Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én ezt a motorex fullsyntec valami kutyaszart rakom bele..........de r4 is jó utcaimba azt nyomom
Pill lefényképezem most ha tudom
Majd lefényképezem de az fekete lapos ami a 2006 oson
Azt javasolták nekem is castrolt de a Motorex csak a KTM olaja NEM ?
a hatosnak meg a hetesnek ilyen a váza lapos és kb. 4-5 centi széles
castrolt toljá bele r4,jóaz
voltam a KTM boltba 2100 a szűrő 2db kel bele és valami olyan olajat adna gyorsasági van rajta motorex
Ok holnap csinálok fotót mert a garázsba szar a fényviszony De nem hiszed el kajakra 2200 km van benne gyári minden lánc lánckerék minden nincs kopás egyáltalán a blokkon
Előbb leeresztőcsavar vissza... Nem mindenkinek sikerül
kerek keresztmetszetű oldalt a vázad a vádlidnál a függőleges részen?
de csinálhatsz közelebbi fotót és tutiira megmondom ...........vagy írd be a blokkszámot
olajcsere 1000km-enként ........két cserélős és kettő mosható olajszűrő van és 1.2 liter olaj de másfélből leszel szinten kb
Nekem se volt eccerű
akkor nem tudom mi van mert fekete a vázam ez a képen is látszik és nem volt fesve
akkor valami nem oké mert a fekete váz az hattól van és fekete az első teló is annál már meg elől már nem négyszögletes az ötöstől a lámpa ...a hetesnél meg a kerekek is feketék

de megnézheted könnyen
vagy a számokban is benne mi a pálya
az olajcsere nem igényel nagy szaktudást nem ? olaj leenged olajszűrő ki új be új olajat önteni bele
Cső ja úgy néz ki mint a 2004 es de 2005 eleji a váza már olyan mint a tied és a kilométermérője is
mit szeretnél tudni a 2004-es motorodról?
kb.
hát elhiszem.....csak mondom,hogy nekünk átlag hobby motorosoknak mekkora nagyszám már egy magyar profi veretése,akkor mit szolnák ha látnáke gyszer élöben bubát,lefosnám a bokám aztán megennék 2zsiros kenyeret és sirva szaladnék haza
nektek nem gecizik az oldal?
nem bírok bejönni...ill. nem bírtam..vagyis alig...esetleg se
Hát azmár egy más világ
Csak azért mondtam,mert tényleg élmény volt nézni ahogy megy......
a grill motorzása más dimenzio akkor Bubáé mi?