Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

de télleg nagyon fontos szempont a fogyasztás... akit kérdeztem eddig fele azt mondta h jó a 250 es másik azt h inább 400 ast

meg az árban is 500 körül kéne maradni mert kell a pénz cuccra is... crosscsizmában nem vezethetem ezt

új kéne
az csere
helló!
van egy hülye kérdésem de azért megkérdem:
ma akartuk haver 80as cr-jét összedobni de észrevettük hogy a felső tűgörgőből hiányzik egy olyan kis görgőakármi. gondolom kéne egy új azt már ugye nemkéne belerakni? köszi előre is a választ!
ill freestyle
hát nem tudom igazábol mindennapos sulibajárásra meg városbajárkálásra kéne. És gondoltam h ennek nem túlnagy a fogyasztása
freestyleozni
hát szerintem kicsit kicsi köbcentis amúgy nem rossz .....400 -asba nincs ilyen ?
de ilyen mindennapos használatra gondoltad ...............vagy crosspályára?
köszke....

ezt néztem ki télire meg tavaszra zozi mi a véleményed? mire vigyázzak mielőtt megveszem? 4t mocim még nem volt

nyáron akarok venni egy 2008 as sx et.... ha most májusban meglesz a képesítőm elmegyek vagy faterékhoz dolgozni vagy vmi távközlési céghez dolgozni.
Öreg el tudja intézni h 600 000 kp ba el tudjak 1 et hozni többit hitelre.
Még állóhelyzetben van aztán fekvőbe kerülne ha találkoznának
továgg = tovább
valószínű nézné továgg ahogy ugrál, mert ez a motor a képen álló helyzetben van
Heh nem tom mit csinálna emberünk ha a parkolóöböl bokraiból kiugrana egy őz .....
na...
kicsit off de zsír...üzenőfalról ollóztam
LEELŐLEGEZTÉK A KTM ET
Zé is ilyeneket szokott játszani a barom
Egykeréken felfelé az nem gyenge
Nyakat!
Megnéztem a mászóka 4-et, azé a fasz kivan 2:12-nél.
Itt a videón tényleg sokkal lájtosabbnak tűnik ez a szar.
Persze tegnap csúszott mint a picsa, de szerintem kijárok majd bohóckodni.
jóreggelt
nem is suzuki
Jövőre lehet cserélek motort, ha esetleg valakit érdekel majd a kis narancs... megegyezhetünk
Asszem kell egy újabb 2T
Remélem öreg összerakja a KTM-et végre a következő 7 végére; nem is kell messzire vinni, Szadán is el tud az ember bohóckodni azon a homokos részen- már motorral . Nincs összefüggő pálya, de az elemei megvannak