Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugrás után?
Köszönöm. Nem kell a bitangot félteni, még a szomszédba is átment, hogy neki névnapja van és kér ajándékot
Hétvégén rólam is azt hitték fiatalabb vagyok 33-35-re tippeltek
Ilyet én is csináltam csak a mozi elött ,csontig lejött a bör .
Lakik a házban egy olyan 16 körüli gádzsó. Nagy hellózásban lettem vele költözés után. Aztán eccer meglátta, hogy pakolom ki a kocsiból a rengeteg manusokat és rosszul lett....
Én meg itt nálunk a vasúti átjáró előtt zakoztam egyet a szimoval egy olaj csikon át csusztam a sineken. Haza mentem tiszta véres voltam apám első kérdése, motornak mi baja lett ? mondom semmi mire az öreg akkor jó
Csatlakozom!
Nekem enduró szimóm volt. Elektronikus gyújtással. Piros lendkerék. Ha nem álltál meg, nem ázott be a karburátor és elment olyan vízben, hogy a hengerfej is ippeg csak kiláccott...
Mer az is tele vot baszva fojtással.
Tegnap megkérdeszte a festékbotos gádzsi hogy"mé hány éves vagy" mondom 37 leszek ,majdnem leesett az ála ,"aszitem fiatalabb vagy mint én" mért te menyivagy kérdem ," harminc" ,kicsit se dagadt a mejem.
Én Eccer Barumokat tettem az enyémre. Még fénylettek is, olyan jól néztek ki. Beborítottam a buszmegálló előtt. Nos a péntek délutáni helyközi teljes utazóközönsége ott fetrengett....
Kék szimó n-es tipus nekem b-s volt 4 gang 100-as óra király voltam na ezt most már tényleg ennyire vén faszok vagyunk?
Köszönöm

Lassan összerogyik a torta a gyertyák súlya alatt (Garfield)
Gyerkőcnek is sok boldog névnapot
Nem? CSak ki kellett pucolni a kéményét, és nagyon tudott menni. Viccen kívül mondom, hogy a kék szimó egyáltalán nem volt ellenfél
Isten éltessen!
Volt szimóm is apám hozott rá nyugatnémet országból Lipcséböl rá uj gumikat mondta az öreg vizes pálya gumi. Alig vártam már hogy essen az esö hogy kipróbáljam. Mátyásföldön az Ikarusz előtt ráborítottam a vizes aszfalton a kanyarban olyat zakóztam mint az állat.
Én 87-ben jutottam egy szimóhoz. De a musztáng is megmaradt közben
Na az vot ritkán!
Kössz. Büszke nem vok rá. Inkább a középső fiamra, akinek ma van a névnapja (Márk a csávó)
Oksa csörgünk!
85-be már simsonoztam 79-81 ig tartott a mustang. picsába ténleg öreg vok
Füled érjen bokámig
Micsoda? Ha belendült, leverte a szimókat is
Nekem romet mopedem volt bika erös volt kettesben lehetett vele simán indulni egyest nem is használtam.