Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem már szervezi a verő gárdát
Hova is költözöl?
ez a fajta 450-es nálunk is ment a háztól
aztán nehogy megsértődjél kerkyra csak ezt nem lehetett kihagyni ........én tisztelem a korodat meg téged is
"te tróger"
Szóval azért volt csalódás a ktm, mert nagyon nehezen tudtam berugni, mindig tönkre ment rajta valami, nehéznek éreztem nem tudtam vele rendesen motorozni kezelhetetlen erős hirtelen agressziv motor volt, és csak 4 sebességes. Szitált az eleje mikor húztam neki nem tudta senki beállitani a telókat rajta ja és a hátsó kerékagy elrepedt rajta egy sima motorozás után ez állitólag tipus hiba. De Zozzi majd megcáfolja ezeket nekem nem jött be sajnos. kxf 250 ég és föld enné l rosszabb motorom sose legyen.
amugy mikor voltál utojára monoron?
delet ombrek
én is neked és mindenki másnak adok igazat aki nem yami1987
Keselyü Köszönöm
Itten vagyok Nyergesen
Voltunk Vaterral kinnt a Kertvárosi Nyiltnapon 15-20 motoros volt kinnt
Csolnokiak is voltak kint (rajtunk kívűl)
Itt is szakad a hav
Azt tudom[O03 de konkrétan ezt a motort valaki nemnéztemeg
Úristen berugtam teganp illetve ma de mik mennek itt " Ahogy a gyenge keresztet vet minden kortyára mondván az utolsó pedig az utolsó mindig a koporsó"...Ezt hányszor elmondtam magamba tegnap de az utolsó után is volt egy utolsó
Te figyelj csak kicsit. Itt senki nem kíváncsi a nagyképű szövegelésedre. Saját magadat hazudtolod meg a hozzászólásaiddal. Ha 15-20 órát mentél vele krosszpályán akkor hogy a véresben tudtál 2. helyről kiesni? Ja már tudom. Ketten indultatok
15-20 óra gyakorlással te majd az élmezőnyben motorozol Pastrana mi? Gondolkozzál már el egy kicsit mielőtt valakinek beszólsz? Kerkyra pl tényleg jobban motorozik itt jópárunknál, mégsincs elszállva, ráadásul van köztetek jó 20 év. Jó lenne ha legalább a kora miatt nem ugatnád le...itt nincs szükség ilyen önjelölt nagymenőkre.
mi az hogy internettel is nézhető ?:)
és ha firefoxal néze,akkor nics szükség hozzá internetre?
nem az explorer re gondoltál?
járasd végig azt a 3 tankot...abból baj nem lesz
kössze! csak mert a szerelőmazt mondta max szerinte elég a 1,5 tank! de vigyázok azér még vele! mer egy már kiment! :D hehe a hóesésbe néztek ám ki ez a barom! hehe
hát én szerintem max 1 tankot fogom járatni
hüvelyessel érdemes megvárni a 3 at
uhhh itt Faisst és megtom kérdezni te meddig járattad a kx-ed? most lett az enyém hüvelyezve! asszem serfozo 1-3 tankot mondott! te mit javasolsz? jah meg Siki ma elküldöm ám a progit! nem felejtettem el!
az kemény
Igen motra Ez iylen győri tájszólás nagyon sokan mondnak motrot motor helyett. Valahol azt mondják hogy szögöd itt[ motráznak.
motra?
Nálunk nem ár az út is havas nem csak a fű. Akinek van hozzá motra meg tökösége az mehet vadulni a délután felé akkor már érdemes lesz.
yami...rossz helyre jöttél balhézni...
itt is esik valami fehér cucc de leér és elolvad
Mindehol esik a hó? NEm csak győrbe, mert itt szakd mint az állat. Már vagy 1 órája.
ja nincs mit, csak az a baj h 4 fok van és el is olvad... itt legalább is