Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vigyázz magadra .........itt már hideg van ...de azért irígyellek , hogy mehecc
Na urak kihalytoma maradék naftát a tankból , holnaptól hideget jósolnak a mágusok.
zoozee véleménye a motoros esésekről annyi , hogy
AHOL FŰRÉSZELNEK OTT HULLIK A FORGÁCS!

csak az eshet motorral aki motorozik
Nem tudom ki járt már Tatabányán. Van egy turista induló parkoló a várostól kb 1 km-re . Van egy kis étterem meg szép nagy térképa vértesről , utvonalakról . A mérete (kb) : hossz 5m a magasság 2-2,5 . Szóval igen kitettek magukért a szervek . Természetessen a védelmi tábla szigorúan kint tanyázik . Na nem is ez a lényeg hanem az , hogy ez a gigantikus tábla eltörpül a töle kb 3m - re levő szeméthegytől . Na az ter,észetessen senki szemét sem sérti . Hm akkor , hogy is van a gerenda mega szálka szólás mondás?
mehet esni is kell lehet egybe is
zozz
mehet fel a videjó?
összeraktam kettőt...egyik amikor forgolócc és mész fel a falra,másik amikor jösz le és paff....a bűvös sárkány
mikor az oroszok elvitték a hegyet onnan / az alamíniumhoz köllött/ akkor hol a gecibe voltak a nagy zőldek ? megmondom be voltak bújva az anyjuk vaklagába mert szólni se mert egyik se ...most nagy a pofájuk pár éve .......itt nálunk is ugyanez a lőterkkel ....
amire vigyázniuk kéne igazán azt meg ellopják ....
upsz, unixos geprol irtam, angol billentyuvel
most a 16 utca megz, amjd ut"na megn;yem
most iszom a levét

na milyen a fejvadász ? megnézted?
Hát valamilyen szinten igazuk van a zöoldeknek is . Hatalmas terület de sokaknak ez sem elég és a hányokon kívül nekimennek mindennek aminek nem kellene . Van ott siratófal ( mumus) , különböző magasságú falak , ugrató , asztal , pihenőhelyek szalonnasütöval . Ez egyeseknek nem elég és sajnos emiatt nem lehet kimenni . Ez van mindegyik félnek van igaza , de sajnos nagyobb %-ban a zöldeknek .
matricaria chamomilla
szewa faisst ! nagyon felszívódtál
köhögök hetek óta és rá rá fázok időnként motorozásaim alkalmával mert nem bírok leülni a valagamra
gondolom orbán vikiéké a billencs ....meg a bánya ......meg fele ország a többi ezé a f@sszopó gyurcsányé .........
az a Gánti elhagyott bányarész az tényleg vicces, keménykednek itt környezet védelemmel, a mellette lévö működö bányábol meg tiz percenként hajt ki egy 22 tonnával megrakott nyerges billencs,,, bűbájos,,,
nah megyek szerelni
mini
nem is hallottam rola,.....
csőőő
sorry kicsit eltüntem mert nem voltam gépközelbe...
most teszem fel a képeket meg videókat agépre
ÜDV!
Hát egy kicsit elharapodzott a hangulat gánton . Nem merek én se kimenni a bányába karcolni. Tegnap is amint átléptem a két földkupacot ami azt szolgálná , hogy megakadályozza a motorozást , 2 zöd emberkét láttam meg a kanyar után . Így jobbnak láttam elhagyni a tett helyszínét.
Pár haver említette már régebben , hogy Pátka határában egy magánterületen van egy kis pálya amit viszont lehet nyugodtan , gyomorideg nélkül használni . Elmentem megnézni és nagyon tetszett . Mindenből van egy kicsike benne .
mi bajod?
várjatok, szép az idő, teheat gyorsba megyek meg egy karistot, irok egy végrendeletet, aztan jöhet a gyilok
kibaszott beteg vagyok vazze ...nemhogy gyógyulnék egyre szarabb