Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer a medvének van bundája és nem fáztál....
vagyis nah nadrágba motorozol
tiszteletem gerre bácsi( lehetne garga bácsi is) it iz ő bigining of ő bjutiful frendsip
Tisztelt uram a fagyott nadrágba motozol az másdolog hogy farmer feelingbe tólóm én
Ehh igazi enduros bagázs.... Nem akarok itt hencegni 2 éve télen -10 -11 fokban quadoltunk lábamszárán a vízes ruha úgy megfagyott hogy kővel dobáltuk egy nem tört be
nem lett semmi a motorozásból, 2en mondtuk indulás, a többieknek sír a szája hogy hideg van meg csuszik
2en meg kicsit necces elindulni dobogó kőre szerintem..
OK
Zozzee strike back Benne leszek az újságba másfél hét múlva (Kelet magyarország) a túrával kapcsolatban Médiasztárral beszéltek ezentúl csak Jó napot gerrebácsi vagy tiszteletem uram megszólítás
gerrének kell mert az el camino-n lefutotta az élettartamát.............már neki vége
Parkolópályán ne izgulj még ez évben lesz videó-..Éppen pénteken vette 1 1200est NARANCSSÁRGA színű egy 70 éves nyugdíjas bácsitól az lesz a tartalék...A diffi nem bírta az ezeröcsibe a terhelést és megadta magát azóta meg basztam hozzányúlni...
gerre, hogy áll a lada-projekt?
Még....
írtad hogy költözöl
Hova költözöl helyileg? Egomba maradc?
vannak eladó sétapálcáim...... na nem szemtelenkedek, még kisgyerek vagyok hozzátok képest.....
*szerencséd
geci nagy szernecséd van amúgy, hogy nem haragszol
korom ellenére egy vigasztal.......... van , hogy / hál Istennek nem is ritkán/ körbemotorozok egy-két taknyot
Ez a yamahagyerköc ez nagyon furi a wr topikban is okosvolt nagyon,nagyboltot nemcsinál (de szerintem kamu..) http://www.hasznaltauto.hu/ker... http://www.hasznaltauto.hu/ker...
Nem haragszom rád még véletlenül sem, tisztelem a te korodat is.MI már ilyen vén trottyok vagyunk
most újra játszuk el az egészet?
hello skacok!
ebay-en kinéztem egy zsír új yxf-et egy 2008-ast amcsiban és szeretném behozni, csak egy a probléma, h nem vágom, h műkődne ez a behozatal?
ki kellene mennyek a motor-ért?
vagy pedig felrakják egy gépre és ferihegyről elhozóm?
ja és mennyiben lenne pl a behozatal?
ha vki tudna ebben az egészben segiteni annak megköszönném!

tényleg megharagudott
jól van megharagudtál