Hali!
Valaki esetleg nem tud segíteni CR500 bontott alaktrész felkutatásában?
Elsősorban 91 es évjárathoz...... (jobb oldali blokktest és váltó(léptetővillla) érdekelne elsősorban)
Ha valaki tud valami címet- vagy valami helyet ahol be lehetne szerezni léccci írjon! Ezer köszönet előre is!
miután elmentél jött egy manus, hogy le akar fotózni minket, mert mekkorákat repülünk már.....majd küld képeket.
kerkyra is csinált még utána az én gépemmel....majd rakok fel.
Anyira siettem hogy meg sem köszöntem a pályahasználatott ,utolag most potolom ezer thenx,remélem te is kiprobálod ecer a mi pályánkat és viszonozhatom. jok aq képek csak mikor mi ugrottunk a paparadzi lazsált
Szevasztok!
honda crf250r motorom van és csúszik a kuplungom, annyira, h egykerékre se jön fel a motor leforogja magát és alig haladok!mit lehet csinálni vele? olajtól lehet ilyen most lett benne olaj cserélve? segitsetek nem értek hozzá!
de nemtudom miért
Valaki esetleg nem tud segíteni CR500 bontott alaktrész felkutatásában?
Elsősorban 91 es évjárathoz...... (jobb oldali blokktest és váltó(léptetővillla) érdekelne elsősorban)
Ha valaki tud valami címet- vagy valami helyet ahol be lehetne szerezni léccci írjon! Ezer köszönet előre is!
Mizu?
amúgy szewasztok
kerkyra is csinált még utána az én gépemmel....majd rakok fel.
dagad a májam, hogy megvan a nagy lukas is heheee
Nekem mázlim volt. Nem törött, nem szakadt. Remélem, a hosszú hétvégén ha befáslizva is, de tudok veretni egyet.
Davonnal mi a stájsz? Ugye nem vágott még eret magán?
vagy ha nem lehet,akkor cserélj kuplunglamellákat
honda crf250r motorom van és csúszik a kuplungom, annyira, h egykerékre se jön fel a motor leforogja magát és alig haladok!mit lehet csinálni vele? olajtól lehet ilyen most lett benne olaj cserélve? segitsetek nem értek hozzá!