Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezek a pontos adatai a mocimnak.
Lökettérfogat 549ccm
Motorelrendezés V2, 77 hengerszögű
Teljesítmény 69LE
Hűtés Vízhűtés
Kupplung Többtárcsás kupplung olajfürdőben
Első fék Tárcsa, 270mm
Hátsó fék Tárcsa, 240mm
Hátsó kerék 140/80-18
Hosszúság 2222mm
Üzemanyagtank 7.8
Szélesség 800mm
Magasság 1495mm
Ülésmagasság 996mm
Súly 113kg
Ez így van a Motorshow adásában volt ez az adás.
4-hónapjába telt mire az ő stílusához beállította a moci versenystilusát.
Én csak a saját tapasztatatomat írom most le.
Meg meg kell szokni az 1hengeresek után,bármely fordulatnál pl.4000 fordulatnál ami 60km/h 5-ben is képes kitőrni és olyan tempót diktál hogy csak szorítod a kormányt és előrtolod magad a ülésen hogy ne emelje az elejét.
És mellette iszonyatossan pörögnek is,nekem most 10800-nál van a vége a fordulatnak de,vissza van még fogva.
12000 a maximum fordulat az RXV 550-nek amin használható.
Tegnap kintvoltunk a haver MX250-vel,azt mondta hogy csináljunk egy két repülőrajtot 2-ből 20km/h-ról 5-ben 110km/h-ig!
Hát meglepődtem én is meg ő is az eredményen,kb a harmada távolsággal maradt le tőlem a 110-es tempóig.
Egyik ismerösöm ment CR500-al azt mondja az RXV550-re hogy hasonló stílusa van a mocinak és ereje is olyasmi,csak ez jobban kezelhető a Cr-nél.
jaja 400,így is meg kell még oldani hogy korlátozott legyen elég ez nekem...jó kis gép csak lehetne rajta önindító...
enyém is ilyen
itt vanak hat nem szepek
http://www.motorinfo.hu/piac_new.php?pg=product&pid=22579&sen
der=pcid%3D1004%26bid%3D52

errol a ktm sm450 rol beszelek ez full versenykesz alapotban dobjak piarcra hmm velemenyeket kernek ha fent lesztek bye bye es koszi ellore is mindenkitol
kössz! nálam van háziőrizetben hagyták csak nem használhatom.....remélem vége lesz mert már másfél hónapja tart az ügy! szerintem a héten megmondják mennyibe kerül az ilyesmi eltévedés !
na csá! tényleg lépek..........jó éjt!
jo ejt szoritok hogy vissza kapd
es mikor kapod vissza?
lehet én is lepunnyadok mert nagyon fáradt vagyok ...
na jók legyetek minden jót és jó éjt!
gáborom maga meg elment aludni?
bizony bizony nagy a baj nem fér el a sok marha magyar az országban
ja én is kösz jól elvagyok
ne komolyan durva mar ilyent is lehet?
hát ktm köszöni szépen jól van de lefoglalták nem használhatom még mindig mert erdőben mentem vele
koszi kerdesed jol te?moci hat az nincs sajna de lessem itt Irben oket:)most kockaztatam es moco penzbol vandoroltam stb de szivas lett stb dolgok de ezzert szep az elet es hogy uzemel ktm?latom ki dobtak full versenykesz supermotot 450ben?
hat lehet kovi heten ,
ja és jól vagy amúgy? motor ?
mikor jössz home?
mindjárt megyek a cbr fórumba ..most már nagyon esedékes lenne oda firkálni valamit ...most , hogy már kettő is van belőle...kellett mert sietünk nyaralni
Dublin Irben epp
miért hol vagy hogy nincs éjfél ? midnight anglia?
szeva meg ejfelsincs vettel egy gyorsasagit jujj
na mi a helyzet nem tudtok aludni? szewasztok én is tettem egy új lovat a garázsba /adatlap/
szasztok koszi infot,most neztem egy versenyzot ugyanazal tipusu gepel ment mint te es o is mondta nagyon nehezen talaltak meg a verseny bealitasokat.