Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vazz micsoda? ? ? ? ? ? ? ? ? ? Sós puska? ? az mi a fax ? Amúgy az alkatrészárakkal sem értek egyet mert a ajapoktól nincs drágább alkatrész Yamaha grizzly elsőkerékcsapágy gyári 12500ft Ktm exc hátsókerékcsapágy gyári 7500ft most arról nem beszélek hogy nagyon baba Skf csapágyak már 1000ft-tól nem vitatkozni akarok..
és ezért akarod eladni? Nem értem a logikádat. Tetess rá rendszámot és menj vele úgy. Ha nem írja ki a paraszt hogy magánterület akkor leszívhat bő nyállal. Egyébként minden (majdnem minden) földterület magánkézben van. Ha nem a szántáson mész keresztül akkor a legnagyobb paraszt sem fog csinálni semmit...ha meg rádlő elpereled a házát, megkúrod a feleségét és a kocsijával járhatsz.
szelephézag meg ilyenek,mert a drz igénytelen volt 1500-km olajcsere és kesz
semmi gond,mostmár tudod,hogy enm egy kis pályás emberrel beszélgetsz
szelephézag meg ilyenek érdekelnek, mert a drz igénytelen volt 1500-km után olaj csere és kész
Akkor bocsi ha ilyen menő vagy!
sorry ebben igazad van,helyesbitek:sokak szerint a ktm-hez drága az alkatrész
Így van.Halljuk a gyónást!
A LE-már 1hónapja van beállítva!
Ez a sajnálatos esemény 2-hete jött be nálunk!
Megvették a területeket,így most magánlézben van minden föld szinte,és folyamatosan zavarnak el minket minden honnan.
Leszorítanak az útról,az egyik tulaj sós puskával várja a mocisokat!
Úgyhogy eléggé eészabadúlt itt a pokol!
simán kimotoroznám,nekem 2cr 500 egy kawa kx 500 meg 4 rxv eyüttes ereje is kevés volna gyengék ezek a mai motorok
Ez a történet így nem gömbölyű Valaki vesz egy drága motort majd egy két hónap múlva eladja . Bukik rajta egy csomó pénzt. Valami más van ott a háttérben. Gábor haljuk az igazat
Drága az exc? Nézd meg mennyi újban a wr450 meg az exc 450 rájössz hogy nem is olyan drága azaz exc..
Pontosan mire gondolsz?
Olajcsere minden 1000km után. Ha nagyon hajszolod, esetleg lenyomsz vele egy több órás versenyt, akkor ilyen alkalmak után illik. Sűrűbb olajcserével jelentősen megnövelhetjük a blokk alkatrészeinek élettartamát.
akkor minek baszakodtatok a laptoppal hogy 70 lóerő legyen?
de mia asztori, miért nem endurózhatsz? Igazságosztóbulldogsheriff berágott vagy mi?
Igen kihasználhatatlan!
Műuton jobban kihasználsz egy ilyen gépet mint a terepen az ereje végett!
Vagy próbáld meg neked biztos sikerülni fog ott is!
wr-nek milyen a szerviz igénye
Csak az igazat írom róla semmi fényezés nincs ebben .
én azt birom a legjobban mikor,odairják,hogy KIHASZNÁLATLANSÁG miatt megválnék imádott motoromtol,és a végén zárojelbe 4t csere érdekel azt már kifogja tudni használni
WR-t vegyél, ez nem lehet kérdés!
én személyzserint csak jokat hallottam mind a 2röl,ktm rovására azt lehet felirni,hogy drága
RXV550 eladó
nem az a vicces hogy eladod...
hanem ahogy fényezed a motort
tudtok jót vagy rosszat a wr-ről vagy az exc-ről