talán majd később
gemes be en edd a gasgasosok meséit azok is szarok
talán a kétüteműikkel kevesebb a baj de a négyüteműik a legszarabbak a világon nem érdemes még beszélni se róluk lásd szegény kelemenandris gépét ment ezer kilométert 3 db blokkal egy forintot nem érnek
szasztok azért adja el mert egy nagy rakás szar az aprilia mint szuperenduro . már régen olvasom itt a fórumon miket fényezte azt a szemetet
láccik semmit sem endurozott még mert csupán az erejét futtatta pedig enduroba az nem is előny sőt
rájött hogy semmitérő motor használtan főleg papír nélkül
még zéé írta is neki az elején hogy alapon kéne bele több
hát mi annyit szoptunk vele de hiába 1 nagy kula nehogy vegyetek versenycélra meg még pláne ha nincs sokmillio fölösbe rányomni
bocs de már nem bírtam tovább magambafojtani az igazságot
Hello, XR-hez könyv: http://www.xr-enduro.atw.hu/
az oldalon lévő fórumon pedig mindent megtudhatsz az XR-ről.
Nekem is XR 600-am van ha kérdezel valószínű tudok válaszolni.
hali nem tudna nekem vki egy olyan helyet ahol lehet az xr 600-hoz kézikönyvet találni? ha tudna vki segiteni azt nagyon megköszönném! előre is köszi mindenkinek! jah és vélemény az xr-ről?
Most aztán nagyon mellé fogtál, Gsxr 750,Varadedo 1000,Kava 500 és tőbb fajta Rotax blokk!Ez van,Én MZ vagy más hasonló kaliberű motort nem láttam vagy szereltem(gyakorláskép)az M-Force-nál!
má bocs de ez olyan mintha azt kérdeznéd hogy melyik a jobb auto, a bmw, vagy a merci...
kicsit ha pontositanál milyet is akarsz 2t, vagy 4t, kicsi nagy ,örag vagy fiatal?
nah szerintem a kettő full ugyanaz ebből a szempontbol...de miverl ide az endurocrossba irtál gondolom enduro-t vagy crosst akarsz venni..hát akkor a yamaha endurói szinte ,,örökké" birják és a hondák se szarnak be....ez a két márka sztem azok közé tartozik ami sose hagy a szarban ugyhogy bátran ajánlom h vegyél ilyet vagy Kawasakit ha endurot veszel 125 vagy 200asat akkor Kawasakit vegyél
én azt hallotam az M-force ról, hoyg mióta (2005) napali tagozatként, 2 éves suliként müködik, nagyon tróger a mühelygyakorlatuk, szó szerint MZ, meg simon szerelnek.
ezt attól függetlenül irtam, hoyg én is a MAMI ba végeztem.
Az MForcs ugyan azt a szinvonalat képviseli!Ugyanis a két suli pár éve még egy volt,aztán szétvált a tulajok széthuzása miatt!Én is oda jártam néhány éve!
gemes be en edd a gasgasosok meséit azok is szarok
talán a kétüteműikkel kevesebb a baj de a négyüteműik a legszarabbak a világon nem érdemes még beszélni se róluk lásd szegény kelemenandris gépét ment ezer kilométert 3 db blokkal
Igaz 1 órát sz*vtam egy szakaszon
láccik semmit sem endurozott még mert csupán az erejét futtatta pedig enduroba az nem is előny sőt
rájött hogy semmitérő motor használtan főleg papír nélkül
még zéé írta is neki az elején hogy alapon kéne bele több
hát mi annyit szoptunk vele de hiába 1 nagy kula nehogy vegyetek versenycélra meg még pláne ha nincs sokmillio fölösbe rányomni
bocs de már nem bírtam tovább magambafojtani az igazságot
2006
1 év alatt nem változott az ára sem
az oldalon lévő fórumon pedig mindent megtudhatsz az XR-ről.
Nekem is XR 600-am van ha kérdezel valószínű tudok válaszolni.
kicsit ha pontositanál milyet is akarsz 2t, vagy 4t, kicsi nagy ,örag vagy fiatal?
A véleményetekre lennék kíváncsi:
Tartósság szempontjából hobbi célra Hondát v. Yamahát érdemesebb választani?
Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszi!
ezt attól függetlenül irtam, hoyg én is a MAMI ba végeztem.