Szerintem inkább csinálj valami hézagolót.. Egy a méretnek megfelelő vastagságú anyagból, ami nagyobb felfekvési felülettel rendelkezik mint egy alátét.
Ajjaj, az elég paraszt megoldás
inkább esztergányosnak mutasd meg a problémád!
Csináljon egy pár millis távtartó tárcsát, az alátétezés elég bizonytalan-sufnimegoldás
Ja zsírkrétával nyomattam, hol ér hozzá, ott lazít, másik oldalon enged. Aztán a radiális ütést is figyelni, nehogy sok tojás legyen a nyolcasok mellett
Kész
van mondjuk bicikli szerelős ismerős aki kimondottan felni fűzéssel foglalkozik végülis akkor ő is meg tudja csinálni. az eleje nagyon durva...40gram súly van most rajta és így se tökéletes
ha csinálod /inkább ne/ akkor ha a felnibe nincs butkta/belapolás/ha van akkor ezt kikalapál kigörgÅ�z présel/.......akkor elÅ�ször a tojást kell kiszedni utána a nyolcast .....törekedni rá , hogy küllÅ�k egyformán feszesek legyenek és arra is , hogy ne érjenek be a küllÅ�végek a gumiágy felöli részre /bár ez bringáknál szokott/ .........sajnos közel egy élet kell hozzá mire profi leszel benne/egész családom ezt csinálta apám és nagyapám és nagymamám/ Å� biciklikerekekkel / is környékbeli legendák voltunk /inkább Å�k / én a satupad alatt nÅ�ttem fel sokat láttam, segÃtettem, csináltam ..... tudom mit kell/kéne csinálni mindenem megvan hozzá de ennek ellenére se nagyon erÅ�ltetem inkább csak magamnak meg szűk társaságnak/.........jó küllÅ�kulcs fontos, hogy ne forduljon le a sarka a küllÅ�anyának .......ja és nem árt ha van egy centÃrvillátok a satupadon .....meg egy spéci küllÅ�fogó is kell mert általában a kerekekkel az a baj hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott az agyrészében a küllÅ�furat meg a küllÅ� fején a szakáll és forognak a küllÅ�k és semmit nem tudsz velük csinálni /ja fasza nagy csÃpófogó is kell ilyen esetre/ mert a menet általában rohadt ........amúgy ezzel kéne kezdeni a centÃrozást az anyákat mindkét végérÅ�letisztÃtani és beolajozni vagy wd 40 es kezelés picit állni hagyni ..........
"hogy már akkor hozzák mikor kiszopódott" ...na ez lenne a legfontosabb , hogy ne er�ltessétek mert az id�ben elvitt nem túl szar kereket 2000 -ért meghúzgálják .............az otthoni tákolmányokat meg sokért csinálják f�leg ilyenkor szokott kelleni bele sok küll� meg anya
úgyhogy mikor mosod a motort megpörgeted bakon a kerekét és megkocogtatod finoman villáskulccsal és egyb�l kijön a laza küll� hagja ....vagy a keresztez�déseknél össze nyomkodod a kezeddel és érzed ha valamelyik laza ........id�nként ezt kéne ellen�rizni inkább.........és ha laza azt egyb�l orvosolni
bocs a szakoktatásért de fontosnak éreztem megosztani veletek persze ingyen.........
inkább esztergányosnak mutasd meg a problémád!
Csináljon egy pár millis távtartó tárcsát, az alátétezés elég bizonytalan-sufnimegoldás
Kész
Megkinlódtam és nem lett tökéletes
De minden csak kitartás kérdése! Át kell gondolni
Mióta létezik a motorrevü hírdet benne, az kb 1988?