Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és zozeeeeeee pls ha vagy akkor muti a kézvédőket
esetleg hogy ha ugy lenne akkor valaki nem jön ide a cross pályára szombaton?
áhhhh dehogyis abaszna be ez erös tulzás,csak most 1-2 évre fel lesz függesztve...
de ha már kocsi jogsi meglesz és lesz verda is akkor szerintem 2008végén vagy 2009végén a nyári + sufi munkákbol összszedett pénzböl veszek valami gépet
van egy 18" os mitas c10 es cross gumim eladó ha valakit érdekelne
5pénz
hírdesd meg hogy Eladó motor Gépjármű vezetői igazolvány csere érdekel
Igen bocs de lada showra készülök és már majdnem megy a műsor...
Szpáj ennyi a motoros pályádnak?
Gerre te meg nem jöttél vasárnap
amugy nem tudom még,egyenlöre a jogsi legyen meg,vagyis attol elöbb még a jogsira valo pénz aztán majd ha a meg van,és azon felül már a vezeötiengedély is a kezemben lesz,majd akkor keresgélek
dehogyis l60as ifában gondolkodom de lehet luxus limom lesz,mégpedig egy barkasz személyében
Nekem azt mondta szpáj hogy egy Ural V8
milyen ótó van kiszemelve?
az én motorom még megvan,sajnos nem jó perpill....hüvelyezni kell + dugo+ egy láncszett is elférne rajta,tehát egy jo ideig nem lesz(szerintem ebben az évben már nem)de annyi vigasztal,hogy ku...a hideg van a motorozáshoz de mihint kész ujra meghirdetem és adom el,mert kocsit szeretnék
szentkereszt
írtad a fórumra hogy szentendre-i ha nem tévedek onann való a motor? Meghogy járt már a kriályok falujában
izé a füled
egyébként az yz már ismrei a csolnoki pályát, már csak nekem kéne megismerni
Izé
zöld
amugy mi van a gépeddel szpáj? sikerült eladni? vagy meg van még? vagy miért akarod eladni?
jah ezeket kifelejtettem de ez alap
meg szüless ujra egy másik bolygon,plusz még igyál 2-3 liter magzatvizet amiben bub is ficánkolt és akkor ehhez hozzá éve a 20év gyakorlatot emg a pár kilot talán van esélyed
na ja hát 10-20 év meg némi törés sorozat és nekem is igy fog menni.....ja meg minusz jó pár kilóóóóóó
na ja én is
na jó lebuktam....bubba a példaképem és a 256-ot meg csak kissebb betűkkel tudnám kirakni