Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szóval arrra akartam kijukadni hogy ez amit bekarikáztam ez ugyanaz mint ami nekem a légszürű szivacsba van csak máshogy van a két gépnél
Én meg nem indulhatok
na akkor ezzel kezdetét vette a holnapi napra keresendő legsárosabb motor című verseny
szal nekem máshogy van
na szóval nekem úgy van hogy az a fém légszürőt belekell illeszteni a szivacsba
Na cső mennek én is mert elég korán volt a kelés.
Vár a sár vagy Sárvár?
Hát szerintem se mert egy elismert szerelő még ezt is mondta.Meg már vissza se hívott pedig előszőr naon fontos volt mert este fél tíz után telefonált.
Tehát tsákány
Na urak, én eldőlök, mert holnap vár a sár (gecc, de jól rímel)
Akkor az egy tulok és úccse veszi meg. De nem ellened drukkolok, ez csak vélemény
mindjárt dobok fel róla képeket pill
Az enyém most fúl tiszta mert úgy volt jőn egy manus megnézni és az érsdekelte a legjobban hogy fényes-e a küllő.
Holnapra hirdessünk versenyt a "legsárosabb motoros" cím elnyerésére?
Jó elől van má a köldök (az asszonyé), de még kb egy hónap. Majd úgyis megírom
Apróka meg van már?
Szabályos. Bár a nejem némileg protestál. De majd beletörődik
nálunk is szakad az esső ám és holnap meg sarazás vaan
csöcs
na végre készen vagyok mindennel amit csak megakartam megcsinálni a kx en
már csak holnap a matricázás lesz és kész is
és beragasztottam a belőt nm vettem ujat mert csak egy kicsi luk volt rajta
gyobali ezt kezd el elölről mert nem értem.
Hello!
Segitséget szeretnék kérni!
Arról lenne szó, h most tervezek egy új KTM SX250F v SX450F vásárlását, egy honda crf450r tán szeretném vmelyik motort megvenni, a honda egy jó motor volt de a ktm-ek szebbek és állítolag jobbak is, ha vkinek van vmilyen tapasztalata ezzel a 2 típussal akkor kérem írja meg mert fontos lenne!
Főleg a szervizelésük érdekelne, nagyon örülnék ha vki leírná, h milyen időkőzőnként kell mit cserélni bennük?! Meg bármi tapasztalatot a két motorról!
Ha vkinek van vmelyik a 2 közül eladó motorja ami min.2007-es és esetleg motort beszámolna az is írhat!
Az szép lesz az bizti.
Mondjuk, holnap majd az erdő mélyén hiába esküdözök.... Ki fogunk nézni valahogy, mert kábé 24 órája nonstop esik
Jóóó van na.