Hát szerintem se mert egy elismert szerelő még ezt is mondta.Meg már vissza se hívott pedig előszőr naon fontos volt mert este fél tíz után telefonált.
csöcs
na végre készen vagyok mindennel amit csak megakartam megcsinálni a kx en
már csak holnap a matricázás lesz és kész is
és beragasztottam a belőt nm vettem ujat mert csak egy kicsi luk volt rajta
Hello!
Segitséget szeretnék kérni!
Arról lenne szó, h most tervezek egy új KTM SX250F v SX450F vásárlását, egy honda crf450r tán szeretném vmelyik motort megvenni, a honda egy jó motor volt de a ktm-ek szebbek és állítolag jobbak is, ha vkinek van vmilyen tapasztalata ezzel a 2 típussal akkor kérem írja meg mert fontos lenne!
Főleg a szervizelésük érdekelne, nagyon örülnék ha vki leírná, h milyen időkőzőnként kell mit cserélni bennük?! Meg bármi tapasztalatot a két motorról!
Ha vkinek van vmelyik a 2 közül eladó motorja ami min.2007-es és esetleg motort beszámolna az is írhat!
na végre készen vagyok mindennel amit csak megakartam megcsinálni a kx en
már csak holnap a matricázás lesz és kész is
és beragasztottam a belőt nm vettem ujat mert csak egy kicsi luk volt rajta
Segitséget szeretnék kérni!
Arról lenne szó, h most tervezek egy új KTM SX250F v SX450F vásárlását, egy honda crf450r tán szeretném vmelyik motort megvenni, a honda egy jó motor volt de a ktm-ek szebbek és állítolag jobbak is, ha vkinek van vmilyen tapasztalata ezzel a 2 típussal akkor kérem írja meg mert fontos lenne!
Főleg a szervizelésük érdekelne, nagyon örülnék ha vki leírná, h milyen időkőzőnként kell mit cserélni bennük?! Meg bármi tapasztalatot a két motorról!
Ha vkinek van vmelyik a 2 közül eladó motorja ami min.2007-es és esetleg motort beszámolna az is írhat!