Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Viszont akkor négyütemnél csak olajban ráköltöd a kétütem felújításának az árát...
miaz, hogy 5gangos?
Úgy rémlik valahonnan hogy 5 gangos az új KXf.Ami nem is lenne baj,mert a négy sebivel elég rövid és forgós.
350es
Hát 225CCM különség miatt jobban ment (viszonylag ) tagnak 3napja van meg szóval nempörgette szét, de mosódeszkába szerintem az enyém jobb volt
a 250 es nagyon pengén megy,bár nemtudom hogy a hideg miatt volt e vagy más miatt,de nem nagyon akart sokat pörögni..de mindenesetre jó kis gép,fordulékony mint állat,jól iránytható a levegőben,
első fékét nagyon tépni kellett hogy fogjon,fütőmű tk fasza volt
450 es meg elég gyenge volt a crf hez képest,de viszont a féke olyat fogott mint az állat
jól megy nagyon,de nem annyira beszaratós mint a crf volt
felhasználóbarát..
Ha jól vagyok kiképezve a cross 4, az enduró 6
Bár egyszer már olvastam valahol,de nem emlékszem rá hogy a 450-es hány gangos.4,vagy 5.
na az fasza kis DR 350 vagy 250es, de ahoyg nézem 250.
és hogy ment tiedhez képest?
hát a hondámon ott ugy van hogy a fémszűrő azt belekell nyomni a légszürőszivacsba nem pedig a motorhoz van hozzáillesztve..és amikor kiszedem akkor kompletten jön ki a szivacs és benne a fém...na ezt jol elmondtam Faisst neked volt crf 450esed azon is igy volt nem?
Na szép.Volt pofád ilyen ócska öreg szarral motorozni?
Reakciók,vélemény?
2008 a kx ek
a 450 es eléggé gyenge a crf hez képest
a 250 es az kurvajó,csak a féke szar
Maradjunk annyiban hogy nem feltétlenül olcsóbb 4üteműn nyargalni!
Igaz hogy az alkatrész olcsóbb(relatív)a 2t hez,de viszont több kell belőle.És többet is eszik mint a sokütemű,de pl.nem kell olyan sűrűn cserélni az olajat,nem kell bele vez lánc,szelep stb,stb....
Tehát mindent összevetve,hobby célra "olcsóbb" 2t-vel hasítani
négytééé
Jaja
köszi.nekem ezt ktm szervízbe mondták de gondolom ott eladni akarták!szóval modjuk 100 üzemóra és 100 ropi?meghát rengeteg olaj+szűrő?hát akkor exc?csak az meg nehezebb.
Ha jól számolom, összesen 6 ütem
4T ről jutt eszembe
Ha ajánlott, akkor biztos nem véletlen... Így elég drága dolognak tűnik a 4 ütem. Ehhez képest a kettes bagatell
oké köszi még1x
Nem gond.
Legfeljebb kibírod hétvégéig.Vagy átjössz érte valamikor.Estefelé már valahol otthon környékén vagyok,csörgess meg aztán egyeztetünk.
http://chris.bluedevil.free.fr...
Oldalt még van olyan hogy KDX
Eléggé tuti!
De persze semmi nem muszály,csak ajánlott!
Köszi csak van egy kis gond Defekt
5-8 óra? Basszus, az egy napos endurózás alatt összejön. Tuti ez? Akkor a francnak kell 4 ütem
Basszus, annyit nem tuttál engedni a légrugón? Bár mindegy, minket eccer ausztriába nem engedtek ki sötétített üvegekkel, pedig volt róla műbizonylat. Köcsögök a fináncok, nincs mit tenni