xr 137kg
drz 119
ettől függetlenűl egyértelmű hogy drz..met az xr endurózásra alkalmatlan...hogy néz már ki...nagy,széles,idétlen dög...
drz meg keskeny..kosszű ide oda pakolászni...ennyi
Amúgy én nem tudom ,hogy miről beszéltek, mert a suzuki drz400s szárazon 5 kg-mal nehezebb, mint az xr650r.Valamint 21Le a különbség az xr javára.
Tehát....?
Miért lenne jobb a drz400s?
spy!...megvette az elsőp tulaj...megkapta rá a forgalmit pl 3 évre...de a gyerek a motor 1 évig használta és az alatt lejárt neki a hitel....szal én trisztám vettem meg csak a forgalmi megmaradt még 2 évre
ezt nem értem hitelezni csak ugy lehet ha vannak papirjai ergo rendszámos,akkor miért láttam 525sx-etugy hirdetve h 20% elvihetö meg cr250 20% elvhetö stb...
Vedd meg azt amelyik neked tetszik ne foglalkoz ezzel a sok hurka hozzá szólással.
Neked kell rá nézni minden nap meg motorozni vele nem nekik.
Az a baj nincs őnálló dőntésetek aztán meg csak bánkodtok miért nem a másikat vettétek meg.
S. Norbi én nem azt mondom, azt mondtam h nekem ez volt a tökéletes választás....nem neked am hiába van ezen is rendszám meg forgalmi..tehát ezis szabálytalan...de most a rendőr megelékszik a foorgalmival is meg a nemlétező jogsimmal ^^
S.Norbi mindenképp 4 T -t akarsz venni? kb mennyi pénzet szánsz rá? akkor lehet tudok énis tippet adni
am én most vettem a 250es CRF-em de az előző gazdája a kereskkedéstől hitelezve vette meg, namármost hitelezni csak ugy lehet ha vannak papirjai forgalmija...tehét rendszámos még 2009-ig. Számomraq ez volt a tökéletes választás
hidd el hogy nem is olyan rossz az a drz ja és hogy kimotoroznád e? biztos hogy nem....
én mentem már egy párszor a haveréval és ha azt meg lehet szokni akkor ügyes vagy és pláne ügyes vagy ha kimotorozod itt nem a 40 v az 50 lóerő számít hanem a nyomaték.....egyszóval hidd el hogy jobb lenne az a xrnél de hát te tudod
jó mondjuk én is honda párti vagyok de az már egy másik történet
Ne érdekeljenek már a rendőrök ennyire. Ha rendben vannak a papírok és nem egykeréken mész végig a Váci úton akkor le sem szarják hogy milyen a motorod. Ha gecizel velük akkor meg úgyis megbasznak valamiért.
Ne drazsázz ilyeneken mert akkor nem a motorozásra fogsz figyelni hanem a rendőrökre és összetöröd magadat.
Az elmúlt 4 évben egyszer sem állítottak még meg sem az XXel sem más motorral. Robogóval járok dolgozni másfél éve majdnem minden nap (télen is) keresztül a városon, napi 50 km-t és soha semmi. XXel járkálok néha párszáz km-es utakra és soha semmi. YZvel mondjuk már akartak megállítani, de sürgős dolgom támadt mindig az ellenkező irányba
Na hát ezaz!
De te mit értesz azon ,hogy okosba.
Letelik pl.az első 4 év és aztán elviszem levizsgáztatni.
Ha tejelek, akkor le lesz műszakizva és ott lesz a matrica a rendszámtáblán.OK.
De én még mindíg nem ismerem a rendőröket.
Pl.:megállít és ez+az a hiányosság és akkor mi lesz?
B.....tom, mert szarakodnak az apróságokon, vagy nem?
drz 119
ettől függetlenűl egyértelmű hogy drz..met az xr endurózásra alkalmatlan...hogy néz már ki...nagy,széles,idétlen dög...
drz meg keskeny..kosszű ide oda pakolászni...ennyi
Tehát....?
Miért lenne jobb a drz400s?
Neked kell rá nézni minden nap meg motorozni vele nem nekik.
Az a baj nincs őnálló dőntésetek aztán meg csak bánkodtok miért nem a másikat vettétek meg.
Meg a kényelmetlen ülés stb...
Drz400s -t vennék, ha vennék ,nem pedíg 400e-t.
am én most vettem a 250es CRF-em de az előző gazdája a kereskkedéstől hitelezve vette meg, namármost hitelezni csak ugy lehet ha vannak papirjai forgalmija...tehét rendszámos
én mentem már egy párszor a haveréval és ha azt meg lehet szokni akkor ügyes vagy és pláne ügyes vagy ha kimotorozod
jó mondjuk én is honda párti vagyok de az már egy másik történet
Be cool, csak lazán.
Te sokat segítettél,köszönöm "keselyu".
Még lehet, hogy beszélünk.
Ne drazsázz ilyeneken mert akkor nem a motorozásra fogsz figyelni hanem a rendőrökre és összetöröd magadat.
Az elmúlt 4 évben egyszer sem állítottak még meg sem az XXel sem más motorral. Robogóval járok dolgozni másfél éve majdnem minden nap (télen is) keresztül a városon, napi 50 km-t és soha semmi. XXel járkálok néha párszáz km-es utakra és soha semmi. YZvel mondjuk már akartak megállítani, de sürgős dolgom támadt mindig az ellenkező irányba
De te mit értesz azon ,hogy okosba.
Letelik pl.az első 4 év és aztán elviszem levizsgáztatni.
Ha tejelek, akkor le lesz műszakizva és ott lesz a matrica a rendszámtáblán.OK.
De én még mindíg nem ismerem a rendőröket.
Pl.:megállít és ez+az a hiányosság és akkor mi lesz?
B.....tom, mert szarakodnak az apróságokon, vagy nem?