Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy csinálsz mintha legalábbis tíz megyével odébb laknál.
Ha sürgős hívj fel holnap mikor ráérsz átjönni érte(Dágra),és már kapod is kézhez
Nagyban függ attól hogy mennyit szánsz rá.
Az én véleményem ,pl.Wiseco,Wösner esetleg Vertex
ha rá érsz a kézvédőkről képet tudc küldeni?
Ok, köszi és milyen márkát érdemes venni?
Dugót úgy rendelj hogy leveszed a hengert és megméreted!Intoval,vagy furatmikroval.
A pontos étrékből kivonsz 0,04-0,06 mm,és máris megkapod az aktuális méretet!(ez az illesztés a 125ccm motorokra értendő)

Telóba álltalában elég egy liter a két szárba.
Jó volna ha találnál service manuált valahol és megnéznéd a feltöltési értékeket.
Ha ez nincs marad a kisérletezés.
Tályékoztató adat:CR villában(Showa 47mm szárú) min.365ccm-max.425ccm száranként.
Helyedben 4 dl-rel próbálkoznék.
Sok sikert!
sziasztok!holnap kosd?jön valaki?milyen a pálya?info?
Nem igen hiszem,mert dolgoznom kéne.
Hétfőre tervzek egy kis motorozást,de nagyon mondják a szar időt.Ha nagyon fúj a szél,inkább ki sem megyek.
Kedden meg fűnyírás a pályán!Beizzítom a Husquarnát

A DT eleje meg azért szitál mert egyrészt nem terepre tervezték.Ezért puha a teló,és ugye puha telónak az egyik ismertető jele a kormányszita!
Kiküszöbölni úgy lehet hogy valahogy keményítesz a rugóstagon(Más nyomáspontú tekercsrugó,vagy sűrűbb olaj),meg úgy hogy húzod a gázt!
Ez nem vicc! Ameddig húzod a gázt nem esel el!
A tempó fokozásával egyetlen gond van,minél gyorsabb vagy annál keményebb gátló kell!
A lényeg hogy ne vedd el a gázt!
Nah találtam telóba olajat, Putoline hpx 7.5 - 1 liter (3000 péz) , kérdés h elég e egy litykó mindkét szárba? körülbelül mennyi megy bele száranként a telóba olajból? szakik segítsetek légyszives
Hello!
Tanácsot szeretnék kérni hogy hol érdemes dugót venni , rendelni és milyet? Husqvarna wre125be kelle ne köszi!
üdv-jó estét mindenkinek
Holnap Kijöttök?
vw 1.3as? azon belül? azt ne mond hogy bogár, azokat már nem szabad bántani
na mentem szasztok...haver kapott kölcsön 2napra egy kis wolksváganet(1.3as) kinyomjuk a szemit
hát valszeg az lesz, csak aki szokta csinálni a gépet az most tanít, nekem meg jó lenne minnél előbb. olajt is cserélek akkor benne, valakinek tapasztalat h milyet tegyek a telóba? (putoline , repsol)?
Beszólsz?
spy14 vagyok azaz voltam
jah
Te szpáj 14 vagy?,
szeva giorgio,én manuált nemt udok sajnso,de szeritnem vidd valami szervizbe!(itt felénk 300ftért kicserélik)de ha jole mléxem zoze is modnta h feléjük is valami 3ropi a szervizköltség,és megsporolsz egy kis otthoni szopokát,mert kell hozá specko szerszám
centír,küllök,agy,felni,kormánycsapágy
Hát szerintem ez "DT betegség" mert a DT az utcára van kitalálva, meg neked kell kitapasztalnod
Szevasztok!

Service manualokat honnan tudok letölteni(crm250r- hez)? szimeringet akarok cserélni az első telókban, csak szerelőt nem igazán találok, szal kéne a service manual Ha valaki tud vmi oldalt légyszives írja meg, köszi! csáó
baazzzeg akkora dugó volt örsre menet h megfájdult a fejem a sok kuplungolástól