csáóóó
hát szerintem te nyerted meg a versenyt ha nik nem ment ma mocizni mert én reggel tudtam meg hogy ma márpedig füvet kaszálni megyünk ami önmagába nem jelent gondotmert legalább jön egy kis pénz a házhoz de mocizni akartasm volna menni......szal marad szombat
Szia!A településen át kell menni és egy kis patakon keresztűl jutsz oda,de nem lehet ott motorozni!Ne is probálkozz!mert csak rontod a jövőévi esetleges verseny megrendezését!
Sziasztok.Tudja valaki hogy ahol Bakonynánai enduro versenyt rendezik belehet-e menni,(mert állitolag csak a versenyek idejére van kijelölt rész)és hogy pontosan holvan helyileg?
jah meg két rétegü a fémszürő ami ott van, de az a legidegesítöbb hogy az egész egyben van a szivvaccsal és nem lehet szétszedni...szal ha megrendelek egy uj szűrőt akkor vhogy lekéne vegyem a fémet meg a műanayagvázat
bár én is élveztem, csak rövid volt
hát szerintem te nyerted meg a versenyt ha nik nem ment ma mocizni mert én reggel tudtam meg hogy ma márpedig füvet kaszálni megyünk ami önmagába nem jelent gondotmert legalább jön egy kis pénz a házhoz de mocizni akartasm volna menni......szal marad szombat
csöcs