Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

SX 144 és neue... vagy 250, de csakis 2T
Rájakérezkednél?
Merre szoktál tekeregni a gépeddel?
attól függ milyet akarsz
de ha ktm és új akkor igen ...arra van vonal amin beszerezhető ...."nézünk rá egy jó árat "
tényleg.... tőle hallottam
nem tom h rendszamos-e, de a zink vilirol van szo....
Zoozee! Szted a csehekszlovákoktól lehet érdemes behozni egy új moccot?
Aki még a régin tanult, annak bizti jó, de nekem se állt a lábamra a "fordított" elrendezés- föleg motoron ülve
Üdv!
Azt hiszem tudom kiről beszélsz . Szoktam találkozni vele a konditeremben . Egyszer említette a husaberg mociját , rendszámos .
régen ez divat volt csak szakítottak vele ....csak a husaberg nem váltott
Igen, de nem a mostanit nőttem ki....
Csak kéne már valami más... De a 144sx a Márk szerint van olyan nyomatékos, mint a 250 sx-f + hagyományos jó KTM dolgok. És azzal ha esetleg versenyre mennék, akkor beférek a 125-be. Habár a színtemen mindegy, hogy 25-be vagy 250-be bénázok
Ja, mint ahogy az öreg El-bandi mondta!
szerintem neked kell eldöntened.....

de volt ez a mondás valahol (bár csajok terén értelmezték), hogy mindegy melyiket választod, úgy is az lesz a rosszabb
Szerintem 250est vegyél, 144alig erősebb a 25nél
Milyen mocit kéne vennem?
Most sx 144re gerjedtem rá ezerrel. DE:
Olcsábban már cr 250et vagy egy yz-t is lehet venni, főleg ha egy alig használatat vesz az ember. Eladásban is kevesebbet bukik az ember, ha egy japo 2t-t ad el 2-3 év múlva. Vagy ha már Orange, akkor a 144-től alig drágább a 250...
A faszom tudja...
Őőőő, kérdeztem , ő se tudja
ÖEmberek?
Banditot akarsz venni ádi ...és a crossozással mi lex?
vagány ez a gép is, "csak nekem fura hogy a bal oldal megvan cserélve a jobb oldallal" (berúgókar,kipuff, lánckerekek,fék
igen,ő az.
ilyen a blokkja a tiédnek is ? (most a ccm meg ilyenek nem számítanak de ott a tiéden a vízpumpa ahol ezen?)
gyurika most nem vagyok képbe blokkilag , hogy hogyis néz ki a tiéd .......de nem biztos hogy hengerfejtömítés lehet vízpumpaszimmering is a dolog hátterében ........
de nem egetverő a költség egyik sem viszont a vizes olaj ami bajt tud csinálni az a drágább ezért ne motorozzál vele amíg hiba nincs elhárítva !
megnéztem az olajat,2x olyan sok van benne és fos színű,a fagyálló meg eltűnt a hűtőből. így jártam kb 1 hétig vele,valszeg ezért indult nehezen. remélem a dugót nem végezte még ki. mennyibe kerül hengerfej tömítést cserélni?
ugy értettem, hogyha ezzel a mocival elesel, akkor itt minden törik/zuzódik/karcolódik. nem ugy mint a DT-d, amin az idom karcos lett, és vetté rá párezer forintért új idomot
VÁGOM... sokat motoroztam utcán eddig is... 1x sikerült felnyalnom az aszfaltot de ott nem én voltam a hunyó.

DE a CROSST tuti nem hagyom abba csak átmenetileg.... ENÉLKÜL NEM LEHET LÉTEZNI
Ádi ez azé nem olyan h megcsuszol vele és mész tovább és a motornak semmi baja sincsen...
okok köszi a gyors választ!