a hús van ott:D:D: D