Lakik a házban egy olyan 16 körüli gádzsó. Nagy hellózásban lettem vele költözés után. Aztán eccer meglátta, hogy pakolom ki a kocsiból a rengeteg manusokat és rosszul lett....
Én meg itt nálunk a vasúti átjáró előtt zakoztam egyet a szimoval egy olaj csikon át csusztam a sineken. Haza mentem tiszta véres voltam apám első kérdése, motornak mi baja lett ? mondom semmi mire az öreg akkor jó
Nekem enduró szimóm volt. Elektronikus gyújtással. Piros lendkerék. Ha nem álltál meg, nem ázott be a karburátor és elment olyan vízben, hogy a hengerfej is ippeg csak kiláccott...
Tegnap megkérdeszte a festékbotos gádzsi hogy"mé hány éves vagy" mondom 37 leszek ,majdnem leesett az ála ,"aszitem fiatalabb vagy mint én" mért te menyivagy kérdem ," harminc" ,kicsit se dagadt a mejem.
Én Eccer Barumokat tettem az enyémre. Még fénylettek is, olyan jól néztek ki. Beborítottam a buszmegálló előtt. Nos a péntek délutáni helyközi teljes utazóközönsége ott fetrengett....
Volt szimóm is apám hozott rá nyugatnémet országból Lipcséböl rá uj gumikat mondta az öreg vizes pálya gumi. Alig vártam már hogy essen az esö hogy kipróbáljam. Mátyásföldön az Ikarusz előtt ráborítottam a vizes aszfalton a kanyarban olyat zakóztam mint az állat.
Lassan összerogyik a torta a gyertyák súlya alatt (Garfield)