Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

faterom ott dolgozik Hajmáskéren,,aztán egy tag monndta neki hogy van ott valaholl egy Enduro / crosspálya,, de majd kikéne néznem arrafele felderítenia terepet ,,fater ma munka közbe halotta a Dakarosokat,,ott mennek el melettük,,kamionokat látott is ,,én meg Veszprémbe az egyik Benzinkúton láttam 2 Dakarok KTN-t nyomatták a benyát a gépekbe
Odáig nem szoktunk elmenni
nem nikkk,,ez a Veszprém megyei Hajmáskér Veszprémtől kb 10 km
Ha a somogy megyei Hajmás település környékéről beszélünk, akkor a válaszom: Iggen, van a közelben egy enduró pálya
www.futomu-tuning.hu
nekem itt csinálták meg a Déczyék. Korrekt emberek.
Hy skacok
Valaki van Hajmáskér közeléről,?,állítólag van ott valami enduro/ crosspálya,,ha valaki tudna 1-2 infót,,képet róla megköszönném
Ilyen körül mennek. És a kuplungja állítólag zörög az összesnek
helló!
vki tudna egy helyet mondani ahol vállalnak hátsó teló felújítást? és ahol megoldható ha postán küldöm el..... köszi előre is!
mégegyszer
jó reggelt !

mi van veletek ? alig firkáltok
Estét ! tudna valaki valamit mondani KTM 520EXC röl ,ismerösöm megkért hogy menjek el vele megnézni egyet ,van valami tipus hiba vagy amire oda kéne figyelnem? 2002 évjárat és 8száz pénz szerintetek az ár mijen?
Bizony, ezt nevezik metamorfózisnak, amikor a DR-Z-bű tégla beton meg cserép lesz
vazze....
add el inkább a kocsit
?
ez így van...kemény "munkával" szedte össze....nem kevés edzés van mögötte...
hát jóhogy

De na.. nekem mértnincs ingyen
Tett is érte...