Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A középső kicsi a lassú csill, azt babráld, de jegyezd meg, honnan kezted. Ha elbaszod, legalább oda visszatekerhesd
A kicsin többet, 2 esével aztán próba; a nagyon egyet, mert 3 állású, asszem
mert nekem az a bajopm vele, hogy most csinálták meg meg minden! jó is nincs vele semmi baj, csak érzem hogy még egy kicsit keményebben jobb lenne! szal akkor melyiken állitsak?
köszi szépen! szal akkor mind a kettön csavarhatok be egy kicsit?
és azzal a középső kis csavarral nem is kell foglalkoznom?
bandi tolta neki keményen
nem tud gyorsba vki vmi melót 1-2 hétig?:S most így nagyon lenullázódott a számlám
Mert a 0-ás mellett a földuton ment a rendőrök meg gondolom a pályán járőröztek meglátták, ott gondolták igazoltatják hát nem jött össze nekik. ja és a földuton nem biztos hogy a bmw-k elboldogultak volna.
Miért nem motorral probálták
nem engem láttál? najónem
Sziasztok. Jöttem haza fele az m hulláson és Diósd magasságában láttam két motoros zsarut akik meg akartak fogni egy enduróst szaladtak utána de nem sikerült nekik megfogni .
A nagy csavi a gyorsfokozati a kicsi a lassú fokzati keménység állítója. Általában befelé keményíted, de nézd meg rajt a " + " jelet, arra erősebb
Kifibgtam...
Megyek én is fürcsi...
Mosógép is dolgozik már...
Bandi meg iszogatja a boroskólát
Vigasztalásképp: nekem ez gyűrűtörés
volt...
ja amugy a kipuffom nagyon disznó lett
a kacskaringós részen faszán elszineződött a hőtől...olyna mint a szivárvány
csöcs
gecijó volt solmyár
minnyá tolok fel képeket csak fürdök meg pizzát rendelek meg satöbbi
Ő SXV450-el nyomja és igen be van állítva versenyre.
Mint ott minden moci versenyer van felkészítve.
sziasztok hello te a kiss Kokeny is olyan gepel nyomja mint te csak450sel es be van allitva versenyre ?persze supermoto szettel
xlzx-írtam a tuareg topicba neked...és jó hogy felismertelek...mit gondolsz mért mosolyogtam annyira? nem szokásom ám akárkire
valaki a problémámra valami megoldást?
hello tudna nekem segiteni vki abban hogy melyik csavaron kellene állitanom ha a hátso telomat keményebbre akarom állitani? itt a kép is! előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok!

ZZZoooozzzz igen jól szalad a szekér, csúcs a bicaj!
De most majd a közeg nem kicsdit lehúzzzz, ehhezzz ÉRTENEK!
Tényleg tud valaki abban segíteni hogy hogyan és hól kell az első féket légteleníteni?
Mert tegnap kiszedtem az első keteket,megzsiroztam de a kék azóta nem igazán akar működni.
Vagyis befog de nagyon gyengén lehet vele fékezni,képekkel is tudnátok segíteni?
Nálunk is volt este végre már eső!
Ma is megyünk mocizni kinézünk a Csatkai pályára,haver gyakorolja az ugratásokat.
Jót tett neki az eső annyi biztos mert már szinte járhatatlan volt a pór végett.
Ez egy teszt a valós útra mért erejéről az SXV450-ről összehasonlítva ugyanabban a kategóriában szereplő mocikkal.
we just did a test run on our demo SXV 450, those bikes are NO JOKE! 48 TRUE HP (approx 55HP dynojet) at the tire, and its just de-restricted with about 300 miles on it and pump gas. In comparision, a fully built (grenade engine) CRF450 with U4 fuel made 42HP, a stockish CRF450 is mid 30s, a built YZ450 we tested is around 40HP, Jon"s 640 Duke II with 41mm FCR carb was 48HP. On a tight track, a SXV450 would give a SV650 a run for its money for sure......I just cant wait until the 450 gets mapped....it will be MUCH better when we"re done.
sziasztok hogy vagytok?koszonom a sok adatot ,ma meg lesem mind ketto gepet itt meg lehetne tanulni esobben menni soha nincs olyan nap hogy ne esen az eso.nezegetem itteni arakat es olcsobbak a gepek,de ha haza vinnem akkor mar draga a szet Irbol autoval Bp ig hmm legalabb 3mocit kellene venni mindig ez az uzlet