Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azon ha nem költesz rá akkor csak max 100 körül fogsz bukni eladáskor de ne legyen igazam
pontosan....
bár én 6 kilóért ugyérzem jól jártam a kawáwal....
dugó még tűrhető ami benne van....szal gond még nincs vele
És egy nagy lutri ha venni akarsz.
értem...
hát crossmotor az ilyen...mindig csak bukik rajta az ember...
Mert volt vele egy balesetem és nem akartam rá többet vissza ülni.
Az elsö kawámat 190ért vettem több mint 200-at ráköltöttem majd 190-ért tudtam eladni ott volt csak két kiló bukta a crossmotor már csak ilyen. szerinted a mostani motoromon mennyit fogok bukni? min 5 kilót alsó hangon.
na ez szép...
miért adtad el?
Ez jött utána, majd a kawa . majd a céges gépről haza hozom az első kx-em röl a képeket.
akkor te is buktál rajt aszépen....
érdekes..de nekem az ujabb 2t yamahák,kurvára nemtetszenek...nemtudom miért...
amikor motorokat kerestem,láttam csomó yamahát jó áron....de tök nemtetszettek
fura a formájuk
a többi oké..de a yami...az kilóg nálam a sorból
Az is volt 6 kilóért vettem elsö héten ráköltöttem egy kilót majd még több mint kettőszázat majd 2év után 560ért eladtam minden új volt a blokkban belül az összes fogaskerék hajtókar dugó csapágyak szimeringek stb stb stb. jó kis gép volt
szép,megkímélt moci
Réges régen még voltak sarak, de a mai időkben nyoma sincs a volt mocim vajon kinél lehet?
Hát igen ez München
oké köszi mindenkinek a segítséget

ebbe kéne belerongyolni 5ös csumagázón.....szépet esnék gecó
Mi felénk miért nincs ilyen jó kis pocsolya?
thx Faisst
ja
oksa
yz250?
majd szolok ha biztossat tudok
kijöttök solymárra?
áj láv sár end iszapfürdő...de a szaga alapján meggyözödésem hogy szar is volt a dologban.....
ugy tünt ott ahol elindult van egy szárazabb rész....nem is tünt ilyen mélynek meg ragaszkodó tipusnak..jo hogy nem indultam utána azonnal....
majd lesz kép is a haza érkezésről....szntem minimum 45percig rángattuk....vagy több....inkább több
ez eredeti uti cél az egri vár és környéke volt....
olyan gummákat keresek régóta...
ott hát szerintem