Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ilyen esetben gyertyát kiveszem kirugom belöle a mocskot . Aztán vissza minden és pöc röf . Porlasztás nem a legjobb és sok anyagot kap.
mármint?
lehet hogy hülyeség de nem lehet az hogy túlhideg a motor?
már rárugtam vagy 20 at és utánna már szét rugtam a lábam és megáltam pihenni és kb 2 perc mulva meg első rugásra beindult
na most mi a retkes fasz lehet vele?
még mindig olyan kurva nehezen indul a mocim
meg kivettem a gyertyát és a hengerhez rakva rugdota haverom és ugy vettem észre hogyy nem ad eléggé egészséges rendes nagy szikrát
de lehet hogy csak én látom igy
szasztok

felénk esett ma
Remélem vasárnap jo idő lesz
Gecsa, Gerre ha akartok jönni Vasárnap mocizni akkor jelezzek, kb1-2 kor megyünk ki, de ha érdekel titeket akkor még pontosítunk
itt volt vmennyi csapadék
estét!
jelentem itt tegnap este óta kisebb megszakításokkal esik. ma már voltam is sarazni egyet, k*rva jó volt! annyi sár tapadt rá hogy sztem jópár plussz kilóval tértem haza!
A szilárd elmehet a francba. Majd ha szúr a szétcseszett térdem, az a tuti jel. De nem akar az istennek se
Pedig nagyon mondja a Szilárd.De mifelénk már tuti hogy hó fog esni
Gyerekek, eső sehol se volt? A f@sz kivan, itt az október vége lassan, és por van meg csontkemény a föld.....
Jah értem
Akkor Vasárnap vagy Hétőn jösz(jöttök) ki?
Amit mondtam,mögmondtam.Egy sör.Se több,se kevesebb.(nem raknám fel az életbe,mert nem tetszik)
hát nemtom én annyiért láttam de még amjd ugyis ha érdekli a srácot akkor ugyis utánajárnánk mindketten!
Na, várjá, én 12-ért vettem a kettest, ami nagyobb. Ilyenkor év végén mindíg akcióz az RMC is, 9 990-ért pazarolják az egyest. És szerintük csak 19 990 a "rendes" ár.
Tényleg a te kézvédőd mennyi lenne?
ÁÁÁ.Ez nem így van.
Nekem guminőm hamarább volt
most igy nemtom konkrétan hogy nekem 2-es vagy 1-es mert mondom nem is használtam! néztem boltba 29990-ér láttam! én félárra gondoltam! de mondom majdnem uj! kérdezz rá azt ha van vmi akkor irj csak hali!
OK. Vágom. Nekem XP2 van, mert ez egy kisebb méret. De hétvégén legfejjebb rákérdezek egy endurós cimbire, aki nyafogott, hogy nincs páncélja. Irányár?
nah de találtam a neten egy ugyanolyat! szal ilyen lenne!
ma kipucoltam a benzin csapot, cseréltem gyertyát(champion volt benne ngk ra cseréltem), berugokart megcsináltam, kuplungot is és a gázt is könnyítettem. már csak fel kell dobni a hátsó gumát meg kéne valahonnan szerezni egy elsőt is mert ez nagyon le van gyalúlva
most képet nem találtam és csak holnap tudnák rola csinálni! mit szeretnél rola tudni azt válaszolok is rá!
zozeeeeeeeeeeeeeeee ha vagy akkor muti már a hand védőket mert már furja az oldalam a kíváncsiság
Milyen az a páncél? Polisport is többféle van...
Szevasztok