Törökbálint? Ott én is jártam cuccokért... És kifogyott a benya? Hát az hogy lehet egy CBR-nél? Velem ilyesmi olyan 1989 körül fordult elő utoljára egy trabival....
reggel mentem törökbálintra cbr-rel alkatrészekért és kifogyott a benzin belőle...agyvírzíst kaptam ...gyalogoltam is 2 kilométert...tele volt már reggel a gyíkom....aztán egész nap melóztam
megvan a hiba meg is csináltam ahol a gázonn lehet állítani a oda nem ment be rendesen de nem vettem észre mert ien gumi védő volt rajt!
igazatok volt a gázkarnál volt a hiba
mégegyszer is köszi mindenkinek!
2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden
2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz
2008. 04. 22. Szovátai szakasz
2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz
2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz 2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 25. Veszprémi szakasz 2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
hellósztok!
olyan kérdésem lenne hogy ugye vettem 1 kézvédőt és le kelett vennem a gázkart h fel tudjam rakni a kézvédőt! és elötte beindítottam jó volt meg minden!
levettem a kipuffot mert egy kicsit kifújt meg meg volt tekerve a nyaka és ki lett vágva belőle 1 darab és meg lett csinálva ma felraktuk a kipuffot és el akarom indítani és nem akart indulni kivettem a gyertyát hátha valami gondd van vele!nem volt vele semmi
rugásra nem indult semmi képpen!
erre legurultam a dombon és 2 be elindult de úgy pörög mintha folyamatosan csutkánn húznám neki semmi alapjárat semmi mi lehet a bajj?
siber fennakadt volna? de gázt meg tudok húzni
szivatóval lehet valami?
segítsetek légyszives fontos lenne!
előre is köszi
sziasztok, valaki tud vmit a c.e.r-ről? ( central europa rally) hogy hol mennek mert olyasmit hallottam hogy Ősinél csak jo lenne vmi konkrétum, hogy tudjam hova kell menni
reggel mentem törökbálintra cbr-rel alkatrészekért és kifogyott a benzin belőle...agyvírzíst kaptam ...gyalogoltam is 2 kilométert...tele volt már reggel a gyíkom....aztán egész nap melóztam
Te meg szétugráltad a háccsó telót, fogaggyunk....
Senki se toli rendesen a bötüket? Mindenki motorozik? CSAk a gipszesek nem?
csináltam egy vidit
igazatok volt a gázkarnál volt a hiba
mégegyszer is köszi mindenkinek!
2008. 04. 17. Bemutatkozó fesztivál Szegeden
2008. 04. 18. A magyar versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 19. A külföldi versenygépek műszaki átvétele Budapesten
2008. 04. 20. Budapest-Nagybánya szakasz Gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 21. Nagybánya-Szováta szakasz
2008. 04. 22. Szovátai szakasz
2008. 04. 23. Szováta-Debrecen szakasz
2008. 04. 24. Debrecen-Veszprém szakasz 2 gyorsasági szakasz a táborfalvai lőtéren
2008. 04. 25. Veszprémi szakasz 2 gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
2008. 04. 26. Veszprém-Balatonfüred szakasz, díjkiosztó, gálaest Gyorsasági szakasz a jutaspusztai lőtéren
érd: 06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
olyan kérdésem lenne hogy ugye vettem 1 kézvédőt és le kelett vennem a gázkart h fel tudjam rakni a kézvédőt! és elötte beindítottam jó volt meg minden!
levettem a kipuffot mert egy kicsit kifújt meg meg volt tekerve a nyaka és ki lett vágva belőle 1 darab és meg lett csinálva ma felraktuk a kipuffot és el akarom indítani és nem akart indulni kivettem a gyertyát hátha valami gondd van vele!nem volt vele semmi
rugásra nem indult semmi képpen!
erre legurultam a dombon és 2 be elindult de úgy pörög mintha folyamatosan csutkánn húznám neki semmi alapjárat semmi mi lehet a bajj?
siber fennakadt volna? de gázt meg tudok húzni
szivatóval lehet valami?
segítsetek légyszives fontos lenne!
előre is köszi