Jóreggelt...enyémsem láttot pályát a nagyijárt közértbe vele,de mostanság már abszolut nemhasználja mert tul gyenge neki .....igen érdekes mikor cross motor nemjárt pályán +nagyonritkán használt de felujitva/leszervizelve árulják
azért nem motoroztam pályán vele mert nem szerettem vele menni, ja és igen így akartam fényezni, nem ám télleg csak kb 10-15 alkalommal ment a motorom eddigi életében pályán
Ahoj.
Látom felpörögtek az események,és annyit írtatok hogy már nem követhető a topik.
Bele-bele olvastam és megint vannak jó csaták és még annál is jobb szövegek(Serfőző tesó "dupla power"-e mondjuk viszi a prímet )de azért ezt a tróger motoros jelzőt már én érem ki magamnak az illetékes nevében is!
Ha meg "nem volt kedvem"motorozni,akkor minek akarsz most új verdát?Megjött a kedved?
Ne hülyítsük itt egymást!Legalább itt ne! A te motorod is épp úgy használva volt,mint itt bármelyikünké,Csak te most el szertnéd adni és ezért fényezed!
Ja és azzal a szöveggel "hogy pályát nem látott"a hozzáértőknek el is veszed a kedvét.
Mert inkább veszek "versenyzőtől" motort mint egy amatőr endurostól.
Viszont abban igazat adok Yamaha kollegának hogy vegyen 250F-et,ha nem bír a 450-nel
te troger a motorom pályát ritkán látott mivel nem volt kedvem vele motorozni!
amugy a dél-kupában indultam vele 3 futamom, tamási, újváros, és felsőnána, tamásiban a 2ik helyről estem ki, újvárosban hatodik, és nánán szintén hatodik lettem, mielőtt szidod meg lehurrogod az embert amugy a te saját hangnemedben válaszóltam mielőtt megbotránkozól, ja amugy ha azt hiszed jobban tudsz motorozni akkor majd ahogy meglesz a 250-es mehetünk is ki pályára!
csá
meg első tulajdonos, egy ilyen idős motornál ez megbecsülendő:):)
ez meg vagy 48-50 volt újkorában ...persze a gépkönyvben ...és azóta csak koptatták ? vagy ez se látott pályát soha?
amúgy jó reggelt!
Látom felpörögtek az események,és annyit írtatok hogy már nem követhető a topik.
Bele-bele olvastam és megint vannak jó csaták és még annál is jobb szövegek(Serfőző tesó "dupla power"-e mondjuk viszi a prímet
Ha meg "nem volt kedvem"motorozni,akkor minek akarsz most új verdát?Megjött a kedved?
Ne hülyítsük itt egymást!Legalább itt ne! A te motorod is épp úgy használva volt,mint itt bármelyikünké,Csak te most el szertnéd adni és ezért fényezed!
Ja és azzal a szöveggel "hogy pályát nem látott"a hozzáértőknek el is veszed a kedvét.
Mert inkább veszek "versenyzőtől" motort mint egy amatőr endurostól.
Viszont abban igazat adok Yamaha kollegának hogy vegyen 250F-et,ha nem bír a 450-nel
bb
amugy a dél-kupában indultam vele 3 futamom, tamási, újváros, és felsőnána, tamásiban a 2ik helyről estem ki, újvárosban hatodik, és nánán szintén hatodik lettem, mielőtt szidod meg lehurrogod az embert amugy a te saját hangnemedben válaszóltam mielőtt megbotránkozól, ja amugy ha azt hiszed jobban tudsz motorozni akkor majd ahogy meglesz a 250-es mehetünk is ki pályára!
csá
nikk te nem azt írtad hogy elfogyott a söröd?