Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ebay!
igen jön a moci ha megy a pénz
És teljesen biztos vagy benne, hogy ha megy a píz, jön is a mocc?
nem lehuzos ez egy kicsit? és ha meglépnek a pénzzel?
kit érdekel h hol lesznek az új mocik 16-17 év után engem nem érdekel érted amugy meg kurvára bírom mikor új gépeket hasonlítunk össze régiekkel, meg megprobálják bebízonyítani h a régi az jobb meg erősebb
dehogy
megveszem a motort az ebay-en, elutalom a pénzt a vételárat, a tulajnak, majd a megbízott cég felveszi a motort ennyi
És akkor van egy cég, akinek a kezébe nyomod az 1,2 millát, ugye? Ők meg, ha minden igaz, hoznak érte egy motrot. És ez tuti?
elárulom neked hogy a régik is bírják rendes szerviz mellett és megnézem hogy az uj mocik hol lesznek majd 16-17 év után
marhára nem érdekel h ha tönkremegy akkor mennyiben lesz!
amugy zsír új motorok általában rendes szerviz mellett bírják
csapó 2!
ja amugy saját pénzből veszem a dolgaimat!
jólvan tökös tod én nekem ez jött össze ez van ezt kell szeretni ezt dobta a gép és nekem nem apuciék tolták a seggem alá a kx et meg a crm et sem.....jah és megnézzük majd hogy ha beüt a szar a te gépednél és az én gépemnél ami remélem nem fog bekövetkezni akkor melyikünk jön ki belőle jobban na csöcs
igen még csak 20 éves vagyok, lenne pénzem ara h itthon is megvegyem az új motort, csak hát az ember tudod probál sporolni amikor kint egy milláért megvehetem a 2008-ast, és arra rájön még kb max 200ezer szóval tudod sokkal jobban megérni mert egyéves korában nem sokkal kevesebbért lehetne leharcoltam eladni a magyarnak
Valakinek nem mások veszik a cuccait
nah figyelj gyerek maradj inkább az öreg kx-nél sporolgass dugóra meg hátsógumira!
aztán itt fejezzük is be az írást mi egymásnak!
ok!
csá!
jah meg téleg ezt még csak ugy mondom hogy a nevedben az áll hogy 1987 szal ha jól következtetek akkor születtél na kost akárhogy is nézzük 20-21 éves lehetsz és még te mondod hogy nem tizenévesektől várod a válaszokat amikor éppen hog csak elmultál 20
450 ha nem tévedek
Egyébként én meggondolnám azt a behozatalt. Mert eccerű a biznyák, ha eladó és vevő egymás tenyerébe tud csapni. Ami kissé bonyolult, ha köztük van, mongyuk az Atlanti Óceán. De saját pénzével mindenki úgy okoskodik, ahogy akar
fogalmamsincs h ki válaszolt bunkon sztem zárjuk már le ezt az egészet és ugorjuk át!
már megoldodott akkor mi a faszt kell még ezen vitázni
aha.. persze vmikor eccer biztos....
ha másra nem is, arra jo volt ez a kis vita, hogy hirtelen sok hsz. lett
jah te keszted a spanommal sikivel és én meg nem fogom hagyyni hogy csak igy oltogass.
amugy nem tud naggyánól érdekelni..a bunkóságot nem lehet kitörölni az emberekből....ja és csak még annyit éss részeről vége a vitának hogy siki papáéknak volt iigaza hogy kurva sokban van egy ilyen uj mocit behozni és jobban járnál ha mo.-n vennéd meg
Jösz Csolnokra?
nem mi vbalaszoltunk ugy a behozatalos kerdesre szerintem......
boccs te szóltál be én csak válaszoltam a hangnemedben
csá
sykro megnyerted a fődijat.....
amit korabban szecsu is
16 honapos ciganygyereket, ha nem veszed at a nyeremenyed 1 héten belül, akkor az egesz családot postázom