Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezért meg kell , hogy öljön téged !
változtasd meg a neved tahógráfra na jo nem kötekedek am, csak viccűtem
mennyibe kerül ? megveszem !
Nyakat!
Vagy reggel 9-ig nem ment. Összedobjunk már egy szerverre, vagy mi a cukros fasz van?
reggelt ! szemét oldal kihajintott tegnap ...de látom mindenkit ....mikor basszák már meg az anyjukat akiknek ez dolga lenne , hogy jó legyen a szemét sportmotor
Jó reggelt
Megjöttem KTM országból és lejött a Nitro Circus I
régen jártunk gántra, aztan csákberénynél is szoktunk ekecsülni, meg vértesben..... néha
meg a falu mellett van egy ksi elhagyott bánya, aztan ott szoktam rodeozni..... , kevergek midenfele mint a mergezett egér
Én nem a tiédre értettem....
2 kör elteltével megköszöntem a halálfélelem érzést és visszakápázkodtam a jó öreg roszimántémra. Annaka vérmérseklete jobban feküdt nekem. Természetessen a csere visszafelé is aktuális volt és nagyon megdicsérték az erejét . Nem mondták rá hogy fáradt mint egyesek
ha levegőt veszel azt is érzékeli a gázkar . Állandóan ágaskodot az ég felé mintha repülőnek készült volna.
zoozee csak irigykedik állandóan.....
Biztos érte csak "csöves" mentőautót küldtek......
Ezt pofázom én is azoknak akik szidják a 2T.....
Nem a sok-sok éves elfáradt gépekből kell kiindulni.....
A helikopáter meg nem eladó....

BIMBIKE:
hát én mentem 2003-as YZ-vel is, de az is mérföldekre volt a jó kis 2006ostól...
helikopter?
add el inkább a helikoptert ...úgyis ritká jársz vele
hátmég ha 2008 as modelleket próbálnál kifelé akkor is mellállna a lélegzeted
Én inkább "az alig használt japán 2T" 5letedet támogatom!
Véletlen tudok is egy faja kis 2006-os 125-ös YZ-t.....
tudtam
jó utat ! szewa
Na, indulok Ózdra. Megyek, én leszek holnapután A kesresztapa
Azé lesz új motor
Üdv Z!
A múltkor kérdeztem Ády padevánt , hogy mekkora különbség van egy újabb gép és a régi cr - je között. Na ma kiderült . 1998 yzt probálhattam ki. Ég és föld a különbség , de nekem akkor is ez az öreg nagyon megfelel .
Veri, veri thanx!
megkérdem ...pénz mindegy....majd szólok....igen
Ezzé vagy részben KTM fan klub vezető tag?
és milyen valutában köll esetleg kesselni?