Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Törökbálint? Ott én is jártam cuccokért... És kifogyott a benya? Hát az hogy lehet egy CBR-nél? Velem ilyesmi olyan 1989 körül fordult elő utoljára egy trabival....
nájn ...gyurika lovát dobtam össze

reggel mentem törökbálintra cbr-rel alkatrészekért és kifogyott a benzin belőle...agyvírzíst kaptam ...gyalogoltam is 2 kilométert...tele volt már reggel a gyíkom....aztán egész nap melóztam
szeva zooze mar meg sem merem kerdezni ezberg?
Háj. Szintén motorozásból jövet?
szewasztok
Szokott helyen? Nem unjátok még?
Ja ja ugrálgattunk egy kicsit
Holnapra az a tervem, hogy előásom a jávámat, megyek kicsit betonon.... jobb híján

Te meg szétugráltad a háccsó telót, fogaggyunk....
Hát igen van aki ma motorozott
Na ez már film! Mit csináltok Trienduro?
Ez nem film hanem fénképalbum! De annak jó!
Vagy mindenki dógzik hónap?
Dikkmán szewasztok

Senki se toli rendesen a bötüket? Mindenki motorozik? CSAk a gipszesek nem?
megvan a hiba meg is csináltam ahol a gázonn lehet állítani a oda nem ment be rendesen de nem vettem észre mert ien gumi védő volt rajt!
igazatok volt a gázkarnál volt a hiba
mégegyszer is köszi mindenkinek!
Közép-Európa Rali 2008 programja.

2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden
2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten

2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz
2008. 04. 22. Szovátai szakasz
2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz
2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz 2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 25. Veszprémi szakasz 2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
reggelt!
Cross/ enduro motoremelő bak eladó! teljesen új, ára 6990.-ft
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Sziasztok! Mivel r5égen nem írtam már gondoltam beböfögök: BÖFF
hellósztok!
olyan kérdésem lenne hogy ugye vettem 1 kézvédőt és le kelett vennem a gázkart h fel tudjam rakni a kézvédőt! és elötte beindítottam jó volt meg minden!
levettem a kipuffot mert egy kicsit kifújt meg meg volt tekerve a nyaka és ki lett vágva belőle 1 darab és meg lett csinálva ma felraktuk a kipuffot és el akarom indítani és nem akart indulni kivettem a gyertyát hátha valami gondd van vele!nem volt vele semmi
rugásra nem indult semmi képpen!
erre legurultam a dombon és 2 be elindult de úgy pörög mintha folyamatosan csutkánn húznám neki semmi alapjárat semmi mi lehet a bajj?
siber fennakadt volna? de gázt meg tudok húzni
szivatóval lehet valami?
segítsetek légyszives fontos lenne!
előre is köszi
sziasztok, valaki tud vmit a c.e.r-ről? ( central europa rally) hogy hol mennek mert olyasmit hallottam hogy Ősinél csak jo lenne vmi konkrétum, hogy tudjam hova kell menni
kettő keresztezése,,ez jóó
Mifelénk van Hajmás, meg Szentgáloskér is, aszittem errefelé van a kettő keresztezése is....