hát nekem 96os helyett 99es pufoja van rajt és az egész elcsuszott egy kicsit,pedig kawáé volt mondjuk annyira nem jelentö csakhát nem oylan esztétikus
Hát azé Ámerika még mindig sokkal olcsobb de sajna mira idehozzák körülbelül annyi lesz mint itt az elmaradottak...Drz 1.1be meg lehet venni vacsi ujan azmá nem rossz...
bal oldalon kiválasztod hogy motorrad, és utána rögtön ott alatta hogy neu, aztán beűtöd a tipust ,japán motorokba mindig találni nagyon vissza maradtakat is, KTM- ben nem fogsz találni.
spy simán beűtöd a : mobile.de és kiválasztod hogy ujj, aztán amilyen tipust akarsz,mondjuk yamaha 450, és lám ott lesznek a dobozolt verdák 05-06 évjáratokkal,,
gerre, most ránéztem és még 2003-as 2004-es motorok is vannak dobozban, mivel tul nagy a piaci kinálat, oszt megmaradt,,, és abbol még egy brutálisat lehet is alkudozni az árábol, csak vigyék el,,
gerre nézzél meg német oldalakat, ott is találsz ennyiért raktárrol visszamaradt,, elözö évi 06-ost, de még eggyes tipusban 2005- ös is van zsir ujj dobozban,
Hát azért jóám az a rendszám föleg 1 drága(nekem)motoron.Nemcsak erdőzni használnám(ott rendszám le )SM szett bele aztán lábon pálya...stb....+eladásnál is sokat számit...szerintem...
Olvsatam egy másik forumon hogy a srác vett egy vmilyen amerikai kocsit kintről és 350be hozták át hajóval sztem 1650be kijön istenkirály a rák rencámoztatná le mi a faxnak.... Úgyis csak terepen használnám...
Az a baj hogy nembiztos hogy forgba tudod helyezni..ha 1általán akarod (usaban nemtom hogyvan de canadaban nemrendszámozzák)amugy nálunk is egyedi forgalomba helyezés...miért ne kérdezd...
zsír új...a cetli még rajta van...króm...20 ropiért...nagyon baba
na kérdésem...szerinteeeeeed egy cr250 re való fmf fatty rezót fel lehet legózni a káwászákimra?
1 üveg kóla most megfelelne...
KTM 620 SC-vel kapcsolatban van valakinek vmi tapasztalata?
engem is érdekelne olcsó új cross
melyik fülnél kell az újat beállítani?
Külömben is,fejen állva motorozni?! Nóóóórmális?