Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát a versenybeállítás az nem egyszerű mert 14 progiból választhatsz motorikus beállításokból.
Időbe tellik mire ezt sikerül a te izlésedre beállíani.
Nekem most gyári beállításnál kicsikét gyengébbre van állítva,kevesebb anyagot kap mint normális esetben.
Nem akarják bejáratás alatt teljes erőre felhúzni.
De ez így is nagyon,nagyon megy.
Idáig tökéletesen meg vagyok elégedve vele,1500km-nél lessz erősebbre állítva még kell 480km hozzá.
Na szasztok.Megjöttem az esti wrc-böl Haver faterjának elloptuk a zsigáját(1200-es)aztán adtunk a szájának az erdöben csak mikor az utsza végéröl a leálitott verdát visszatoltuk az anya észrevette,és kis balhé lett belöle,de zsir volt
Végre a kicsikémbe is tudtam venni kereket ugyhogy holnap összeis rakom és megyek egy jot
jó estét mindenkinek!
az lenne akérdésem hogy elmentem mocizni ki nálunk a cross pályára és egy fél órás csapatás után amikor kimentem pihenni akkor agép magától leállt és utánna nem lehetett beindítani csak akkor ha a dombról lefele 2 be toltuk be kitakarítottuk a karbit is hogy hátha csak eldugult de nem... akkor sem indult be. cseréltünk gyertyát is és akkor is semmi csak durrant eggyet és kész....
vajon mi lehet a probléma? kérlek segítsetek
Faisst mögött
Én is ott fogok virítani a Faisst mellett... Az én mezemben
én is nagyon remélem
Reméljük szerencséthoz
Rám számíthatsz Szabi!
Ott leszek a rajtgp mögött
Laci mezében persze
Yonapot,estét mindenkinek!
Rég jártam erre,és most is csak benéztem egy kicsit.Gőzerővel nyomjuk a melót a pályán és a környékén,így alig marad időm még az alvásra is.De úgy tűnik hogy a végére érünk időben mindazon munkáknak amit terveztünk
Remélem aki csak teheti ellátogat hozzánk,ki nézőként,ki versenyzőként.Sokban módosult a pálya környezete és a nyomok szélessége,így remélhetőleg még nívósabb és emlékezetesebb versenyt tudunk rendezni.
Tehát senki ne feledje AUGUSZTUS 05.-e CSOLNOK. MAGYAR PROFI BAJNOKSÁG ÉS AMATŐR KUPAFUTAM!
Várok mindenkit közületek!
Na tüntem aludni.Szasztok
Szevasztok emberek!
Nagyon nagy volt a Sub Bass koncert
Aztán fehértóról hazafelé kergetőztünk 1et 1 szutyukissal, a városba is mentünk 1 keveset...aztán amikor elment haza akkor villantott a vészvillogóval és integetett tök jó arc volt
Na az egy kurva nagy dobás lenne
remélem a kipufogómat itthon felejtem
fákk
reggel fél 8 kor startolunk...
Jampizot mi
Szasztok crossördögök Sirokban találkoztam futólag xlzx-el... ...egyből elkezdett a gázzal játszani mikor mellém ért ...faja a KTM
szevasztok ismet ,kerdes meselj mar vassadrol mi a szemelyes velemenyed?azt mondtak nehez versenyre be allitani de ha egyszer meg van akkor zsir a gep
Igen 14-es volt elől mindegyiken és 51-es hátúl.
A súlyuk az nem egyforma mert a GS az 105kg körül van az MX az meg 95kg.
De tény hogy alaponról és magas fordulatnál is sokkal agresszívabb gázadásra az MX.
okkáj master
este majd mondom hogy mikor megyünk
futó van,kocsi van(waresz)
bandi majd hív este hogy mikor tali meg ilyenek
AZT NEM MONDTAM H NEM CSERÉLEM KI
menntem szepnapot bye bye
hát...ja 1-2 hónapig jó amig hozzászox ehhez
én cserélném majd
a dugesz most pont jó