Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem az már beleér a láncba ..de nekem mindegy .....amúgy nem kell a méretet eszetlenül növelni mert csak belefullad a motor ...nem tudja elpörgetni a széleset és nem is dobja ki a sarat stb....
felfogató vanhozzá csak hogy körbe ölel a Kuplungot és az Elsőfékkart van egy csavar a végén amit bele kell dugni a kormányba megkell húzni szétfeszül és akkor bennt marad (Jól mondom Szecsu?) nekem az túl vékony a kormányhoz képest
Ezt fejtsd ki bővebben.
Mi vastagabb minél?
Ha nem bírsz vele akkor gyere át és felrakom neked.De csak ha lefűrészeled a sétabotot
Rátérve erre a nyomó és húzó fokozatok...első hol állítom? mert ugye van felül a 2 kis tekerentyű,de más állítási lehetőség nekem nincs....44 (?) -es WP usd villa van bent.
azt lehet kapni,900 ft egy felfogató készlet
Ha gondolod?!
Remélem majd összefutunk valahol(motorral),akkor visszatérünk a témához
Én már kaptam Szecsutól Bár a kormány vastagabb mint a csavar a kézvédőn
Ilyenkor szokta az ember mondani:
vazzeg, ezt menyit kerestem!
kézvédőd van még Zozi?
Költözől?
igen
befér neki az is...
mondjuk ami itt ledobódik az általában 120-as ...de körülnézek...most úgyis költözködni fogok és előkerülnek mélyebbről i s dolgok ...........
mitas c10ek
Ezt a telotekergetést eccer majd még elmagyarázhatnád, mit merre...
Személyesen
Ktm-nél figyiztük, h. pont fordítva van a húzó és nyomó csill. mint egy japón
de Cross Enduró? SM? Slicc? (az már van )
hát mi jobb állapotban dobjuk le és adnék belőle ha kell ...persze ingyér
nem tom,nem érzékeltem hogy rossz lenn első 2 körben elpattogott a hátulja majd egy versenyző srác helyre rakta a hátulját,csavart jobbra balra és láss csodát,húúú de komoly lett az elejét legpuhábbra állítottam de még így is kemény nekem,szóval abba majd kisebb viszkozitású olaj kell.
NEked különösen fontos a finom rugózás
110/90es 18coll
Milyen gumiról is beszélsz?
Okos kisfiú vagy! Azt szeretem benned hogy,hogy mindjárt meg is válaszolod a kérdéseidet
a gumid se 10% -os hanem nulla ......adok jobbat ha 18-as a kereked és ha kell , meg ha felrakod!
Ja, az hasznos holmi. Asszem beruházok én is ilyenbe. Az universalmotornál is van ilyen cucc
Nekem nagyon folyik is a teló, ha nem engedem le. Bizti olajfüggő is mennyi gázt termel- no meg tempo és talaj
Bocs, egyébként jobbulást!
Tavaly én is így rábasztam. Lázasan kimentem motorozni.. Nem kellett volna...
De a saját kárán tanul igazán az ember, ezért is motorozunk ugye- nekem a Großvater oda is lett 71-ben Pancsival, nem katam soha motort, nekem kellett megvennem, huszonévesen
na mi zsír emberek? nekem is kell ilyen telós légtelenítős kurvaélet? én szupermotyózom mondjuk nekem majd azokat a teflon geci gyűrűket kell kicserélni,mert a felső 5centin ragad a teló
ÁÁÁÁÁÁH most mostam le nem akarom össze rondítani
Majd veszek rá egy Pro Circuit rendszert