Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ma megpusziltam a motoromat ...

ő köszöni szépen jól van ...de hát hogy is lehetne egy KTM
hááááát.....elvan de tele a gyíkom már....képzelheted
még két hét gipsz az tuti
*hogy
reméltem Lábad hogyan van?
Amúgy ismét ÜDW!
én tudtam szia
a 724 én vagyok
obazzmeg, remelem a nanai versenyrol van szo a patak utani kb 250m-re esett a pali ktm+kek buko asszem.
ha nem akkor bocsi, es fasz vagyok
a nezok nem vettek eszre? 50metert sprinteltem le a hegyen vagy fel masodperc alatt meg 3-4 kollegaval, hogy leszabjuk a fazonrol a mocit, aztan meg en huztam le a palyarol, mivel tobbi kedves sporttarsat igencsak nem erdekelte hogy egyik tarsuk milyen allapotban van, nyeleztek tovabb, a kovek meg pattogtak az arunkba, engem meg ugy hatba baszott egy meg kurvara mindig faj.
az hogy a hordagyas manuszok kb 30 perc alatt ertek oda, meg a "rendezo" srac ugy parazott hogy nem tudta elmondani a vokitokiba hogy mi tortent az mar mas teszta.
elef fos rendezes volt .... nincs mit szepiteni rajta. ha durvabban kapja be, mondjuk gerincserules akkor nemtom mi lett volna, elkepzelni is rossz ...

amugy nagyon jo verseny volt,
Igen, Te
ezt üvöltöttem én is a patakban miközben stiften baszattam a gépet...szegény Berg...most megkapta
Akkó ne fürgyé le
mitrögöhögsz te, szar csuklóval nehéz ilyet rajzolni van itthon még ktm matrica de nem akarom ráragasztani
nah jó egy kicsit feltuningoltam tegnap
Pingáljuk fel ezt is:
enyém nem ennyire fullos
bazz, más fórumokon is arról irkálnak mekkora állat voltam...ennyire gááz hogy az ember szeret fürdeni?

de azért:
nem felhasználni a fényképemet!
addig a képernyővédőmet állítgattam látom neked is az mint nekem
állítólag az iszappakolás nagyon jót tesz a bőrnek. remélem hamarosan mehetsz dagyonyázni.
de tetszett mindenkinek....
nekikadnám szívesen és én meg mennék bele a sárba a jó lábammal