kit érdekel h hol lesznek az új mocik 16-17 év után engem nem érdekel érted amugy meg kurvára bírom mikor új gépeket hasonlítunk össze régiekkel, meg megprobálják bebízonyítani h a régi az jobb meg erősebb
jólvan tökös tod én nekem ez jött össze ez van ezt kell szeretni ezt dobta a gép és nekem nem apuciék tolták a seggem alá a kx et meg a crm et sem.....jah és megnézzük majd hogy ha beüt a szar a te gépednél és az én gépemnél ami remélem nem fog bekövetkezni akkor melyikünk jön ki belőle jobban na csöcs
igen még csak 20 éves vagyok, lenne pénzem ara h itthon is megvegyem az új motort, csak hát az ember tudod probál sporolni amikor kint egy milláért megvehetem a 2008-ast, és arra rájön még kb max 200ezer szóval tudod sokkal jobban megérni mert egyéves korában nem sokkal kevesebbért lehetne leharcoltam eladni a magyarnak
jah meg téleg ezt még csak ugy mondom hogy a nevedben az áll hogy 1987 szal ha jól következtetek akkor születtél na kost akárhogy is nézzük 20-21 éves lehetsz és még te mondod hogy nem tizenévesektől várod a válaszokat amikor éppen hog csak elmultál 20
Egyébként én meggondolnám azt a behozatalt. Mert eccerű a biznyák, ha eladó és vevő egymás tenyerébe tud csapni. Ami kissé bonyolult, ha köztük van, mongyuk az Atlanti Óceán. De saját pénzével mindenki úgy okoskodik, ahogy akar
jah te keszted a spanommal sikivel és én meg nem fogom hagyyni hogy csak igy oltogass.
amugy nem tud naggyánól érdekelni..a bunkóságot nem lehet kitörölni az emberekből....ja és csak még annyit éss részeről vége a vitának hogy siki papáéknak volt iigaza hogy kurva sokban van egy ilyen uj mocit behozni és jobban járnál ha mo.-n vennéd meg
sykro megnyerted a fődijat.....
amit korabban szecsu is
16 honapos ciganygyereket, ha nem veszed at a nyeremenyed 1 héten belül, akkor az egesz családot postázom
igen jön a moci ha megy a pénz