Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hu geci pörögnek a hozzászólások ez igen .
pl:KTM EXC 450,525. GasGas EC 200,300 bár ezek 2t és a 450 is nyomatékosabb ha éppen jó az elektronikája,ez csak néhány hogy cross gépeket ne emlitsek!
szia atis ! kaptál már valami levelet ? vagy ? én még nem a k. anyjukat !
Én még sosem mentem velle de nem is akarok de ha gábornak tetszik akkor szerintem nincs is miröl beszélni
említettem neked csak a sorok közöt olvassd amit mond
Sima ügy.Csak most a kurva erdészek meg a vadászok szívják a vérünket kibaszot vadászat.De szívatom öket rendesen mert minden éjjel kint örzöm a birtokainkat és megy az égetés meg a riasztopatron.De hát mégis csak a saját területem és bekaphatják
hát akkor a k8-as suzuki gsxr 1000 -hez például mert szerinted csak az erő számít enduróban más nem abban pedig van erő !/ nem is értem miért nem gikszerrel enduróznak / vagy tényleg kell még más is az endurózáshoz?/
most remélem megfogtalak , hogy még más is számít az enduróban ......
képzeld el magad enduróban mész két órát és a "80" lovad tépi a kezed és 40 lovas szarokkal körbemotoroznak 6 perc után mert te már hulla fáradt vagy !

mert azért te kevered az endurót kicsit a gyorsulással
Ne törödj semmivel,neked kell tetszen..
Létszi írjál nekem mert én is mentem egy,két géppel kiváncsi vagyok rá mit mondasz!
A Motorshow-ban pont az ellenkezőjét mondja a versenyző róla,hogy a többi motorhoz képest ez akármilyen fordulatról nyomatékos.
Folyatni lehet a gépet,nagyon jó motornak tartja egy igazi versenymotornak!
Ahány ember annyi vélemény!
Most nekem is olyan mint egy 2T,mert ami progit tetettem rá nem annyira tetszik mint az első program.
Ott márt 3500-nál gázadásra kitört most meg jó ha 5000-nél csinálja!
Ha viszem szervízba másikat rakatok rá!
Laci,én nem vagyok megyözve,bár én még nem probáltam soha az RXV-t!
Én mondok rá egy-két tipust ha gondolod...
szewa lacci! hát mostanság összejött egy két dolog és halaszthatatlan is úgyhogy azokat csinálom és így alig van időm a netre ...........
de azért figyelgetek és beleolvasgatok miket veszekedtek
kéne motorozni is mert megőrülök meg a gipszkarton se megy rá a falra magától vazzeg...úgyhogy tele a gyíkom !
veled mizu? qvaddisznólkodsz a sárban ?
De ha jó akkor dupla élvezet is .
Sziasztok!Én olvastam az RXV-ről jot és rosszat egyaránt,egy bisztos szép motor de dupla szopás ha javítani kell:pl. 2 dugó,sok szelep,2 hengerfely stb.
"szerintem is kicsit zsenge alapon és én nem a simsonomhoz mérem"
Melyik mocihoz írj egy példát létszi!
Ez így van!
Hopp zé téged is látni néha napján.Sies mert lekésel a templomi prédikációról
na jó reggelt !
össze ne vesszetek de azért végre mozdul a topik motorteszt ügyileg

szerintem is kicsit zsenge alapon és én nem a simsonomhoz mérem, pörgetve meg már van benne erő de enduróban ellenkező a cél / a crossba van ilyen padlón erős faszság de ott is egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a nyomatékrugalmasság tényezőbe/ ...otthonra hobbicélra elmegy csak oda is kissé nyűgös paripa egy rendes enduróval szemben ...nemhiába adják másfél pénzért ....aztán meglepődsz mikor kell hozzá valami /ára se szar meg a beszerzés is kacifánt .....nem a megrendelés mert az egyszerű hanem mire itt van egy alkatrész a szezon végére /nem 2 liter olajra gondoltam/
ha meg erdményeket akarsz akkor sok pénz és sok szopás árán vajmi kevés siker/ketten ha vannak az országban akik az elejébe végeznek néha a vérüket is beleengedve a tankba/ ....egyiket közelről ismerem és nagy nyűglődés neki ....tv-ben is elmondta csak hát a sponzorok miatt nyíltan nem fikázhatta szarrá ....így elmondta milyen szopások árán nem ér el vele semmit
nem mondom, hogy jó a ktm de ő évekig versenyzett jó erdménnyel ilyen motorral és azt szokta mondani szűk körben , hogy egy sima boltból kihozott ktm-mel agyonbassza a közel 6 millába és nagyonsok átvirrasztott éjszakájukba lévő apriliáját !
nagyjából ennyi az"igazság az igazság" teszt ...de neked ettől még tetszhet és nem kell eladnod , vagy eladhatod teljesen másért is ......ne foglalkozzál senkivel
Szólás szabadság van aszt mond mindenki amit akar.Nem kel rá reagálni és kész.Te tudod hogy jó töb nem is kell
Ne húzd fel magad gabi.
Hát biztos szép lehetett,a súri is össze lett barmolva elég rendesen!
Kiváncsi lennék a pályára ha a motorok ilyen szépen néznek ki
láccik semmit sem endurozott még mert csupán az erejét futtatta pedig enduroba az nem is előny sőt
rájött hogy semmitérő motor használtan főleg papír nélkül
még zéé írta is neki az elején hogy alapon kéne bele több

Tessék itt írja,ha volt neki ilyen moci ekkora hülyeséget még véletlen sem írna ide!
Azért mert neked nem jött be mert gond volt vele az még nem azt jelenti hogy az egész széria rossz!
Haveromnak meg a CRF450R fél év alatt már másodjára szelepes de ettől még nem az egész széria rossz,csak kifogott egy rossz darabot belőle!
De szerinted ezért már az egyész Honda CRF sorozat biztos szar lenne,ezt a felfogást öcsém!
És enduróztam már,volt 2gépem az RXV elött!
Nekem számít az erő ha neked nem is,pont az a jó benne hogy minden fordulattartományban agresszív gázadásra az erejéből kifolyólag.
És ez nekem nagyon tetszik benne,ne te döntsd el hogy mi a jó nekem!