Hát igen! Lassan mindenki télleg kátéemes lesz! De télleg 400as xlzx? Én kajakra azt mondtam volna hogy olyan mint az enyém csak vagy 3 évvel idősebb mer fekete a blokkja..
én a gyári alaktrészre gondoltam, nem az utángyártottakra. de nem vitatkozok ahogy érzed.
de ha vki igy megérez pár Le különbséget akkor szerintem keresse föl a dynojet-et és megoldodik a teljesitmény mérés gond.
Az alkatrészek nem horor áron vannak hozzá mert a GS-hez sem voltak azok,lehet hozzá kapni mindent.
Teljesítményre 50LE-nek hírdetik őket de el is hiszem hogy van annyi,mert tényleg sokkal jobban megy mint a 44LE GS.
Azért vette meg ezt a gépet mert teljes felújításon esett átt belsőleg és külsőleg is.
xlxz.
pontosits a tipuson. ez lc4 400. igy már iagz amit beszéltünk fateroddal, hoyg télleg nem kell rajta öninditónak lenni. de szép gép. használd egészséggel.
mijapálya?
de monnyuk enyémbe se...
holnap solymár
nevezzük át a topikot KTM topicnak
és mind2-n ugyanaz az áttétel volt? mert már simán egy áttétel modositástól is erősebbnek érezhető.
de nem akarok kötekedni csak irtam.
gratula a mocihoz zsírul néz ki,
Aki vette a MX-et elötte volt az övé a GS és azt meg egy másik haveromnak adta el.
de ha vki igy megérez pár Le különbséget akkor szerintem keresse föl a dynojet-et és megoldodik a teljesitmény mérés gond.
Teljesítményre 50LE-nek hírdetik őket de el is hiszem hogy van annyi,mert tényleg sokkal jobban megy mint a 44LE GS.
Azért vette meg ezt a gépet mert teljes felújításon esett átt belsőleg és külsőleg is.
pontosits a tipuson. ez lc4 400. igy már iagz amit beszéltünk fateroddal, hoyg télleg nem kell rajta öninditónak lenni. de szép gép. használd egészséggel.