Nem tudom ki járt már Tatabányán. Van egy turista induló parkoló a várostól kb 1 km-re . Van egy kis étterem meg szép nagy térképa vértesről , utvonalakról . A mérete (kb) : hossz 5m a magasság 2-2,5 . Szóval igen kitettek magukért a szervek . Természetessen a védelmi tábla szigorúan kint tanyázik . Na nem is ez a lényeg hanem az , hogy ez a gigantikus tábla eltörpül a töle kb 3m - re levő szeméthegytől . Na az ter,észetessen senki szemét sem sérti . Hm akkor , hogy is van a gerenda mega szálka szólás mondás?
mikor az oroszok elvitték a hegyet onnan / az alamíniumhoz köllött/ akkor hol a gecibe voltak a nagy zőldek ? megmondom be voltak bújva az anyjuk vaklagába mert szólni se mert egyik se ...most nagy a pofájuk pár éve .......itt nálunk is ugyanez a lőterkkel ....
amire vigyázniuk kéne igazán azt meg ellopják ....
Hát valamilyen szinten igazuk van a zöoldeknek is . Hatalmas terület de sokaknak ez sem elég és a hányokon kívül nekimennek mindennek aminek nem kellene . Van ott siratófal ( mumus) , különböző magasságú falak , ugrató , asztal , pihenőhelyek szalonnasütöval . Ez egyeseknek nem elég és sajnos emiatt nem lehet kimenni . Ez van mindegyik félnek van igaza , de sajnos nagyobb %-ban a zöldeknek .
az a Gánti elhagyott bányarész az tényleg vicces, keménykednek itt környezet védelemmel, a mellette lévö működö bányábol meg tiz percenként hajt ki egy 22 tonnával megrakott nyerges billencs,,, bűbájos,,,
ÜDV!
Hát egy kicsit elharapodzott a hangulat gánton . Nem merek én se kimenni a bányába karcolni. Tegnap is amint átléptem a két földkupacot ami azt szolgálná , hogy megakadályozza a motorozást , 2 zöd emberkét láttam meg a kanyar után . Így jobbnak láttam elhagyni a tett helyszínét.
Pár haver említette már régebben , hogy Pátka határában egy magánterületen van egy kis pálya amit viszont lehet nyugodtan , gyomorideg nélkül használni . Elmentem megnézni és nagyon tetszett . Mindenből van egy kicsike benne .
AHOL FŰRÉSZELNEK OTT HULLIK A FORGÁCS!
csak az eshet motorral aki motorozik
mehet fel a videjó?
összeraktam kettőt...egyik amikor forgolócc és mész fel a falra,másik amikor jösz le és paff....a bűvös sárkány
amire vigyázniuk kéne igazán azt meg ellopják ....
na milyen a fejvadász ?
sorry kicsit eltüntem mert nem voltam gépközelbe...
most teszem fel a képeket meg videókat agépre
Hát egy kicsit elharapodzott a hangulat gánton . Nem merek én se kimenni a bányába karcolni. Tegnap is amint átléptem a két földkupacot ami azt szolgálná , hogy megakadályozza a motorozást , 2 zöd emberkét láttam meg a kanyar után . Így jobbnak láttam elhagyni a tett helyszínét.
Pár haver említette már régebben , hogy Pátka határában egy magánterületen van egy kis pálya amit viszont lehet nyugodtan , gyomorideg nélkül használni . Elmentem megnézni és nagyon tetszett . Mindenből van egy kicsike benne .