Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

aha szemmértékre megmondtam hogy 85,3452635% os
de amugy télleg jó nagyon
nem adnám el ha nem kéne a pénz mert a köv mocimra tökéletes lenne
gondosan lemérted?
a 2 db első az olyan 85% os a hátsó meg olyan 95% os
Csáo!Hány százalékosak a gumik?
Üdv mindenkinek!Gondoltam beköszönök ezer éve nem jártam itt nehogy azt higyétek hogy elfelejtetelek beneteket csak csomo munkám van!A motorozásra sincs nagyon idöm de majd egy honap mulva már lesz!Na de nektek jo dagasztást meg balesetmentes motorozás!
csáóóó
megvannak még a cross gumák
valaki vigye már el a 3 at lécciveeeees
kell a pénz a mocira nagyon és ezért 10ezerért od adom a 3 at
2db 21" os első és 1 db 19 es hátsó
jah,van töltés,de hát este kb olyan a lámpa h meghúzom a féket,kigyullad a féklámpa és elől semmit nem ég meg amúgy se túl jól ég elől...akksiról tuti faja lenne,csak nem olcso mulatság megcsinálni akksissá. fesz szabi meg ilyen szarok drágák,meg ki csinálná meg?
Hali emberek.
há milyen motor ez? vagyis bijezaz?
és nincs hely hát hihetetlen ...de töltés az van rajta gyárilag ..........
nincs még hely se akksinak. meg miről tölteném az akksit? meg akkor már kellene fesz szabi meg minden kurvaanyja
ricsi 11. lett I.osztályban
na megjöttünk a motorozásból

gyuri te gyors vagy neked nem kell ventillátor ......mindig van menetszél......de rakhatsz bele egy akksit is

skyro néztem adatlapod hát te eszed az üléseket vazze !
amúgy az ebszőnyi verseny nem volt egy nagy mutatvány sőt lófasz .........aki viszont ment rajta annak nem volt az mert homokot hánytak a verseny végén ....nagy por volt ....előzni nem nagyon kellett mert majd mindenhol egynyomos lófasz pálya és se látni se levegőtvenni nem kellett úgyhogy szar volt . viszont nem voltak sokan százvalahányan indultak kb.
forditva
szétszopatttad aztán jól seggbekúrtad?
Hájjj ombres... Sz.B.

Alakulgat az új moccom... De már nem merek semmit mondani mert mindig kapok egy jobb ajánlatot az előzőnél

Sajna ritkán tudom oltani itt a forumon a népet..... Kéne vmi netféleség itthonra mert ez a gprs szörnyű lassú.

Tegnapmociztunk egy gecijót a barátnőmmel... Először ült mögöttem és nem rettentettem el.,. ez jó hír bár megjegyezte hogy kicsit gyorsan vezetek A mocizás után meg vmi mégjobb következett de azt nem kötöm az orrotokra.

Remélem hamarosan megin felnézhetek.... Már kurvára hiányoztak az esti iszogatós, röhögcsélős dumapartik itt a fórumon.....

Na jó gurulást mindenkinek.

sz.b.... ÁDY VÓTAM
Neked hogy tetszett a verseny zozee?
cső
vegyél fel és kérdez nyugodtan
sziasztok! 1 kérdés esetleg van itt olyan tipustárs akit felvehetnék msn-re és tudna segíteni, tudnék kérdezgetni dolgokat...?Crm 250r em van...
ventin már gondolkodtam én is...de nincs akksim,hogy szereljem fel?
na lépek
ja és más gyártónak is van ilyesmi jó hőleadású spéci hűtőfolyadékja ......
de azért nem azt mondtam , hogy üres hűtő legyen hanem hidegen mikor indulsz legyen ott kb. két újjnyi hely a tetejétől ....ja és a hűtőcellákat lepje azért el 1-1.5 centivel!