Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de amugy télleg..a motorjén se volt 1 csepp sár sem
nem,nem
sóskúton voltunk,full homok...csak béhol megállt a víz
de az viszont érdekes volt hogy grill tökre nem volt saras...meg is kérdeztem tőle hogy te valami más pályán mentél vagy mi van veled?
Én homokos terepen voltam, holnap megyek sarazni ÚGylátom, Te már most is saraztál
ez csak egy szimpla edzés vót...
Üdv Emberek!

PAng a topik, gondolom mindenki kiment sározni, felén naon jó a terep. Tolok pár képet a mocimról, kis lájtos endurózás után
ki kell próbálni mindent...rövid az élet
Remélem beválik a tm...csak ugye el kell adni kawát..addigra meg lehet már rég elpasszoljék ricsiék...aztán találni egy másikat...elég nehéz lesz
Nincs baj az olasz cuccokkal, csak meg kell érteni az ő gondolkodásukat is.. Látod én is a volvo szervízben dolgozom és Fiattal járok... Azé mert jobban ki vannak hegyezve a gépeik, hamarabb szétesnek. Mint az alfák is. A szerelhetőségre soha nem gondolnak, ha tönkre megy, mit kell levenni hozzá.. Sztem ez motorra is átültethető.Figyelembe kell venni, hogy ez nem precka japán amiből az összes motor 0,01mm-es pontossággal megegyezik, hanem egy élő, lelke van, törődést igénylő adok-kapok kapcsolat. Ha sokat adsz, sokat kapsz. sztem. Oszt lehet, hogy nem
Pang a topic sajna,és arra?
CSÁKESZ!

Na mi zu erre?
ez mekkora... én bekönnyeztem... kivasalt a kombínó, 100embert lapra tettél, domino dayt játszottak
Estét, nyakat!
7 körül jöttem dolgozni Magit körúton Moszkva felé. 2 álló autósor, középen ugye el. Előttem egy robogós, honda dio kategória. Srác nem fért el, bal szélre ki, putty, föl a sínre hátranézés nélkül, ott meg tovább. A combino olyan 40-ről satuzott mögötte, 10 centivel mögötte állt meg, utasok meg domino-dayt játszottak . Ez az isten barma meg még csak észre sem vette.
Mamutnál megállok a lámpánál, beáll mellém:
- Szia, tusz róla hogy nem ég a hátsó lámpád?
- Ja valószínűleg azért mert nincs fölkapcsolva.
- De tusz róla hogy kötelező?
- Igen, de én a helyedben sietnék, mert tusz róla hogy az előbb majdnem kivasalt a Combino, közben meg vagy 100 embert lapra tettél és a villamos most áll meg?
- öööööö

Leszállók anyáztak nagyokat, remélem nem rám hitték hogy én voltam
pedig épen tudom a frankot én megmondom neked simán mert a csányi asztmondta a kocsmőába hogy ez igy van igaz hogy egy kibaszot halász és ilyen problémát 10 sör után is megold.Én meg csak 20-at ittam meg és akkor mi van
ilyen hülyeséget ne mondjon a szerelöd
dehogy nem tud bemenni a levegö a szimeringnél
Miért is nem tud bemenni?
Egy szerelő azt mondta, a szimeringnél nem tud bemenni a levegő. Szerinte rossz, öreg az olaj benne. Nekem az is megfordult a fejembe, hogy a légtelenítő szelepnél szívja esetleg be, de az most új benne.
oksi az más
ebböl nem derült ki hogy te hogy is vagy nem
nem de már lépek is...vár vki rám
Nem folyik.
De azon nem lepődnék meg, ha kevés lenne benne!
thx jol... Tessék akkor...a zöldség
Az olaj nem folyik belőle? Mert ahol ki jön az olaj ott bemegy a levegő szerintem.
Kössszz.
Erre nem is gondoltam…
Hallod teso azért lehet ez mert sokat jársz levegöbe