Ha jól emlékszem, tavaly a fórumról voltak 1páran kinn az erzbergi versenyen... Egy kis infó kellene. Szombat vasárnapra mennénk ki, és sátras alvást terveztünk. Autóval fel lehet menni teljesen a verseny depójához? Lehet e ott sátrazni?
Üdv.
jaja ,,semmi gond csak esztergályos fogja azt kivenni présgéppel asszem mert a 10 es acélcsavarral nem bírtuk kihuzatni hogy rohadna meg
De azért kössz mindent legalább mi motorosok tartsunk össze,,ha ilyen országba is élünk
Jah akartam is tőled kérdezni hogy az Rm hogy szolgál nálad,,motorikusan hogy muzsikál a gépezet? köv motorom Rm 250 2000 feletti lessz legalábbis ha isten is úgy akarja
Most egyenlőre ezzel élvezkedek írtam e-mailt Parillásoknak hogy csak a Lánckerekeket külgyék,,lánc nem kőő,,mint az Rmx es kolega írta hogy nem jó aza lánc,,rendeltem Universaltól CZ 520 as Rd láncot,az majd bírja asszem
hát amit mondtál Serfőző,,az nem tűgörgő,,,Ge szem ahogy nekem haver mondta,,de csatolok egy Robbantott ábrát Rmx emről.... 4 es lessz az ami nekem cserés lenne....
Ge szemet mondtak nekem akkor azlehet az vagy mianave,? ,
ilyen körbe körbe forgó göm egy perselybe ami gömb belsejűű,...ezt az egyet akarom cserélni,,többinek nincs baja,,egy acélcsavar lessz még esztergáltatva más nem kotyog
Én már aztsetudom mivan mindenki mond mindent,,meg állítólag kikell préseltetni esztergályossal,,mert acélcsavarral próbáltuk kihuzatni de smemi,,valaki mondjameg a tutit
hát jha...tönkre ment a tűgörgős csapágy.....megfogod, szétkapod az egész himbát, persze figyeld hogy hogyan csinálod...de nem nagy dolog aztán kiszeded belőle a régi csapágy házat, és elviszed a himbát magát egy skf csapágy üzletbe vagy bárhova csak csapágyakkal foglalkozzon és megméreted, és ha kapsz hozzá csapágyat, akkor megúszod pár ezerből....a fix megoldásos azért nem jó, mivel ha belegondolsz ennek az egésznek forogni kell ugye...teló mozgásának megfelelően...és amikor a fém fémen csúszik csak ugy natúrba....hát nem lehet kellemes...max a bronz perselyes megoldás, de inkább maradj csak a tűgörgős csapágynál
az én rm emhez is ....egy helyre nem volt csapágy, de ott nem cseréltem még mert még jó állapotban van....és csak olyat lehetett volna bele kapni, ami fél mm-el szélesebb...nah akor azt a részét a himbának ki kellett voln maratni akkorára amekkora a cspágy maga, + perselyt bele esztergáltatni....nem rossz megoldás, inkább ez mint a teli bronz
nah igen.....sőt! a bicikli is környezet szennyező manapság...meg olyan elavult GÖRKORI! az a menő bárhová el tudsz vele gurulni ..Vegyél te is GÖRKORIT! Mert megérdemled nekem már van és teljes mértékbn megváltoztatta az életem
Hy all lenne egy kis gond szétkaptam az Rmx hátulját és a himbarendszernél ,,képen alul ahol vana kis nyil ott meg átt ugye egy csavar,,van benne egy " vas vagy valami perselyszerűség,, gömba alakú valami a közepén ami forog ott mindenfele,,és ott az kotyog bennt és milyenkor mivan,,próbáltam kihuzatni 10 es csavarral,,de semmi,,ott valamit kéne csinálni mer kotyog.....
Valaki mondjon valamit rá,,sürgőss lenne,,,előre is köszi srácok
Szívemből szoltál! Ezeket a gépeket egyébként sem arra tervezték, hogy ide-oda futkározzon vele az ember. Arra ott a BKV, erdőben pedig biciklizni kell. Ez a baj a mai fiatalok már nem így gondolkodik, csak mennek-mennek, de hogy hova még Ők sem tudják.
szevasztok....zoze ha leszel skypon 21.00ig akkor lécic irj....lenne 1-2 müszaki kérdésem vagy ha késöbb is leszel akkor olyan 22-30 23-00 tol megint leszek
ezaz...minek elmenni motorozni hogy ha ugyis piszkos lesz meg minden? egyszerűbb megoldás is van...lemosod csilli villire, aztán meg dobálsz rá lapáttal egy kis földet, és visszateszed a garázsba....ennyi ja és ha nem lenne ez elég, teljes hadi felszerelésben beleugrasz a sárba, és kész hemperegsz benne egy kettőt és máris megvan a feeling igy se a mocinak, se neked nem lessz bajod 100% an
Az ilyeneket szeretem én is, ez az igazi, a régi szép idők jutnak eszembe.
Amikor először mentem el az utca végébe ott rontottam el, bőven elég a kert is, a végén úgy is idejövök vissza, akkor minek mennék el?
Idén is megyek
Ha jól emlékszem, tavaly a fórumról voltak 1páran kinn az erzbergi versenyen... Egy kis infó kellene. Szombat vasárnapra mennénk ki, és sátras alvást terveztünk. Autóval fel lehet menni teljesen a verseny depójához? Lehet e ott sátrazni?
Üdv.
Nálam Return van! Leporolom már a nevem, olyan régen nem jártam már erre, hogy kezdem szégyelni:).....
De azért kössz mindent
Jah akartam is tőled kérdezni hogy az Rm hogy szolgál nálad,,motorikusan hogy muzsikál a gépezet?
Most egyenlőre ezzel élvezkedek
az enyémnél nem igy volt
Ge szemet mondtak nekem akkor azlehet az vagy mianave,?
ilyen körbe körbe forgó göm egy perselybe ami gömb belsejűű,...ezt az egyet akarom cserélni,,többinek nincs baja,,egy acélcsavar lessz még esztergáltatva más nem kotyog
Én már aztsetudom mivan mindenki mond mindent,,meg állítólag kikell préseltetni esztergályossal,,mert acélcsavarral próbáltuk kihuzatni de smemi,,valaki mondjameg a tutit
az én rm emhez is ....egy helyre nem volt csapágy, de ott nem cseréltem még mert még jó állapotban van....és csak olyat lehetett volna bele kapni, ami fél mm-el szélesebb...nah akor azt a részét a himbának ki kellett voln maratni akkorára amekkora a cspágy maga, + perselyt bele esztergáltatni....nem rossz megoldás, inkább ez mint a teli bronz
vagy megcsinálod fikszre egy esztergályossal csináltacc bele egy ugyanolyan fix perselyt, 200 Ft-ból
sokan igy csinálják
Valaki mondjon valamit rá,,sürgőss lenne,,,előre is köszi srácok
Amikor először mentem el az utca végébe ott rontottam el, bőven elég a kert is, a végén úgy is idejövök vissza, akkor minek mennék el?