áhhhh dehogyis abaszna be ez erös tulzás,csak most 1-2 évre fel lesz függesztve...
de ha már kocsi jogsi meglesz és lesz verda is akkor szerintem 2008végén vagy 2009végén a nyári + sufi munkákbol összszedett pénzböl veszek valami gépet
amugy nem tudom még,egyenlöre a jogsi legyen meg,vagyis attol elöbb még a jogsira valo pénz aztán majd ha a meg van,és azon felül már a vezeötiengedély is a kezemben lesz,majd akkor keresgélek
az én motorom még megvan,sajnos nem jó perpill....hüvelyezni kell + dugo+ egy láncszett is elférne rajta,tehát egy jo ideig nem lesz(szerintem ebben az évben már nem)de annyi vigasztal,hogy ku...a hideg van a motorozáshoz de mihint kész ujra meghirdetem és adom el,mert kocsit szeretnék
meg szüless ujra egy másik bolygon,plusz még igyál 2-3 liter magzatvizet amiben bub is ficánkolt és akkor ehhez hozzá éve a 20év gyakorlatot emg a pár kilot talán van esélyed
de ha már kocsi jogsi meglesz és lesz verda is akkor szerintem 2008végén vagy 2009végén a nyári + sufi munkákbol összszedett pénzböl veszek valami gépet
5pénz
Gerre te meg nem jöttél vasárnap
egyébként az yz már ismrei a csolnoki pályát, már csak nekem kéne megismerni