szerintem az már beleér a láncba ..de nekem mindegy .....amúgy nem kell a méretet eszetlenül növelni mert csak belefullad a motor ...nem tudja elpörgetni a széleset és nem is dobja ki a sarat stb....
felfogató vanhozzá csak hogy körbe ölel a Kuplungot és az Elsőfékkart van egy csavar a végén amit bele kell dugni a kormányba megkell húzni szétfeszül és akkor bennt marad (Jól mondom Szecsu?) nekem az túl vékony a kormányhoz képest
Rátérve erre a nyomó és húzó fokozatok...első hol állítom? mert ugye van felül a 2 kis tekerentyű,de más állítási lehetőség nekem nincs....44 (?) -es WP usd villa van bent.
Ezt a telotekergetést eccer majd még elmagyarázhatnád, mit merre...
Személyesen
Ktm-nél figyiztük, h. pont fordítva van a húzó és nyomó csill. mint egy japón
nem tom,nem érzékeltem hogy rossz lenn első 2 körben elpattogott a hátulja majd egy versenyző srác helyre rakta a hátulját,csavart jobbra balra és láss csodát,húúú de komoly lett az elejét legpuhábbra állítottam de még így is kemény nekem,szóval abba majd kisebb viszkozitású olaj kell.
Ja, az hasznos holmi. Asszem beruházok én is ilyenbe. Az universalmotornál is van ilyen cucc
Nekem nagyon folyik is a teló, ha nem engedem le. Bizti olajfüggő is mennyi gázt termel- no meg tempo és talaj
Bocs, egyébként jobbulást!
Tavaly én is így rábasztam. Lázasan kimentem motorozni.. Nem kellett volna...
De a saját kárán tanul igazán az ember, ezért is motorozunk ugye- nekem a Großvater oda is lett 71-ben Pancsival, nem katam soha motort, nekem kellett megvennem, huszonévesen
na mi zsír emberek? nekem is kell ilyen telós légtelenítős kurvaélet? én szupermotyózom mondjuk nekem majd azokat a teflon geci gyűrűket kell kicserélni,mert a felső 5centin ragad a teló
Mi vastagabb minél?
Ha nem bírsz vele akkor gyere át és felrakom neked.De csak ha lefűrészeled a sétabotot
Remélem majd összefutunk valahol(motorral),akkor visszatérünk a témához
vazzeg, ezt menyit kerestem!
Személyesen
Ktm-nél figyiztük, h. pont fordítva van a húzó és nyomó csill. mint egy japón
Milyen gumiról is beszélsz?
Nekem nagyon folyik is a teló, ha nem engedem le. Bizti olajfüggő is mennyi gázt termel- no meg tempo és talaj
Bocs, egyébként jobbulást!
Tavaly én is így rábasztam. Lázasan kimentem motorozni.. Nem kellett volna...
De a saját kárán tanul igazán az ember, ezért is motorozunk ugye- nekem a Großvater oda is lett 71-ben Pancsival, nem katam soha motort, nekem kellett megvennem, huszonévesen
Majd veszek rá egy Pro Circuit rendszert