Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudsz aludni? vagy nézed a kilbilit.
na jóreggelt
egyetértek
bandi,amit adtál nékem olajat az az r2 ből lett...az r2 pedig jó olja..mindenki az nyomatja a crossokba..legalább is nagyon sokan
fak de sokat írtatokkkkkk
nincs erőm visszaolvasníííííííííí
Nálam fele akkora a fordulat úgy hogy annyira nem kell bele full olaj .
Nekem 3 csavar volt a térdemben , de hálistennek 100%-os lett
Én castrolhoz beszer áron hozzá tudok jutni, de nincs benne bizalmam. Egy 125-nek sajna a legjobb olaj kell! ugyhogy motul és IGOL csupán.
Bírja is a hengerem jól. 3-ik dugó megy bele ugyanazon a méreten
na lépek
Jó éjt!
aki holnap motorozik annak jo motorozást!
sajnos én nem mehetek-(múlt vasárnap hazavágtam a térdemet ujból ,pedig előőtte már majdnem jo volt)
Én sem a legdrágább olajat használom pl: Putoline vagy castrol atevo vagy midland ezek 2-2500 között mozognak.
KI bírna többet is 10-12 órát de jobb a békesség
Ez még nekem egy kicsit sok lenne, de persze mindenkinek a saját anyagi helyzete határzza meg

Nekem 1l olaj elég 1 hónapra R2=2500HUF
Hát az jó, ha nincs gond a lére..
De ezek nem mi vagyunk, ill. nem én
amugy gyárilag is 5-6 óra van meghatározva olajcserére
annyira még nem fojtam bele hogy a 4 ütemnél hogy van azért kérdezem
A benzinbe való olaj sem kevés lenne kb 2 olajcsere havonta cirka 10000ft szűrővel együtt .
Ezt irja a yamaha man: marhára nem érdekel h ha tönkremegy akkor mennyiben lesz!
amugy zsír új motorok általában rendes szerviz mellett bírják. Persze apuci majd kifizeti a javitást.
akkor az olaj csere nem kis kiadás
szinte motorozásonként
a légszűrő pucolás meg evidens szerintem az ember is jobban érzi magát a friss levegőn
egy éve egy fillért sem kellett rá költenem csak használom igaz olaj csere 5-6 óránként és légszürö tisztitás hetente.
Mér bántjátok csórit? Nem tudom, hogy mit mondott, melyik volt az a hozzászólás, amiért így kiakadtatok rá...
Nem állok senki mellett, őt ugye meg nem is ismerem...
Apuci pénzével könnyen lehet játszani.Főleg ha apucinak is könnyen jött.
amugy nekem a Kerkyra-féle motor lenne az álmom 2008asban
De egyszer összejön majd, remélem
ja és a Remény hal meg utoljára!
ha a lé nem számít
akkor megveszem itthon nem pöcsölök
de hogy ne számítson ilyen összegnél a pénz ahhoz kicsit felelőtlennek kell lenni
főleg manapság
mondjuk én is azért venék 450-t, hogy ne fogyjon annyi alkatrész max, De az meg böszme.
Bár mentem 1x 450 CRF-el, 2004-es volt, nagy, nehez, fent nem is használtam... De elég jó volt, csak 2 kör után úgy lefárasztott, gondoltam kondizni-edzeni jó lenne, aztán valami kicsire átülsz, azt meg dobálod...
lehet nincs is motorja
ha tényleg azt írja h pályát nem látott
legalább nem csinálna hülyét magából