Húú bazzeg nagyon keményen ég az erdő errefelé...le is zárták a kecel-halas utat...apa volt kint önkéntesnek azt mondta nagyon nagy területen ég...állítólag már 130hektárnál jár.
Sima műanyag vagy alu betétes a kézvédő!Bár sejtem hogy a simát vetted mert a másiknak alu a bilincse és van a szettbe normális kormány vég dió is!A gázmarkolat végét és a gumi markolat hégét is le kell vágnod,csak a leg-leg végét,csak ugy tudod felszerelni!
Egy megoldás van gábor.Viszaviszed a boltba és avval kezded hogy aki odaadta eszt a szart aszt megkinálod egy jobb vagy ball horogal .Mert ennek kéne leni egy betétnek ami belemegy a kormányba ami ugy néz ki mint egy biszigli kormány konusz.
Mert te a 22mm kormányét vetted nem a vastaghoz valot(28mm)a kormányod nemhiszem hogy tömör lenne...a markolat gumi végét lekell vágni...már amennyire én értem mi a gondod.
1 képnél nekem nincs a kormányhoz olyan betét!
3 az a műanyag rögzítő kicsike a kormányhoz,azt meg megoldom valahogy de a betétet nem tudom hogyan csináljam meg!
az én első telóm az még a régi hosszú szárú vagyis a sima és abba a levegőt fújni kell vagy ki kell belőle ereszteni a szelepnél?
ViewItemQQcategoryZ42591
QQihZ002QQitemZ120144595580QQrdZ1
Na erröl lenne szó
3 az a műanyag rögzítő kicsike a kormányhoz,azt meg megoldom valahogy de a betétet nem tudom hogyan csináljam meg!
Meg kell majd tágítanom a kézvédő másik végét is hogy rámennyen a kormányra!
Jelentem én Veszprém mellett lakok!