na azért... már aszitem közbe kell szolnom szoval nekem brümmögőm van
de csipázom az ilyen embereket..... kérdez vmit és válaszolsz neki akkor lehurrog
cső jó régen irtam énis ide de hat motorozik az ember amikor csak tud habár én most 5 hónapig nem fogok mert csütörtökön műtenek de ez van amcsiból meg tudtommal csak ugy éri meg behozni motort mint bontott alkatrészt, mert ugy nem kell rá mittomén milyen adókat fizetni.
szivem csücske csak azert irtam mert hoztunk mar be quadot nemetből
kis okoska, de jo na ertem en h nem a te embered vagyok.. csak segiteni akartam ne haragudj azért
vissza tértem tatár zabálásból
akkor most mi a hézagmérés telo légtelenítés ügyben? lofaszt se ért, mivel bakon volt, vagy pont jó így?
Skyro vazze, jol láttam, hogy az új üléshuzat is kiszakadt már?
hello skacok!
ebay-en kinéztem egy zsír új kxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!
de csipázom az ilyen embereket..... kérdez vmit és válaszolsz neki akkor lehurrog
De az XT125R mióta 4T?
kis okoska, de jo na ertem en h nem a te embered vagyok.. csak segiteni akartam ne haragudj azért
Valami gyökér ág belógott
akkor most mi a hézagmérés telo légtelenítés ügyben? lofaszt se ért, mivel bakon volt, vagy pont jó így?
Skyro vazze, jol láttam, hogy az új üléshuzat is kiszakadt már?
Alap hogy nekem is megvan
Csak ha nagyon olcsón veszed. . .
a Zümmögőm Olaszból hozták anno ha érdekel
És minek írsz ilyeneket ha kérdeztél én válaszoltam?
talán a kis zümmögödet úgy hozad be?
már boccs
ebay-en kinéztem egy zsír új kxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!