Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én meg egyre inkább meg vagyok győződve, hogy a f@szomnak kéne 4T. Erő ebben is van és alig kerül pénzbe a fenntartása
amugy sajna így van amcsiban a motocross hobby szinten hát komolyan mondom gyerekjáték filléres dolog egy tök átlagos család megengedheti magának az alkatrész árak na meg a motorok minden sokkal olcsobb és az amcsik átlag fizije hát mit ne mondjak sokkal jobb mint itthon szóval értitek biztos nincs minden rendben itthon
CSákány (doroszló)
Sztem még bontatlan a blokkja. Kicsit jobban zörög, mint 2 éve, mikor megvettem, de a kompresszió még mindíg okés. Hát hadd zörögjön. Hobbi szinten nem érdekel
ha tehetném én is 4t 250-et vennék
nekem a kxf-ek nagyon bejönnek
Cső sapka emberek.
Amugy Nick mocid hogy van?
én lehuztam az rmx-m hengerét
aztan leeht hogy csak magyarországon megy ez igy sajna tudod szegeny miniszterelnök nem nyul le,
feljavitja a gazdaságot......
100%ban igazat adok neked
kb két hónapja nem mentem már pályán és a múltkor tesztnapon a 450-el kezdtem és 2 kör után elfáradtam mondom kondim az nulla volt
majd felültem a 250-re és kétszer 10 percet mentem vele úgy üveghangon h egyáltalán nem fáradtam el
ja és kanyarban is úgy fordultam vele ahogy a 450-el még soha
és ekkor végleg rájöttem h mi hiányzik nekem
kössz
Úgy legyen. Ámen. Bár mostanában másról sem szól a világ, mint a másik lenyúlásáról
Üdv
amugy sokszor egy erősebb motor hátrányt jelent
főleg krosszpályán
Jobban fáradsz
Nem mered ugy nyelezni mert félsz hogy odabasz stb
ezt már tapasztaltam
Amugy láttam én már 125 enduróval leverni cross 450 est kanyargós pályán
Hobbi szinten kurva sok mulik a pilotán
és a tul erős motor csak hátrány
sok sikert
én meg már vagyoka 450es wremre csak meg egyenlőre kell sok kess.... lesz kb 1.5 millam akkor mar megyek is lizinget intezni
igazad van

én is meg tudnám ülni, más kérdés, hogy nem élvezném rajta motorozást, mert fosnék
motorozni könnyü, jól motorozni nehéz, szépen és jól motorozni még nehezebb (vhogy igy gondolom)
na télleg lépek, csao
hidd el h ezek a pénzek nem vesznek el
csao
gondoltam....csak hogy sok olyan ember van pl eggyik haver is aki azért mert már tud szimóval mocizni már meg tudna ülni egy 525 öst modtam neki hogy na azért nem olyan eccerű az de ő váltig állítja hogy márpedig meg tudja ülni
én is most probálom összehozni ezt a dolgot majd mesélek ha sikerül
osztom nikk véleményét a rendeléssel kapcsolatban, de attol függetlenül kivánom h sikerüljön....
na lépek, további jó csevegést
Én ott voltam. Igaz, csak nézőként. Meg betoltam az egyik cimbit, mert nem indult el a mocca (SXF 250)
Hát ez az. Amikor nyomozni kell, akkor már megette a fene. De ha Neked van annyi vér a gatyádban, hogy megtedd, hát legyen szerencséd. És ha sikerül, kérlek újságold el nekem is. Én változatlanul nem hiszek az ilyesmiben