mert nekem az a bajopm vele, hogy most csinálták meg meg minden! jó is nincs vele semmi baj, csak érzem hogy még egy kicsit keményebben jobb lenne! szal akkor melyiken állitsak?
Mert a 0-ás mellett a földuton ment a rendőrök meg gondolom a pályán járőröztek meglátták, ott gondolták igazoltatják hát nem jött össze nekik. ja és a földuton nem biztos hogy a bmw-k elboldogultak volna.
Sziasztok. Jöttem haza fele az m hulláson és Diósd magasságában láttam két motoros zsarut akik meg akartak fogni egy enduróst szaladtak utána de nem sikerült nekik megfogni .
hello tudna nekem segiteni vki abban hogy melyik csavaron kellene állitanom ha a hátso telomat keményebbre akarom állitani? itt a kép is! előre is köszi mindenkinek!
Tényleg tud valaki abban segíteni hogy hogyan és hól kell az első féket légteleníteni?
Mert tegnap kiszedtem az első keteket,megzsiroztam de a kék azóta nem igazán akar működni.
Vagyis befog de nagyon gyengén lehet vele fékezni,képekkel is tudnátok segíteni?
Nálunk is volt este végre már eső!
Ma is megyünk mocizni kinézünk a Csatkai pályára,haver gyakorolja az ugratásokat.
Jót tett neki az eső annyi biztos mert már szinte járhatatlan volt a pór végett.
Ez egy teszt a valós útra mért erejéről az SXV450-ről összehasonlítva ugyanabban a kategóriában szereplő mocikkal.
we just did a test run on our demo SXV 450, those bikes are NO JOKE! 48 TRUE HP (approx 55HP dynojet) at the tire, and its just de-restricted with about 300 miles on it and pump gas. In comparision, a fully built (grenade engine) CRF450 with U4 fuel made 42HP, a stockish CRF450 is mid 30s, a built YZ450 we tested is around 40HP, Jon"s 640 Duke II with 41mm FCR carb was 48HP. On a tight track, a SXV450 would give a SV650 a run for its money for sure......I just cant wait until the 450 gets mapped....it will be MUCH better when we"re done.
sziasztok hogy vagytok?koszonom a sok adatot ,ma meg lesem mind ketto gepet itt meg lehetne tanulni esobben menni soha nincs olyan nap hogy ne esen az eso.nezegetem itteni arakat es olcsobbak a gepek,de ha haza vinnem akkor mar draga a szet Irbol autoval Bp ig hmm legalabb 3mocit kellene venni mindig ez az uzlet
és azzal a középső kis csavarral nem is kell foglalkoznom?
Megyek én is fürcsi...
Mosógép is dolgozik már...
Bandi meg iszogatja a boroskólát
volt...
a kacskaringós részen faszán elszineződött a hőtől...olyna mint a szivárvány
gecijó volt solmyár
minnyá tolok fel képeket csak fürdök meg pizzát rendelek meg satöbbi
Mint ott minden moci versenyer van felkészítve.
ZZZoooozzzz igen jól szalad a szekér, csúcs a bicaj!
De most majd a közeg nem kicsdit lehúzzzz, ehhezzz ÉRTENEK!
Mert tegnap kiszedtem az első keteket,megzsiroztam de a kék azóta nem igazán akar működni.
Vagyis befog de nagyon gyengén lehet vele fékezni,képekkel is tudnátok segíteni?
Ma is megyünk mocizni kinézünk a Csatkai pályára,haver gyakorolja az ugratásokat.
Jót tett neki az eső annyi biztos mert már szinte járhatatlan volt a pór végett.
we just did a test run on our demo SXV 450, those bikes are NO JOKE! 48 TRUE HP (approx 55HP dynojet) at the tire, and its just de-restricted with about 300 miles on it and pump gas. In comparision, a fully built (grenade engine) CRF450 with U4 fuel made 42HP, a stockish CRF450 is mid 30s, a built YZ450 we tested is around 40HP, Jon"s 640 Duke II with 41mm FCR carb was 48HP. On a tight track, a SXV450 would give a SV650 a run for its money for sure......I just cant wait until the 450 gets mapped....it will be MUCH better when we"re done.