Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha szigórúan a KPM vizsgát nézzük, akkor nagy valószínűséggel elhasal a gép. Ami kötelező tartozék az pl a hátsó macskaszem, láncvédő, első lánckerék burkolata, duda, homológ gumik, zajszennyezés, tükrök, indexen (ha van gyárilag), "E" jelzés a seggeden is. (de az összes lámpában minimum), féklámpa és még sorolhatnám. Na ezek a dolgok egy enduróra használt gépen szépen sorban elkopnak. Először csak a tükör törik le valahol, utána beveri egy kő a lámpádat és még folytathatnám. Ezeket ha gyári alkatrésszel cserélnéd az jó drága lenne ezért avgy nem rakod vissza vagy visszaraksz utángyártottat. Innentől vége is....ha kereskedőtől veszed akkor az levizsgáztatja neked és 2 évig nem lesz gond vele. Hidd el sokkal egyszerűbb "okosba" csinálni mintha szabályosan csinálnád, ráadásul nem is biztos hogy többe kerül.
A drz400e-vel kapcsolatban....
Azt én teljesen kizártam ,mert az lehet, hogy leműszakizva adják át a szalonban, de ha a rendőr megállít, és nincs rajta tompított/távolsági, meg kürt meg stb...
akkor az nem jó.
Én vegyesen használnám aszfalt/terep.
Szerintem a Honda jobban fel van szerelve, mint a drz400e.
két MOTOR együtt
Ja meg látom írtál a műszakival kapcsolatban is.
Te hogy tudod, pontosan mi a folyamata a műszakinak.
Beviszem és megnéznek rajta............dolgokat.
De mit ?
Pl.:olyan számít, hogy nincs rajta a lánc felső részén műanyag láncvédő?
vagy mittommén...stb?
DRZ400S az leves, az E a tuti: 50 lovas és könnyebb. De a futóműve annak sem a legjobb, bár endurozni tökéletes. Ne a magazinokat böngészve vonj le konzekvenciát, mert az nem jó. Ráülsz egy DRZ-Ere és utána egy XR650re rögtön megérzd a különbséget.
A fogyasztás nem a pénz hanem a hatótáv miatt számít, nekem az YZ néha kevesebbet eszik mint a haver XR-je, bár ez terep, de főleg csuklófüggő.

Az biztos hogy jó motor, de nézz meg más gépeket is, mert a súlya miatt lehet nem fog tetszeni. Néha a gyengébb a jobb...
Köszön válaszod "keselyu".
Szerintem az xr650r jobb választásom volna, mint pl.:a suzuki drz400s.
Hiába mondják ,hogy elég az a 40 Le terepre, szerintem én rövid időn belül megunnám.
1.:a suzuki kb.egy súlyban van a hondával(szárazon 132kg).
2.:a fogyasztása nem számít, mert én élvezni is szeretném a motorozást, nem pedíg 3 hónap múlva
azt mondani, hogy b.....meg, ez gyenge.
3.: én nem mennék vele olyan helyzetekbe, mint pl.:falmászás ,vagy a 10 m- es
ugratások, vagy derékig érő iszap stb...
Tehát én azt szeretném ,amit mondtál, ...
gond nélkül rohangálni erdőn-mezőn-városban.
Túúdom persze most ezt mondom, de aztán....
Na mind1, majd lesz v.hogy
az

a műszaki ugyanúgy megy mint bármilyen más motornál, dew lényeg hogy utcai homológ gumik legyenek rajta különben bukó (pl Pirelli MT21) Namármost a két gumi alaphangon 40 ropi, inkább vegyél 20ért egy pár Mitast a másik 20assal meg kend meg a vizsgát, Annyiért akár versenymotor is megkapja a vizsgát...
akkor ééértem jobb később, mint soha
pontosan
ezt rég óta meg akartam kérdezni : upside-down = fordított teló ?
Én hozzászólok.

Nekem nincs de három barátomnak is van/volt. Szerintem nagyon megbízható, nagyon jó és nagyon erős motor. Iszonyatos nyomatéka van, bármelyik sebességben bármikor durván megindul. Eddig semmi baja nem volt egyik haveromnak sem vele, pedig használják rendesen (az egyik összetört, de az baleset volt).

A hátrányai: baromi nehéz, a futóműve eléggé gyengusz, erősen MZ feelinges a dolog, ráadásul sokat nem is tudsz tenni vele, lévén nem upside-down, még erősebbre sen tudod kicserélni olyan egyszerűen.
Csak berúgós, ami nem gond ha elég erős vagy, és ha nem vagy fáradt. Ellenkező esetben sokat fogsz szívni. Krosszpályát teljesen elfelejtheted vele, max enduro, de abból is a lájtosabb, és nem azért mert a motor nem bírja hanem azért mert te lennél kevés egy ekkora döghöz.

Ha viszont azt akarod hogy gond nélkül rohangálj erdőn-mezőn-városban akkor ideális gép.

Ja a fogyasztása elég magas, és a tank kicsi...
Pedig szerintem ----
értünk egymás nyelvén
minden szó beszél...
szóhoz sem jutunk
Na szóval senki sem tud hozzászólni a honda xr650r - hez?
rucimhoz csak a ktm passzolna de ha ktm akkor 2004-től kell választanom az meg rohadt drága
újra elérkeztem ahhoz a ponthoz, hogy tetszenek a ktm-ek de a wr-is
valamit csináljunk már téma ?
jelen
ez miageci?
ja és az a bosszantó hogy kurvára nem bonyolult elektronika.... csak hát tudni kéne a méretezést....

van benne pár ellenállás, tranzisztor meg ilyenek... van egy rajzom arról a szarról, csak hát ugye azt senki nem árulja el hogy mekkorára méretezzed az áramkört.... de az tuti hogy cirka 200ft ból össze lehetne forrasztani
amúgy egyszerűenb meggyőződhettek arról hogy az a szar..... fogod ráakasztod a műszert, rárugsz párszor a motorra. és ha kinyit akkor semmi gond... ha meg se mukkan akkor kuka
elektrisön guru kurvára nem tud azon segíteni... ha az a szar baszódott el kilapátolhatot a disznók elé tápszernek....

az egész geciség be van öntve múgyantába ezeknél a hondáknál.... szal ha az szar akkor kuka.... sajnos.... és ez a legdrágább az egész gyujtásban...
Motoros újságok hirdetései közt (tán motorrevű) láttam olyan hirdetéseket, aki gyárt ilyeneket. Esetleg hátha tudna egy elektrísön guru javítani rajta...