Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Húú bazzeg nagyon keményen ég az erdő errefelé...le is zárták a kecel-halas utat...apa volt kint önkéntesnek azt mondta nagyon nagy területen ég...állítólag már 130hektárnál jár.
Ja, tényleg
hali
az én első telóm az még a régi hosszú szárú vagyis a sima és abba a levegőt fújni kell vagy ki kell belőle ereszteni a szelepnél?
lehet hozzá kapni 890 ftért szettet ami akár 24es kormányra is jó
Ez a kézvédő vékony kormányra való!Vegyél ez helyett UFO alubetéteset!Azt hiszem ugy 12 ropiert van!Tőbb szinbe!sarga ,piros, fekete ,kék...
Sima műanyag vagy alu betétes a kézvédő!Bár sejtem hogy a simát vetted mert a másiknak alu a bilincse és van a szettbe normális kormány vég dió is!A gázmarkolat végét és a gumi markolat hégét is le kell vágnod,csak a leg-leg végét,csak ugy tudod felszerelni!
Szerintem 500 2T aba belefér minden aszt nem növöd ki egyhamar
Döntsd már el mit akarsz...2-3havonta beugrasz és ugyanezt megkérded...
na ez a jó
hu ha eszt elbasztamna itt van http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...

ViewItemQQcategoryZ42591
QQihZ002QQitemZ120144595580QQrdZ1
Na erröl lenne szó
Drága lenne quadot behozatnom magyarországra amerikából .Mert kinéztem egyet és ha öszejöne na az nagyon fasza lenne
Egy megoldás van gábor.Viszaviszed a boltba és avval kezded hogy aki odaadta eszt a szart aszt megkinálod egy jobb vagy ball horogal .Mert ennek kéne leni egy betétnek ami belemegy a kormányba ami ugy néz ki mint egy biszigli kormány konusz.
Mert te a 22mm kormányét vetted nem a vastaghoz valot(28mm)a kormányod nemhiszem hogy tömör lenne...a markolat gumi végét lekell vágni...már amennyire én értem mi a gondod.
vadkutya egy msn címet!
HEllo szerintetek 125ös 2t vayg 250es 4t melyiket vegyem segítsetek a 4t egy kicsit lehet nagyobb ccm
1 képnél nekem nincs a kormányhoz olyan betét!
3 az a műanyag rögzítő kicsike a kormányhoz,azt meg megoldom valahogy de a betétet nem tudom hogyan csináljam meg!
Nekem nincs is olyan betét a kormányhoz amit te mondasz!
Meg kell majd tágítanom a kézvédő másik végét is hogy rámennyen a kormányra!
Mi a szarrol karatyosz itt
Ok köszi!
Ok küldök képeket!
Hello
Jelentem én Veszprém mellett lakok!
ja meg a nyitó oldalon vannak a használtmotortesztek