Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kosszű=könnyű
xr 137kg
drz 119
ettől függetlenűl egyértelmű hogy drz..met az xr endurózásra alkalmatlan...hogy néz már ki...nagy,széles,idétlen dög...
drz meg keskeny..kosszű ide oda pakolászni...ennyi
szasztok mi a helyzet?
hát hnnan tudod h nem rendszámos?
drz400e-ről volt szó nem?
de én nem a te esetedet kérdeztem,az világos,hanem pl EZ a gépet hogy lehet hitelezni?
Amúgy én nem tudom ,hogy miről beszéltek, mert a suzuki drz400s szárazon 5 kg-mal nehezebb, mint az xr650r.Valamint 21Le a különbség az xr javára.
Tehát....?
Miért lenne jobb a drz400s?
ha nem hiszed bescennelem a forgalmiját
hát nem tom... de én igy tudom és az enyém tuti igy történt...
spy!...megvette az elsőp tulaj...megkapta rá a forgalmit pl 3 évre...de a gyerek a motor 1 évig használta és az alatt lejárt neki a hitel....szal én trisztám vettem meg csak a forgalmi megmaradt még 2 évre
multkor egy a keritésben végezte
ezt nem értem hitelezni csak ugy lehet ha vannak papirjai ergo rendszámos,akkor miért láttam 525sx-etugy hirdetve h 20% elvihetö meg cr250 20% elvhetö stb...
kurva donor gecik repkednek az utcán megint
Vedd meg azt amelyik neked tetszik ne foglalkoz ezzel a sok hurka hozzá szólással.
Neked kell rá nézni minden nap meg motorozni vele nem nekik.
Az a baj nincs őnálló dőntésetek aztán meg csak bánkodtok miért nem a másikat vettétek meg.
és exc esetleg? S.Norbi
S. Norbi én nem azt mondom, azt mondtam h nekem ez volt a tökéletes választás....nem neked am hiába van ezen is rendszám meg forgalmi..tehát ezis szabálytalan...de most a rendőr megelékszik a foorgalmival is meg a nemlétező jogsimmal ^^
Tehát te inkább azt mondod, hogy elég az a 40 paci aztán csá?
Meg a kényelmetlen ülés stb...
Drz400s -t vennék, ha vennék ,nem pedíg 400e-t.
karbinál szerintem kell lenni egy kis csavarnak,amit vagy kézzel,vagy csavarhuzóval kell tekerni
am sztem is inkább drz mint xr....
S.Norbi mindenképp 4 T -t akarsz venni? kb mennyi pénzet szánsz rá? akkor lehet tudok énis tippet adni

am én most vettem a 250es CRF-em de az előző gazdája a kereskkedéstől hitelezve vette meg, namármost hitelezni csak ugy lehet ha vannak papirjai forgalmija...tehét rendszámos még 2009-ig. Számomraq ez volt a tökéletes választás
hidd el hogy nem is olyan rossz az a drz ja és hogy kimotoroznád e? biztos hogy nem....
én mentem már egy párszor a haveréval és ha azt meg lehet szokni akkor ügyes vagy és pláne ügyes vagy ha kimotorozod itt nem a 40 v az 50 lóerő számít hanem a nyomaték.....egyszóval hidd el hogy jobb lenne az a xrnél de hát te tudod
jó mondjuk én is honda párti vagyok de az már egy másik történet
Helló! YZ426F-nek hol kell adni alapjáratot? ha kell rakok fel blokkról közeli képet (máramennyire közlei). Előre is kösz!
Éééértem - értem
Be cool, csak lazán.
Te sokat segítettél,köszönöm "keselyu".
Még lehet, hogy beszélünk.
Ne érdekeljenek már a rendőrök ennyire. Ha rendben vannak a papírok és nem egykeréken mész végig a Váci úton akkor le sem szarják hogy milyen a motorod. Ha gecizel velük akkor meg úgyis megbasznak valamiért.
Ne drazsázz ilyeneken mert akkor nem a motorozásra fogsz figyelni hanem a rendőrökre és összetöröd magadat.
Az elmúlt 4 évben egyszer sem állítottak még meg sem az XXel sem más motorral. Robogóval járok dolgozni másfél éve majdnem minden nap (télen is) keresztül a városon, napi 50 km-t és soha semmi. XXel járkálok néha párszáz km-es utakra és soha semmi. YZvel mondjuk már akartak megállítani, de sürgős dolgom támadt mindig az ellenkező irányba
Na hát ezaz!
De te mit értesz azon ,hogy okosba.
Letelik pl.az első 4 év és aztán elviszem levizsgáztatni.
Ha tejelek, akkor le lesz műszakizva és ott lesz a matrica a rendszámtáblán.OK.
De én még mindíg nem ismerem a rendőröket.
Pl.:megállít és ez+az a hiányosság és akkor mi lesz?
B.....tom, mert szarakodnak az apróságokon, vagy nem?