Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az utobbi jobban tatszik
Csak utol ne érjen!
majd ha odakerüla sor akkor visszatérünk rá,mer még most sem sikerült felfognom,talán fárattt vok,vagy csak szimplán hülye na mindegy azért kösz majd holnap csákány mentem aludni
Üdv.....!
csinálnia!
.....zsirzó felyel....
Vidd el a cuccot egy esztergályosnak és mond neki,hogy szeretnél egy bronz perselyt ugy,hogy legyen telyes felületen zsirzása!És tudni fogja mit kell csinálnis!
Hálám őrőké űldőzni fog. Tudod nem a kerek kell hanem a hosszúkás.
Ki pucolod belőle a csapágyat és a helyére bronz persely újj csavarral.
Holnap estére tudni fogom ha van valakinek erre fele!
Esztergélyos,pár sőr(pár száz huf ha a sőrt nem szereti)
tyuuuu atis lécci kicsit konkrétabban?hol lehet olyat beszerzni mi helyettt,mennyibe kerül kb stb... sorry d enemvágom mi az a amit irtál
Estét crossördögök
Atis nem tucc véletlen klx vagy klr szivacs levegő szűrőnek tartó műanyagját?
Esetleg a bronz pőersely zsirzo nuttal olcsobb és tartosabb is!
szeritnem a te verzido lesz nincs most 22ropim ilyenekre még egy láncszett is elférne szoval inkább az
Tank ju
megcsipáztam és küldtem rá egy 5öst
csocsi
hát akkor a himba csapágyak megadták magukat... nekem is ez volt és 22-23 ezr ft bele egy komplett szett.
de én ezt a problémát megoldottam eccerűbben
esztergájossal csináltattam 2 tányért meg egy capszeget a régi méret szerint és az üres részt pedig tömör gumiva heyettesítettem
de a szerelőm azt is javasolta hogy a ne vegyünk bele szettet hanem csináljuk akkorára a csapszeget mint amekkora az egész belső része és mondjuk valami puha fémből mondjk réz és így máris nem fog kotyogni és tartósabb is lessz mint a szett.
de szerintem vegyél bele szettet az biztosabb
Fent a videó Kis pálya kis ugrások 9.
Honda szalon
honnan tudnék eredeti crf-x-es fejidomot szerezni?
szeva,,,,,ha fent van a bakkon a motorom akkor kb 2-3 cm-ert lötyög a lengövilla,ilyenkor mi a teendö
csuma
na én mentem mert minnyá összesem annyira álmi vagyok
jóóéjt skacok
csao