Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ez gecifasza lett ...nem írom le mégegyszer ........basszák meg
a kerékcentírozásról fontosnak érzem szólni
ha csinálod /inkább ne/ akkor ha a felnibe nincs butkta/belapolás/ha van akkor ezt kikalapál kigörg�z présel/.......akkor el�ször a tojást kell kiszedni utána a nyolcast .....törekedni rá , hogy küll�k egyformán feszesek legyenek és arra is , hogy ne érjenek be a küll�végek a gumiágy felöli részre /bár ez bringáknál szokott/ .........sajnos közel egy élet kell hozzá mire profi leszel benne/egész családom ezt csinálta apám és nagyapám és nagymamám/ � biciklikerekekkel / is környékbeli legendák voltunk /inkább �k / én a satupad alatt n�ttem fel sokat láttam, segítettem, csináltam ..... tudom mit kell/kéne csinálni mindenem megvan hozzá de ennek ellenére se nagyon er�ltetem inkább csak magamnak meg szűk társaságnak/.........jó küll�kulcs fontos, hogy ne forduljon le a sarka a küll�anyának .......ja és nem árt ha van egy centírvillátok a satupadon .....meg egy spéci küll�fogó is kell mert általában a kerekekkel az a baj hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott az agyrészében a küll�furat meg a küll� fején a szakáll és forognak a küll�k és semmit nem tudsz velük csinálni /ja fasza nagy csípófogó is kell ilyen esetre/ mert a menet általában rohadt ........amúgy ezzel kéne kezdeni a centírozást az anyákat mindkét végér�letisztítani és beolajozni vagy wd 40 es kezelés picit állni hagyni ..........

"hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott" ...na ez lenne a legfontosabb , hogy ne er�ltessétek mert az id�ben elvitt nem túl szar kereket 2000 -ért meghúzgálják .............az otthoni tákolmányokat meg sokért csinálják f�leg ilyenkor szokott kelleni bele sok küll� meg anya

úgyhogy mikor mosod a motort megpörgeted bakon a kerekét és megkocogtatod finoman villáskulccsal és egyb�l kijön a laza küll� hagja ....vagy a keresztez�déseknél össze nyomkodod a kezeddel és érzed ha valamelyik laza ........id�nként ezt kéne ellen�rizni inkább.........és ha laza azt egyb�l orvosolni

bocs a szakoktatásért de fontosnak éreztem megosztani veletek persze ingyen.........
jó reggelit! látom firkáltatok mindenfélét
Csáó
ciao, Amiggi!
Végülis megegyező... Huu kivagyok.. Megyek lefekszem. Hali
Valami olyasmi, mint a fogaskerék azon részének ellentétes darabját.
én is erre gondoltam
Lényeg, hogy jó legyen!
Szerintem inkább csinálj valami hézagolót.. Egy a méretnek megfelelő vastagságú anyagból, ami nagyobb felfekvési felülettel rendelkezik mint egy alátét.
Ha van ideje az emberenk és türelme.. DE NINCS!
Ajjaj, az elég paraszt megoldás
inkább esztergányosnak mutasd meg a problémád!
Csináljon egy pár millis távtartó tárcsát, az alátétezés elég bizonytalan-sufnimegoldás
Áhhh… Képtelen lennék a kerékhez! Volt már gondom, hogy olyanhoz nyúltam, amihez nem kellet volna… De Te sem véletlenül keveredtél oda!
meg a lánckerekemmel kell vmit kezdenem h kijebb legyen ....gondolom minden csavar alá teszek 1-2 alátétet hogy ne érjen bele a lánc a felnibe
A kihívások mindig is érdekeltek, de attól még hogy meg tudtam csinálni, nem lettem mester
Ja zsírkrétával nyomattam, hol ér hozzá, ott lazít, másik oldalon enged. Aztán a radiális ütést is figyelni, nehogy sok tojás legyen a nyolcasok mellett
Kész
Próbálkozz! Baj nem lehet belőle
Belegondolni sem merek! Olyanak látom, mint egy idegtépő, de ugyanakkor maximális nyugalmat, pontosságot igénylő munkát.. Sírnék..
van mondjuk bicikli szerelős ismerős aki kimondottan felni fűzéssel foglalkozik végülis akkor ő is meg tudja csinálni. az eleje nagyon durva...40gram súly van most rajta és így se tökéletes
Eccer egy versenybringámon ráfot cseréltem 17 évesen...
Megkinlódtam és nem lett tökéletes
De minden csak kitartás kérdése! Át kell gondolni
Én is inkább csak óvatosságból vittem el mind2őt, gondoltam/tuk az öreggel- ha ilyen a hátsó, milyen az első?
ahhoz szerencsétlen vagyok
Lehet kapni küllőkulcsot az aunernél ! ! !
Dezsávü.. Azt mondta olyanért nem kér el pénzt, ami felesleges, vagy nem érné meg a ráfordított összeget.
80-as évek közepén kezdett szerelgetni, előtte endurózgatott, versenyzett is
Mióta létezik a motorrevü hírdet benne, az kb 1988?