Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor szoritok mennyi az ara vassnak?
szeva hogy vagy?nalam ma sut a nap tok jo de nincs tobb 20foknal ez itt a csucs:)semi extra nalam iwiwen epp be jelloltelek
jelenleg eladó. Van egy csóka akit komolyan érdekel. Azt mondta eljön megnézni. Rem sikerül megegyezni
csövi kornél
mijapálya?
egy új dugesz sem ártana bele
de monnyuk enyémbe se...
es CR eladtat mar?vagy marad?kicsit le maradtam infokrol
csövii! hát bazijól... kicseréltem a fékbetéteket meg a kuplungkart szal most má csak pár matrica hiányzik.
szeva hogy vagy?hogy megy KTMed?ugy latom mindenki arra valt
üdv:D KTM powaaa

holnap solymár

nevezzük át a topikot KTM topicnak
szasztok gratula a mocithoz cool a gep hogy hogy ilyen nagy valtas 125CC 450re kinoted
ahha értem.

és mind2-n ugyanaz az áttétel volt? mert már simán egy áttétel modositástól is erősebbnek érezhető.

de nem akarok kötekedni csak irtam.
helló!
gratula a mocihoz zsírul néz ki, én nagy KTM fan vagyok csak sajna most arra nemtellett! talán majd legközelebb! Sok balesetmentes kilómétert!
Ezt úgy érzed meg hogy mindettővel mentünk és sok a külömbség.
Aki vette a MX-et elötte volt az övé a GS és azt meg egy másik haveromnak adta el.
Sziasztok!Keresek RM 250-re rezot,ha tud valaki ilyet hivjon 20/3211550!Elöre köszönöm!
Hát igen! Lassan mindenki télleg kátéemes lesz! De télleg 400as xlzx? Én kajakra azt mondtam volna hogy olyan mint az enyém csak vagy 3 évvel idősebb mer fekete a blokkja..
én a gyári alaktrészre gondoltam, nem az utángyártottakra. de nem vitatkozok ahogy érzed.
de ha vki igy megérez pár Le különbséget akkor szerintem keresse föl a dynojet-et és megoldodik a teljesitmény mérés gond.
Szép a mocit gratulálok hozzá!
Az alkatrészek nem horor áron vannak hozzá mert a GS-hez sem voltak azok,lehet hozzá kapni mindent.
Teljesítményre 50LE-nek hírdetik őket de el is hiszem hogy van annyi,mert tényleg sokkal jobban megy mint a 44LE GS.
Azért vette meg ezt a gépet mert teljes felújításon esett átt belsőleg és külsőleg is.
na léptem sirokra,csőcső
de lehetne rá tenni?
oké,ma elsőre indult,meg van a technika! olajcsere milyen gyakran kell? majd most cserélek azért...
Reggelt
xlxz.
pontosits a tipuson. ez lc4 400. igy már iagz amit beszéltünk fateroddal, hoyg télleg nem kell rajta öninditónak lenni. de szép gép. használd egészséggel.