majd ha odakerüla sor akkor visszatérünk rá,mer még most sem sikerült felfognom,talán fárattt vok,vagy csak szimplán hülye na mindegy azért kösz majd holnap csákány mentem aludni
Vidd el a cuccot egy esztergályosnak és mond neki,hogy szeretnél egy bronz perselyt ugy,hogy legyen telyes felületen zsirzása!És tudni fogja mit kell csinálnis!
csocsi
hát akkor a himba csapágyak megadták magukat... nekem is ez volt és 22-23 ezr ft bele egy komplett szett.
de én ezt a problémát megoldottam eccerűbben
esztergájossal csináltattam 2 tányért meg egy capszeget a régi méret szerint és az üres részt pedig tömör gumiva heyettesítettem
de a szerelőm azt is javasolta hogy a ne vegyünk bele szettet hanem csináljuk akkorára a csapszeget mint amekkora az egész belső része és mondjuk valami puha fémből mondjk réz és így máris nem fog kotyogni és tartósabb is lessz mint a szett.
de szerintem vegyél bele szettet az biztosabb
hát akkor a himba csapágyak megadták magukat... nekem is ez volt és 22-23 ezr ft bele egy komplett szett.
de én ezt a problémát megoldottam eccerűbben
esztergájossal csináltattam 2 tányért meg egy capszeget a régi méret szerint és az üres részt pedig tömör gumiva heyettesítettem
de a szerelőm azt is javasolta hogy a ne vegyünk bele szettet hanem csináljuk akkorára a csapszeget mint amekkora az egész belső része és mondjuk valami puha fémből mondjk réz és így máris nem fog kotyogni és tartósabb is lessz mint a szett.
de szerintem vegyél bele szettet az biztosabb
jóóéjt skacok
csao