Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ja valami olyan féle fajta szerkezet
Ez valami mocsár járó lehet.
Ez az ami minden terepviszonynak megfelel
Az biztos!
Hát ez nagyon kemény!
Az biztos hogy egyedülálló!
azt a motort még nem találták meg, ami mindenkinek megfelelő! hacsak nem ez itt!
Ez is benne van!
És ha őszintén beszél akkor az neked már nem is tetszene?
nemjó aprogram a motorn..kéész..ez a mai teknika
vindóóóz is van rajta?
a motorsóban a csávó azért mondja róla hogy zsír...mert a szponzora elvárja tőle...
azért az kicsit fura lenne ha te segged alá mondjuk a kawa tenné amotort és a tv interjúban meg azt mondanád hogy egy rakás szar a klx450..
gondolkozzz
Az endúró bajnokságban 2. egy osztrák srác, egy RXV-vel, Gril. Gabi után! Indult már vele motocrossban is és nem kicsit szorongatta meg a soproni Salamon testvéreket!
Nembaj nem számít!
De legalább ti normálisan teszitek,hülyéskedtek,nem pedig bunkóztok.
Hát igen!
Bocsi nem kötekedek ám egy kicsit sem mi
Persze, nincs harag!
Kinek mi tetszik,nekem ez jön be nagyon!
A legtöbben az egyhengeresre esküsznek,én pont fordítva vagyok ezzel!
Ahány ember annyi féle vélemény!
"Haveromnak van csernyén KTM EXC450R ment az enyémmel azt mondta rá hogy ez egy állat az övéhez képest." CSIGA is egy állat
Köszönöm a példákat amiket írtál nekem!
Azt írtad még nem mentél ilyen géppel ugye?
Hidd el próbálj ki egy olyant ami jól van beállítva,vagy ha van kedved az enyémet is kipróbálhatod,pedig most nem a legjobb progi van rajta mint írtam is!
Nekem volt már szerencsém KTM EXC450R és CRF450R-hez mentem mind a kettővel.
A nyomatékoságukról csak annyit hogy azok messze elmaradnak az RXV-től nyomatékrától!
Ez nem elfogúltság csak tapasztalat.
Haveromnak van csernyén KTM EXC450R ment az enyémmel azt mondta rá hogy ez egy állat az övéhez képest.
Bazmeg még mindig röhögök
azé még lehetünk barátok?

Állapot: normál
Leírás: Motorikusan jo állapotu vizhütésesalig használt enyhén hácsó gumit adok hozzá.A berugókar hiányzik de pöc-re indul.hácsó fékfal is hiányzik róla.
Nem azt mondtam hogy csak az számít!
De nekem az is számít,neked nem?
Tudom miről beszélsz mert 15Perc kemény tempó mellett már elfárad a karom!
De én ezt szeretem benne hogy mindig tud meglepetést okozni.
Egy jó kis csiki-csukis helyen bisztosan szenvednél vele.
hát persze ...senki nem azt mondta , hogy egy szar riga a motor, csak hajszállal igaz de vannak tőlük jobbak és nem is sok motor jobb tőle !
tehát semmiképp nem egy szarozás a dolog !mert elfogadnék egyet amúgy én is ...leginkább a szépsége a legnagyobb műszaki paramétere ...a hajszálnyi hátrányokat meg lehet ledogozza ..
http://www.hasznaltmotorok.hu/hirdetes/150651
bazmeg ez türül ekkor buzit
Szewa,sajnos semmi és már elfáratt a paripám az áldogálástol!