Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2800 akármennyi egy j belső
remélem szombatra én is be tudok szállni
remélem legalább Nikk motorozik egy jót
bár én is élveztem, csak rövid volt
csáóóó
hát szerintem te nyerted meg a versenyt ha nik nem ment ma mocizni mert én reggel tudtam meg hogy ma márpedig füvet kaszálni megyünk ami önmagába nem jelent gondotmert legalább jön egy kis pénz a házhoz de mocizni akartasm volna menni......szal marad szombat
én meg el se indultam....
be se merek szállni a versenybe....mire hazaértem egész tisztára mosta a(szakadó) eső
nyilván a történtek hatása alatt volt és meghülyült
a végén miért keringet körbe-körbe?
elég szépen benézte
Uff emberek. tegnap estem aztán elhajlott a kormányom. érdekes így motorozni
Köszi.Gondolom akkor csak versenyidején lehet (ezekszerint akkor pénz beszél alapon van megrendezve..)
Szia!A településen át kell menni és egy kis patakon keresztűl jutsz oda,de nem lehet ott motorozni!Ne is probálkozz!mert csak rontod a jövőévi esetleges verseny megrendezését!
Sziasztok.Tudja valaki hogy ahol Bakonynánai enduro versenyt rendezik belehet-e menni,(mert állitolag csak a versenyek idejére van kijelölt rész)és hogy pontosan holvan helyileg?
ki a sárosabb versenybe éri úgy beszállni, hogy a tegnapit nem mosom le?
jah meg két rétegü a fémszürő ami ott van, de az a legidegesítöbb hogy az egész egyben van a szivvaccsal és nem lehet szétszedni...szal ha megrendelek egy uj szűrőt akkor vhogy lekéne vegyem a fémet meg a műanayagvázat
hát nem tudom remélem nem vmi kokálmány lesz ez hát tegnap este megnézegettem jobban a szűrőt és a szivacs meg a fémszürő között van a műanyag váz
Nem lehet hogy neked is annak a fémszürönek a motoron kéne lenni-e? és külön egy műanyag boritás menne a szűrőre? Hondát nem ismerem.
de neked a fém az benne marad a motorban nekem pedig kijön a szivaccsal együtt ...
Nekem is van egy műanyag betét az megy a szűrőbe majd úgy rögzítve arra a szürös házra
áh minden zárva van
na de én mára léptm mert dög fáradt vok
csöcs
gyorsan szerzel valahonnan egy belsőt....ha tudsz