de különben akárhányszor tisztittam egysze rse volt nagyon piszkos, csak most hogy készlett a crosspálya nálunk, ami ráadásul eléggé poros-homokos, pontositanom kellet mert ez így nem állapot...
de mostam már vagy 5ször is de eddig ugy csináltam hogy a szivacsot nem szedtem szét a fémmel hanem együtt a kettőt, mert hiába erőltettem nem akart szétjönni...de hála neked lementem megnéztem és nagy nehezen széltjött nem tom hogy mért ment ilyen nehezen...
Ne akassz hasba!
Az összes Hondán (4t)ilyen a szűrő!
Az a műanyag vázon fém szűrő,egy durvaszűrő!Mégpedig azért rakja bele a gyár mert a szivacs filteren viszonylag könnyen átjutó fűszál,gazok stb a fémszűrőben elakadnak.
Nem egy rossz ötlet a gyártótól,pláne ha az ember(felhasználó) rendeltetés szerűen használja.
Egyetlen negatívum hogy a szivacsfilter mellett a fémszűrőt is mosni illik.
Ja a szivacsot simán le tudod húzni a műanyagkeretes fémházról.Épp úgy mint minden motornál amiben mosható levegőszűrő van!
De ez most ugye nem azt akarja jelenteni hogy mióta megvan a motor nem volt kiredvázva a légszűrőd!
Mond hogy nem!
dejaz nem epszilonzé ugye Szpáj? az jézé
véleményeket kérek
kicsit még ki kell csinosítani és jó
Tehát:
Honda CRM 125 eladó, jó állapotban! 250irányáron
Siki neked most milyen mccod van?
a Crm-t eladtad?
Az összes Hondán (4t)ilyen a szűrő!
Az a műanyag vázon fém szűrő,egy durvaszűrő!Mégpedig azért rakja bele a gyár mert a szivacs filteren viszonylag könnyen átjutó fűszál,gazok stb a fémszűrőben elakadnak.
Nem egy rossz ötlet a gyártótól,pláne ha az ember(felhasználó) rendeltetés szerűen használja.
Egyetlen negatívum hogy a szivacsfilter mellett a fémszűrőt is mosni illik.
Ja a szivacsot simán le tudod húzni a műanyagkeretes fémházról.Épp úgy mint minden motornál amiben mosható levegőszűrő van!
De ez most ugye nem azt akarja jelenteni hogy mióta megvan a motor nem volt kiredvázva a légszűrőd!
Mond hogy nem!