Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

259-es bocsi benéztem
Csodálkoztam is hogy az egyben van
Az a hetes szám kicsit durva de azért jó miért nem 256-os?
köszi
dejaz nem epszilonzé ugye Szpáj? az jézé
kimentem és felmatricáztam egy kicsit a kx et
véleményeket kérek
az epszilonzéhez gratulálok
nah azért
ühüm nem egy mai csirke(91) de jó szőrbe van(monyuk ha csirke akkor inkáb tollba)
kicsit még ki kell csinosítani és jó
ácsiácsi "pedig most hogy megérkezett az yz,"lemaradtam? már siki kolega yz-vel tolja?
(sajnos) még nem. pedig most hogy megérkezett az yz, még sürgösebben elkéne.
Tehát:
Honda CRM 125 eladó, jó állapotban! 250irányáron
Na néha sikerűl megint megnyitni ezt az oldalt.
Üdv!
Siki neked most milyen mccod van?
a Crm-t eladtad?
csak me nem tyutyuki?
csúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúnya
Áhh mekkora balfasz vagyok...én csődítettem ide ezt a GD-t....kegyetlen egy ember...
A boltos meg jól meggazdagszik és közben röhög a markába!
De viszont aztán újjúl a bele.
Az hogy beszív egy csomó dzsuvát a motor és jól szétb#ssza a belét.
annak mi következménye lehet ha nem elég olajos a szűrő?
de különben akárhányszor tisztittam egysze rse volt nagyon piszkos, csak most hogy készlett a crosspálya nálunk, ami ráadásul eléggé poros-homokos, pontositanom kellet mert ez így nem állapot...
de mostam már vagy 5ször is de eddig ugy csináltam hogy a szivacsot nem szedtem szét a fémmel hanem együtt a kettőt, mert hiába erőltettem nem akart szétjönni...de hála neked lementem megnéztem és nagy nehezen széltjött nem tom hogy mért ment ilyen nehezen...
Ne akassz hasba!
Az összes Hondán (4t)ilyen a szűrő!
Az a műanyag vázon fém szűrő,egy durvaszűrő!Mégpedig azért rakja bele a gyár mert a szivacs filteren viszonylag könnyen átjutó fűszál,gazok stb a fémszűrőben elakadnak.
Nem egy rossz ötlet a gyártótól,pláne ha az ember(felhasználó) rendeltetés szerűen használja.
Egyetlen negatívum hogy a szivacsfilter mellett a fémszűrőt is mosni illik.
Ja a szivacsot simán le tudod húzni a műanyagkeretes fémházról.Épp úgy mint minden motornál amiben mosható levegőszűrő van!
De ez most ugye nem azt akarja jelenteni hogy mióta megvan a motor nem volt kiredvázva a légszűrőd!
Mond hogy nem!
tudom nézegettem csak vater akarja megvenni mert nehogy rosszat vegyek