Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ma töltöttem épp az utolsó hermincast. De nem vok öreg, max te
Ojan nagyon nem . az enyém kék volt ,és mindenki kiröhögött hogy mi ez a deszka szar.
Itt a vezír. Egyik cimbi szerzett egyet néhány hete, valami munkáért cserében. Gyári állagú volt 720 km-rel. Feltette a netre. Két napon belül elvitték negyvenezerért, aztán itt sírt nekem, hogy milyen keveset kért érte
Csörögjetek előtte kiszaladok én is.
Ja. És az enyémet úgy vettem, hogy 0 db bowden volt rajta. Alapjárat feltekerve. Indulás kettőben betolva. Váltáskor slusszgomb. Fékezéskor is, plusz cipőtalp. Milyen király volt nyócvanötben
Lehet holnap kinézünk a ringetekre a Geryvel del körül ,kerülünk egy párat ha lehet.
Te sem vagy nagyon lemaradva
Mijen király mocc volt én is azon kezdtem . 1 fent a többi lent .
Elég nekem az az ötven paci nem akarok száguldozni. 85-ben már 250-es etz-vel nyomtam környéken nekem volt először tárcsafékes hu de király volt.Bazz tényleg ilyen öregek vagyunk?
Nem mindenki született az 50es évek elején!
Vaze, az gyenge. Szép a Monster, de abban sztem kell az ezredes. Tremiglioni csővel, hogy hang is legyen hozzá
Ja. És én 85-ben vettem első "motorom" egy musztáng jáva személyében... Egy mai tinédzser le se köpné....
Nekem a vágyam egy ducati monster 600-as matt feketében
Sok ide írogató emberke még zacsiban sem volt
Öccázast még sose láttam. Brutális lehet. A háromötven se semmi, pedig az enyém 82-es volt, póver nélkül. Egyébként ezt a típust nézegetem a neten, ha találok elfogadhatót, ilyet lehet veszek még egyet
Anno láttam élöben rd500-as yamit , na az ment rendesen Agárdon volt motoros találkozón 84-85 környékén. Hú bazz de rég volt
Persze, azon minden 2. Ütem, henger, karburátor. Élménynek nem rossz, mert könnyű és jól fordul. A régi levegős soros négyeseket körbe lehet motorozni vele
rd yamaha az 2t ? mert ha igen akkor még szép hogy zabál 150-nél meg forog is rendesen.
Az tuti
Negyon függ, hogy rángatod. A hajdani hetesem olyan 7 és 9 között evett. De ha azt veszem, hogy az RD Yamaha is bőven elkérte a nyolcat a százötvenes tempónál, akkor miről beszélünk
Benzin mérő van benne?
mikor 220-250 között szokott otthagyni
hát ez kifogyott ...már harmadszor fogyott ki nekem csak ez a cbr.....
178 km-et ment el 18 literrel
Nem lehet ezt megunni gyakorlat teszi a mestert