Bocsi, ma nem tudtam feladni a pénzedet, mert fél 1kor elmentem a postára, de zárva volt aztán meg mennem kellett vissza a suliba, 3/4 4 re meg angol...szerintem majd holnap tesiórán elnézek a postára(fel vagyok mentve a kezem miatt )
ja lófaszt makutyifüles vagyok csak viszonylag sokat mentem már és visz a motor és véletlen felmegy mindenhova
meg hat sebességes és gyors ..és megy mint az állat és félek is rajta már
és nem elkalapálásról van szó hanem egy jó kis baráti mocizásról.....kirándulunk megoldunk egy néhány feladatot és jól érezzük magunkat ..mehetsz a motorommal és iszunk egy sört...te fogsz elölmenni és jóidő
ez erről kell hogy szóljon
cserébe te meg odaviszel a gondosan összeválogatott szopatókhoz és megnézed mikor fakadok sírva
ez majd akkor kapod vissza mikor te jössz ide hozzám csereüdültetésre és mutatok néhány helyet én is....
nem..... csak régen indulgattam egykét amatőr meg házi versenyen... mentem kostolóképpen endurocrossba is de az még előző éltemben volt..azt nagyjából mi erőltettük elsőnek máriahalmon ( ha nem is elsőnek de úttörők voltunk az endurocross terjedésében ...egy barátomé a pálya és még 94 95 kb. mikor csináltuk ott első csákányütéseket ...ott is mentem pl...sőt egy crosson is mentem
meg rendes endurobajnokságon pár futamon mentem már...meg több olyanon , hogy építgettük meg jelőltük a pályákat és ott "sokat" motoroztam nullás rajtszámmal...
meg kékkel is...
de a mai napig motorral megyek az enduroversenyeken körbe..és nem a pálya mellett.. eleje az elmegy a fenébe leszopat
lehet elindulok még ...fűtenek old boysra vagy másodosztályba haverok....hát ha meggyógyulok lehet beugrok leginkább azért mert ott még lehet menni mint az állat nem baszogatnak...de hát megy az idő és jön a kor ...ifjú titánok meg mennek mint az állat ... öröm nézni őket
meg hat sebességes és gyors ..és megy mint az állat és félek is rajta már
és nem elkalapálásról van szó hanem egy jó kis baráti mocizásról.....kirándulunk megoldunk egy néhány feladatot és jól érezzük magunkat ..mehetsz a motorommal és iszunk egy sört...te fogsz elölmenni és jóidő
ez erről kell hogy szóljon
cserébe te meg odaviszel a gondosan összeválogatott szopatókhoz és megnézed mikor fakadok sírva
ez majd akkor kapod vissza mikor te jössz ide hozzám csereüdültetésre és mutatok néhány helyet én is....
Egyébként azért kérdezem, hogy mennyire fox rommá verni, ha eljössz Kvárra....
Ne is törődj a hülyeségemmel... ebben a sportban egyetlen erényem a bátorság.... néha rá is kefélek....
De a táj, az érzés sok mindenért kárpótol.... a fiatalok meg hadd igyekezzenek... ők a jövő reménysége
meg rendes endurobajnokságon pár futamon mentem már...meg több olyanon , hogy építgettük meg jelőltük a pályákat és ott "sokat" motoroztam nullás rajtszámmal...
meg kékkel is...
de a mai napig motorral megyek az enduroversenyeken körbe..és nem a pálya mellett..
lehet elindulok még ...fűtenek old boysra vagy másodosztályba haverok....hát ha meggyógyulok lehet beugrok leginkább azért mert ott még lehet menni mint az állat nem baszogatnak...de hát megy az idő és jön a kor ...ifjú titánok meg mennek mint az állat ...
Tapolca ec-is elmarad vagy csak a enduro?
Akkor fel kell hívnod a telefon gyógyítót!
A karom fáj!
A bal!
Nem!
Akkor a jobb!
Már érzem a javulást!