No megjöttem lefürgyéztem. Szóval én is attól félek hogy perecelek egy nagyot, aztán nem lesz aki pénzt keressen míg a korházban lábadozok ezért ugrom csak ilyen kicsiket max 35-45 méternél húztam meg a határt
Persze, minden relatív. De én ha el mernék innen ugrani én nem törném össze magam, már dagadnék a büszkeségtől. Azért ha az ember komolyan el van foglalva egy család eltartásával meg gyerekek nevelésével, akkor sok ideje nem marad repkedni... Úgyhogy szerintem nemigen kell szégyenkeznetek
Sziasztok! Cross guminál hogy lehet lecserélni a külsőt? Mit kell csinálni azokkal a rögzítőkkel amik úgy néznek ki mint egy szelep? Hogy kell leszedni a külsőt és visszarakni?
Király az ugrálásos vidi. Én sajna csak az idei évben kezdtem el valahogyan ugrálni motorral, és még ettől a szinttől messze vagyok. De addíg éljek, eccer ezt is kipróbálom....
Felénk is van egy hely, ahol frísztájlosok összetoltak egy dombocskát. Gyakorlásnak az se rossz, közülünk aki mer, ott is át tud repülni egy motorost
Dédestapolcsányban indulni fogok III. osztályban napi licenszel. Tudja valaki, hogy milyen feltételeknek kell megfeleljen a motor/én hogy ne dobjanak vissza gépátvételkor?
Hello!valaki esetleg ha tudna segiteni akkor ayt megkosyonnem!ojannal szenvedek hogy beszeretnem allitani a karburatort egy kawasaki kdx 125-on...hogy kb mijen arany legyen a benzin meg a levego arany!meg hogy hogy jobb,ha en sajat magam keverem az olajt abenzinbe vagy pedig az olajpumpa adagolja...!?
LC4-gyel én ugyanígy jártam, csapágyboltban lehet ugyan kapni de drágább mint a KTM-nél (22e vs 16e) úgyhogy végül egy szilentblokk-gyártó emberkével csináltattunk bele egy danabit perselyt 2500-ért...másfél éve van benne és mostanában kezd megint kicsit nagyobb holtjátéka lenni...
Szia(sztok)G-E (ha jól emléxem )csapágynak hivják van benne 1 vékony drotszerü zéger mindkét oldalán ki kell szedki és kitudod nyomni satuvak.Én nemkaptam hozzá csapágyboltban(idiota méret-YZ-hez kellet volna)A gyári horror árban van legalábbis az enyémhez...
nem kell lenthagyni a kocsit felmehetsz vele.......ott tudtok depózni ......sátorozni is....... a főépületben lehetséges wc & tusolás de az se annyira fontos mint amilyen sokan vannak ott a hideg vízre várva ....ja és mi kocsiban aludtunk mert nem volt kedvünk a nagy porban sátorozni
pont a házunk előtt álltam, és nem tudtam, hogy ki az és honnan dudál, mert kocsit azt sehol nem láttam
Itt megtalálsz mindent.
Felénk is van egy hely, ahol frísztájlosok összetoltak egy dombocskát. Gyakorlásnak az se rossz, közülünk aki mer, ott is át tud repülni egy motorost
kb ennyi
kabi 8e.Ft.
naci:5e.Ft.
mez:3e.Ft.
szemcsi:5e.Ft.
ára: 10.000.-ft akár postán is.
érd: 06-20-545-3546,
bakonymotor@gmail.com
Acerbis enduro kabát: Kék/Fekete, M-es méret.
Wind mez: Kék/Fekete M-es méret.
Wind nadrág: Kék/Fekete/Sárga 32-es méret.
Spy Targa szemcsi.
Lazer buksi: Kék/Fekete/Fehér XS-es.
Érd: foxymoto@vipmail.hu
30/5490-936
nem kell lenthagyni a kocsit
este még diszkó is van meg freesztályl