a 250 es nagyon pengén megy,bár nemtudom hogy a hideg miatt volt e vagy más miatt,de nem nagyon akart sokat pörögni..de mindenesetre jó kis gép,fordulékony mint állat,jól iránytható a levegőben,
első fékét nagyon tépni kellett hogy fogjon,fütőmű tk fasza volt
450 es meg elég gyenge volt a crf hez képest,de viszont a féke olyat fogott mint az állat
jól megy nagyon,de nem annyira beszaratós mint a crf volt
felhasználóbarát..
hát a hondámon ott ugy van hogy a fémszűrő azt belekell nyomni a légszürőszivacsba nem pedig a motorhoz van hozzáillesztve..és amikor kiszedem akkor kompletten jön ki a szivacs és benne a fém...na ezt jol elmondtam Faisst neked volt crf 450esed azon is igy volt nem?
Maradjunk annyiban hogy nem feltétlenül olcsóbb 4üteműn nyargalni!
Igaz hogy az alkatrész olcsóbb(relatív)a 2t hez,de viszont több kell belőle.És többet is eszik mint a sokütemű,de pl.nem kell olyan sűrűn cserélni az olajat,nem kell bele vez lánc,szelep stb,stb....
Tehát mindent összevetve,hobby célra "olcsóbb" 2t-vel hasítani
köszi.nekem ezt ktm szervízbe mondták de gondolom ott eladni akarták!szóval modjuk 100 üzemóra és 100 ropi?meghát rengeteg olaj+szűrő?hát akkor exc?csak az meg nehezebb.
Basszus, annyit nem tuttál engedni a légrugón? Bár mindegy, minket eccer ausztriába nem engedtek ki sötétített üvegekkel, pedig volt róla műbizonylat. Köcsögök a fináncok, nincs mit tenni
Hát 225CCM különség miatt jobban ment (viszonylag
első fékét nagyon tépni kellett hogy fogjon,fütőmű tk fasza volt
450 es meg elég gyenge volt a crf hez képest,de viszont a féke olyat fogott mint az állat
jól megy nagyon,de nem annyira beszaratós mint a crf volt
felhasználóbarát..
és hogy ment tiedhez képest?
Reakciók,vélemény?
a 450 es eléggé gyenge a crf hez képest
a 250 es az kurvajó,csak a féke szar
Igaz hogy az alkatrész olcsóbb(relatív)a 2t hez,de viszont több kell belőle.És többet is eszik mint a sokütemű,de pl.nem kell olyan sűrűn cserélni az olajat,nem kell bele vez lánc,szelep stb,stb....
Tehát mindent összevetve,hobby célra "olcsóbb" 2t-vel hasítani
Legfeljebb kibírod hétvégéig.Vagy átjössz érte valamikor.Estefelé már valahol otthon környékén vagyok,csörgess meg aztán egyeztetünk.
Oldalt még van olyan hogy KDX
De persze semmi nem muszály,csak ajánlott!